ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ

ΛΕΠΕΝ: Βασικές θέσεις για μια Εθνική Διακυβέρνηση (όπως αρμόζουν σε κυρίαρχα Έθνη)

Οι θέσεις(πρόγραμμα) πιο αναλυτικά θα ανακοινωθούν αφού ψηφιστούν από το κεντρικό συνέδριο , από τα αρμόδια όργανα.

1.Εξωτερική πολιτική-αλύτρωτες Πατρίδες-απόδημος Ελληνισμός-πρόσφυγες-λαθρομετανάστες
2.Εσωτερική πολιτική-αυτοδιοίκηση -Εργασία-ανεργία - ιθαγένεια-νόμιμοι μετανάστες
3.Εθνική άμυνα-σώματα ασφαλείας-δημόσια ασφάλεια
4.Υγεία
5.Παιδεία
6.Οικονομία
7. Δικαιοσύνη
8.Αθλητισμός
9.Αγροτική παραγωγή(πρωτογενής τομέας)
10.Βιομηχανία-ναυτιλία
11.Τουρισμός-Επιχειρηματικότητα-Ανάπτυξη
12. Πολιτισμός -Οικολογία-περιβάλλον
13. Θρησκεία
14. Βουλή(λειτουργεία-δικαιώματα-υποχρεώσεις)

1)Η εξωτερική πολιτική μιας χώρας σαν την δική μας που σέβεται την ιστορία της και τους αγώνες των Ελλήνων για την ελευθερία ανά τους αιώνες δεν μπορεί παρά να γίνεται με όρους Εθνικά υπερήφανου και ανεξάρτητου κράτους.
Συνεπώς δεν γίνονται αποδεκτές οποιεσδήποτε συμφωνίες που έχουν γίνει στο παρελθόν(σε οποιοδήποτε επίπεδο)  και δεν εγγυώνται την Εθνική κυριαρχία. Όλες αυτές θα επανεξετασθούν από μηδενικής βάσης , συνεκτιμημένοι και της σημερινής παγκόσμιας κατάστασης και χωρίς να χαθεί η Εθνική μας ταυτότητα, θα ισχυροποιήσουμε τις διμερείς μας διεθνείς σχέση με κράτη που θα έχουμε ως ελάχιστο κοινό παρονομαστή την ορθόδοξη πίστη μας.
Κυρίαρχο θέμα στην εξωτερική μας πολιτική θα είναι η διεκδίκηση(επιθετική διπλωματία) όλων των ιστορικά (κλεμμένων) Ελληνικών εδαφών (β.Ηπειρος-α.Θράκη-Πόντος κλπ) καθώς και ο αγώνας ΕΝΩΣΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ της ΚΥΠΡΟΥ με την ΜΗΤΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ.
Επίσης θα γίνει προσπάθεια άμεσης καταγραφής και ένταξης(με Ελληνικά διαβατήρια όσων επιθυμούν) όλου του Ελληνισμού ανά την υφήλιο και παράλληλα νομοθετική ρύθμιση ώστε να ψηφίζουν και να εκπροσωπούνται αναλογικά και στο Ελληνικό κοινοβούλιο. Με αυτό επιτυγχάνουμε άμεσα την επανασύνδεση τους με τη Πατρίδα , τον πολλαπλασιασμό της επιρροής της χώρας στο εξωτερικό και τεράστιο Εθνικό και οικονομικό όφελος.
Οι πρόσφυγες(και μόνο αυτοί από εμπόλεμη χώρα) θα είναι αποδεκτοί στα πλαίσια της πανάρχαιας Ελληνικής φιλοξενίας(με ότι αυτό συνεπάγεται, δηλαδή τροφή-σίτιση-στέγη και ασφαλή επαναπροώθηση ) ,αρκεί ο αριθμός τους να μην εξοντώνει τον γηγενή πληθυσμό κοινωνικά και οικονομικά. Φυσικά καθόλα την παραμονή τους εδώ θα σέβονται και θα είναι κάτω από τις πολιτιστικές και θρησκευτικές αξίες και τους νόμους της χώρας.(αυτό θα το δηλώνουν εγγράφως αμέσως μετά την είσοδο και καταγραφή τους).
Τέλος κρίνουμε ικανοποιητικό η ποσόστωσή τους να μην ξεπερνά το 1% του Ελληνικού πληθυσμού.
Οι λαθρομετανάστες δεν θα γίνονται ΚΑΘΟΛΟΥ δεκτοί και θα επαναπροωθούνται με έξοδα του κράτους τους(το όποιο εάν δεν συμφωνεί θα παρακρατούνται από τυχών διμερής εμπορικές συναλλαγές μεταξύ των κρατών ,οι οποίες εάν δεν υπάρχουν θα αναζητούνται τα δημόσια έξοδα στα διεθνή δικαστήρια από την χώρα εισόδου τους)
2)Η εσωτερική πολιτική μιας Εθνικής Κυβέρνησης θα είναι σύμφωνη με τους αξιακούς κανόνες που διέπουν το Έθνος μας ανά τους αιώνες.
Άρα λοιπόν το κράτος θα πρέπει και θα έχει ως προτεραιότητα την εξασφάλιση του πολίτη και το δικαίωμα του στην εργασία-υγεία-παιδεία και τελικά σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας.
Θα υπάρχει μεγάλη πριμοδότηση έτσι ώστε σύντομα να ξεπεραστεί το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας που υποσκάπτει τα θεμέλια μας ,καθώς και αντικίνητρα στους μη έχοντες Ελληνική υπηκοότητα. 
Εκτός λοιπόν από τα κεντρικά όργανα της πολιτείας, έχουμε σκοπό να δώσουμε μεγαλύτερη αυτοτέλεια στην τοπική αυτοδιοίκηση, με γνώμονα ότι αυτοί γνωρίζουν καλύτερα τις ιδιαιτερότητες τοπικά και τις λύσεις σε τυχών προβλήματα.
Στον τομέα της εργασίας θα πριμοδοτούνται οι επιχειρήσεις που απασχολούν Έλληνες εργαζόμενους(με διάφορούς τρόπους , όπως ευνοϊκότερες φορολογικές ρυθμίσεις κλπ), θα νομοθετηθεί γενική φορολογία στο 10% για τουλάχιστον 10 χρόνια και θα επιστρέψουν όλες οι έδρες των Ελληνικών επιχειρήσεων ,οι οποίες θα εξετασθούν και θα διευκολυνθούν ανά περίπτωση(π.χ παραχώρηση ανενεργής κρατικής γης για 20 χρόνια).
Στους Έλληνες Άνεργους , θα δοθεί ανενεργή κρατική γη καθώς και οτιδήποτε κρατικό μέσο ή οίκημα που τώρα είναι στα χέρια του ΤΑΙΠΕΔ ή των τραπεζών ,για να επιστρέψουν άμεσα στην πρωτογενή παραγωγή και στον αξιοπρεπή τρόπο ζωής ,όπως αρμόζει σε ΕΛΛΗΝΕΣ!.
Όλες αυτές οι παραχωρήσεις θα γίνουν στην πλειοψηφία τους σε περιοχές που ο Ελληνικός πληθυσμός έχει ποσοστιαία μειωθεί δραματικά και υπάρχει άμεσος κίνδυνος της Εθνικής κυριαρχίας μας(π.χ ΘΡΑΚΗ).
Θα καταργηθεί άμεσα ο χυδαίος νόμος περί απόκτησης ιθαγένειας και θα εξετασθούν ανά περίπτωση όσοι έκαναν χρήση αυτού.
Νόμιμοι μετανάστες θεωρούνται μόνο όσοι έχουν δηλωμένη και διαπιστωμένη κατοικία, εργάζονται και πληρώνουν τις κρατικές εισφορές και δεν μπορούν να παραμένουν στη χώρα μετά τη λήξη της κάρτας τους ,εκτός εάν δουλεύουν τουλάχιστον 8 μήνες τον χρόνο και σε καμία περίπτωση ο δηλωμένος μισθός από τον εργοδότη δεν είναι κατώτερος από τον θεσμοθετημένο κατώτερο από το κράτος για τον Έλληνα(δηλαδή θα υπάρχουν και οι ανάλογες εισφορές στα ταμεία).
3)Δεν νοείται κράτος χωρίς ισχυρές ένοπλες δυνάμεις και σώματα ασφαλείας.
Εμείς θα επιδιώξουμε το όσο δυνατόν αυτοδιοίκητο αυτών και την απεμπλοκή των ένστολων από τα κομματικά μαγαζιά (άλλωστε δεν ορκίστηκαν σε κανέναν πολιτικό προϊστάμενο παρά μόνο στην σημαία και στην πατρίδα) ,κάνοντας βασικές νομοθετικές τομές, όπως η μη παρέμβαση πολιτικών στις κρίσεις , η καθιέρωση αντικειμενικών κριτηρίων για μοριοδότηση και προαγωγή (καμία παρουσία πολιτικών στο ΚΥΣΕΑ),τα αυστηρά κριτήρια για την εισαγωγή σε στρατιωτικές σχολές, καθώς  και την δημιουργία Αρχηγείου Υπαξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας.
Θα επαναφέρουμε την Δημόσια ασφάλεια σε όλη την Επικράτεια με κάθε τρόπο και με τελικό σκοπό ,να κοιμάται ήσυχα και να κυκλοφορεί ελεύθερα  ο Έλληνας στη χώρα του.
Θα ψηφιστεί κώδικας άμεσης κατάσχεσης μετρητών και περιουσίας και ένταξη τους σε δημόσια ταμεία(μέχρι…. συγγενείας) όλων όσων εμπλέκονται σε σκάνδαλα τα τελευταία 40 χρόνια ,οι οποίοι έχουν φυσικά και το δικαίωμα να προσφύγουν αυτοί δικαστικά να δικαιωθούν εάν το επιθυμούν.
4)Η γεωγραφική κατανομή της χώρας ,καθώς και η ύπαρξη  πολλών νησιών καθώς και άλλων ακριτικών περιοχών επιβάλλει την στήριξη της πρωτοβάθμιας υγείας ,δηλαδή την επαναστελέχωση όλων των κέντρων υγείας με την υποχρεωτική θητεία σε αυτά όλων των γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού για 3 χρόνια τουλάχιστον μετά το πέρας των σπουδών τους(πρακτική τουλάχιστον 6 μήνες κατά το τελευταίο έτος) καθώς και την επαναφορά σε αυτό τουλάχιστον 2 έτη μέχρι την πρώτη δεκαετία από την απόκτηση του τίτλου τους.
Οι επίορκοι(φακελάκι κλπ) φυσικά δεν θα επαναπροσλαμβάνονται ποτέ στο δημόσιο και αναλόγως την περίπτωση(π.χ θάνατος ή μόνιμη βλάβη ασθενούς από τυχών ύποπτη  καθυστέρηση θεραπείας) θα διώκονται για την μόνιμη  αφαίρεση της αδείας τους.(εκτός από τις τυχών ποινικές κυρώσεις).
Τέλος βασικός(αποκλειστικός) τροφοδότης του συστήματος υγείας θα είναι η Ελληνική φαρμακοβιομηχανία ,εκτός εάν κάποιο προϊόν  δεν παράγεται εδώ!
5)Η Ελληνική παιδεία θα επανέλθει άμεσα στην πρότερα μορφή , πριν από τις  προδοτικές <μεταρρυθμίσεις> που έκαναν επί σειρά ετών οι άθεοι και υπόδουλοι σε ξένα συμφέροντα και ιδεολογίες πολιτικοί της προϊστάμενοι.
Θα επανέλθει υποχρεωτικά η έπαρση της Ελληνικής σημαίας σε όλα τα σχολεία(καθώς και η υποχρεωτική της παρουσία σε ΟΛΑ τα δημόσια κτίρια) καθώς και η πρωινή προσευχή.
Επίσης θα επανέλθει η αρχαία Ελληνική γλώσσα ως υποχρεωτική από την 5η δημοτικού.
Θα εορτάζονται όλες οι Εθνικές εορτές και μόνο αυτές.
Θα ενισχυθεί η διδασκαλία της γυμναστικής (νους υγιείς εν σώματι υγειές)  
Θα αναφέρονται στα βιβλία από το δημοτικό η γενοκτονία των Ποντίων ,των Ελλήνων της Μικράς Ασίας κλπ.. και τα παιδιά θα διδάσκονται για τις χαμένες (και διεκδικούμενες πλέον) χαμένες πατρίδες και τους μεγάλους Έλληνες των μαχών ,των γραμμάτων κλπ.
Θα επανέλθει η διεξαγωγή εξετάσεων και εισαγωγής στην τριτοβάθμια  ανά σχολή επιθυμίας(μέχρι 3 τον αριθμό) του εκάστοτε τελειόφοιτου και φυσικά δεν θα επιτραπεί η φοίτηση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση πέρα του 50% του χρόνου σπουδών.(αιώνιοι φοιτητές)
Το άσυλο θα ισχύει μόνο για πανεπιστημιακούς και φοιτητικούς λόγους και όχι για εγκλήματα του κοινού ποινικού δικαίου.
Θα ενισχυθούν οι πανεπιστημιακές σχολές που θα εκπαιδεύουν σύγχρονα τα Ελληνόπουλα στην γεωργία , στην αλιεία, στον τουρισμό, στον πολιτισμό καθώς και στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας(που η χώρα έχει τεράστιες δυνατότητες) με σκοπό μέσα σε λίγα χρόνια το ρεύμα για τον Έλληνα να είναι δωρεάν και να γίνεται και εξαγωγή. Έτσι θα στρέψουμε τη νεολαία στον πρωτογενή τομέα ,που η χώρα μας πάντα στηριζόταν, αλλά με σχέδιο(από τους εξωτερικούς αφέντες τους) τον κατέστρεψαν οι πολιτικοί.
Τέλος το μεγάλο στοίχημα θα είναι να έχει κάθε Ελληνόπουλο κρατική παιδεία μέχρι το πέρας του λυκείου, ακόμα και εάν μένει σε ένα απομακρυσμένο νησάκι.(είναι πολύ μικρό το οικονομικό κόστος και ανυπολόγιστο το καλό για το Έθνος το να παραμείνουν Έλληνες σε όλα τα νησάκια του Αιγαίου ,καθώς και σε δύσβατα ορεινά χωριά) 
6)Εθνική οικονομία χωρίς Εθνικό νόμισμα και Εθνική Κρατική τράπεζα δεν υπάρχει.
Άρα θεωρείτε αυτονόητο η εισαγωγή εθνικού νομίσματος αμέσως(για εσωτερικές συναλλαγές) και η άμεση προσπάθεια να ενταχθεί αυτό σε ισοτιμίες και συναλλαγές στο εξωτερικό με άλλες χώρες και οικονομικούς συνασπισμούς(BRICS π.χ).
Άμεση κατάργηση του λεγόμενου <Ειδικού λογαριασμού> ή λογαριασμού <μαύρη τρύπα> που έφερε προδοτικά στη Βουλή ο Φίλιππος Σαχινίδης την  28/3/12 και ρίχνουν μέσα ΟΛΟ το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΕΠ!(δηλαδή όλα τα δημόσια έσοδα από Ελληνικά και Ευρωπαϊκά ταμεία ,περίπου 10 δις ευρώ το μήνα).Από τον συγκεκριμένο λογαριασμό δεν επιτρέπονται πληρωμές στο εσωτερικό και έτσι οι ξένοι τοκογλύφοι παίρνουν ΟΛΑ τα δημόσια έσοδα και μετά μας δανείζουν για να πληρώνουμε μισθούς και συντάξεις).Αποτέλεσμα το ΑΕΠ από 110% το 2012 να πάει 180% σήμερα!
Οι τράπεζες που έχουν ήδη ανακεφαλαιοποιηθεί με τον εξωτερικό δανεισμό και υποθηκεύοντας τα δάνεια πολιτών και επιχειρήσεων θα δώσουν τα στοιχεία στην κυβέρνηση και ότι έχει ήδη πληρωθεί δεν θα ξαναπληρωθεί με νομοθετική ρύθμιση (ίσως να διαγραφούν έτσι πάνω από το 90% των χρεών).
Η Τράπεζα της Ελλάδας θα ξαναγίνει κρατική.
Η χρηματοδότηση και η επανεκκίνηση της οικονομίας θα στηριχθεί επίσης  στις 4 λίστες που οι ίδιοι μας έχουν δώσει και κοστολογούνται 80 δις(και θα αναζητηθούν και άλλες) ,καθώς και στην απαίτηση των κατοχικών αποζημιώσεων, επίσης σε άμεσες στρατηγικές ενεργειακές και τουριστικές συμφωνίες με κράτη που δεν θα ζητούν απεμπόληση κυριαρχικών δικαιωμάτων και τέλος στην εξόρυξη και παραγωγή του πλούτου του υπεδάφους μας.
7)Θεωρείτε αυτονόητο το αυτοδιοίκητο της Δικαιοσύνης.
Θα ζητηθεί από αυτή να εξετάσει τάχιστα την νομιμότητα όλων των αποφάσεων της Βουλής(οι τελευταίες δε είναι σίγουρα όλες παράνομες, καθώς μεγάλο μέρος των εκλεγέντων δεν ορκίστηκε όπως ορίζει το Σύνταγμα) και να αποφανθεί ποιες ξεπερνούν τα όρια της καταπάτησης της Εθνικής κυριαρχίας και των δικαιωμάτων των Ελλήνων πολιτών.
Επίσης θεωρείτε αυτονόητο ότι κανένας Έλληνας δεν θα δικάζεται με το Αγγλικό δίκαιο.
8)Ο Ελληνικός αθλητισμός θα έχει βάση τα Ολυμπιακά ιδεώδη και επίσης θα ενταχθεί και στην Εξωτερική πολιτική ως μέσον προβολής της χώρας.
Αυτό σημαίνει ότι θα κατοχυρωθεί παγκοσμίως οτιδήποτε συνθετικό της λέξης ΟΛΥΜΠΙΑ-ΟΛΥΜΠΙΣΜΟΣ-κλπ ως πνευματικό δικαίωμα και ως τεράστιο έσοδο στην Εθνική οικονομία.
Επίσης θα αναβαθμιστούν και θα καθιερωθούν ετήσιοι μίνι-Ολυμπιακοί αγώνες με σκοπό την άνοδο του τουρισμού και την καθιέρωση αθλητικής παιδείας σε όλους τους Έλληνες.
Θα επανέλθουν τα προνόμια σε όσους δοξάζουν τη χώρα σε παγκόσμιες διοργανώσεις.
Θα συζητηθεί με την ΚΥΠΡΟ να διεξάγονται κοινά πρωταθλήματα όπου αυτό είναι εφικτό.
9)Ένας από τους πυλώνες του κράτους είναι και η αγροτική παραγωγή.
Ένα Εθνικό κράτος πρέπει να στηρίξει την παραγωγή με πολλούς τρόπους. Ανοίγοντας νέες αγορές για τα προϊόντα με διμερής συμφωνίες, απορροφώντας προϊόντα στο στρατό, στα νοσοκομεία , σε κοινωφελή προγράμματα , εκσυγχρονίζοντας την παραγωγή (όπως αναφέραμε και στην παιδεία), χαμηλώνοντας το κόστος(όπως αναφέραμε και στην ενέργεια), και ίσως δίνοντας ακόμα και γη με αντάλλαγμα θέσεις εργασίας(έσοδα στα ταμεία-μείωση ανεργίας, μείωση επιδομάτων).
Σε κάθε περίπτωση χωρίς πρωτογενή τομέα, ένα Εθνικό κράτος δεν μπορεί να υπάρξει, άρα θεωρείτε δεδομένο ότι η γεωργία θα στηριχθεί οπωσδήποτε.
10)Η ναυτιλία είναι άλλος ένας από τους πυλώνες της οικονομίας της χώρας.
Άρα θα δώσουμε όλες τις εγγυήσεις ώστε να γυρίσουν όλα τα πλοία στην Ελληνική σημαία και θα πριμοδοτηθούν οι θέσεις εργασίας στον Έλληνα ναυτικό.
Οι Έλληνες καραβοκύρηδες πάντα ήταν διαχρονικά από τους πρωτοπόρους στην προσπάθεια της Ελλάδας για να σταθεί στα πόδια της.
Η Ελληνική βιομηχανία θα πρέπει και αυτή να ανασυνταχθεί . κυρίως σε ότι υποστηρίζει τον πρωτογενή τομέα και αυτό θα γίνει με οικονομικά δέλεαρ που αναφέραμε πιο πάνω(σταθερή και χαμηλή φορολογία ) γιατί και αυτή θα παίξει τεράστιο ρόλο στην καταπολέμηση της ανεργίας και παράλληλα στην εξυγίανση των ταμείων.
11)Ο τουρισμός είναι ίσως αυτή τη στιγμή η κύρια πηγή εισαγωγής χρημάτων στη χώρα.
Θα δώσουμε μεγάλα κίνητρα σε όσους επενδύσουν σε κάθε μορφής αυτής της δραστηριότητας(εποχικό τουρισμό-αθλητικό-θρησκευτικό-θεραπευτικό κλπ) έτσι ώστε η χώρα να γίνει προορισμός και τους 12 μήνες του χρόνου.
Θα γίνει προσπάθεια και προσανατολισμός να δοθούν κίνητρα(δωρεάν παραχώρηση γης σε Έλληνες επενδυτές)  και να αξιοποιηθεί τουριστικά και η τελευταία βραχονησίδα στο Αιγαίο(κάτι που θα ωφελήσει οικονομικά αλλά και εθνικά) ,έτσι ώστε να δοθεί ανάπτυξη και σε μέρη που έχουν λίγους κατοίκους.
Θα διευκολυνθεί η πρόσβαση(άμεση έκδοση βίζας κλπ) σε κράτη που έχουν μεγάλο όγκο τουριστών.(π.χ Ρωσία)
12)Η προβολή του ήδη αναγνωρισμένου Ελληνικού πολιτισμού θα συνεχιστεί ακατάπαυστα σε όλο τον πλανήτη. Όλο αυτό το οικοδόμημα θα στηριχθεί στο μέλλον από Έλληνες επιστήμονες , από τα ήδη αναβαθμισμένα Ελληνικά πανεπιστήμια κατεύθυνσης.
Οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας θα βοηθήσουν πολύ και στην αναβάθμιση του περιβάλλοντος. Επίσης θα ενταχθεί και στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση το μάθημα της οικολογίας και περιβάλλοντος με σκοπό να φτιαχτεί μια γενιά από συνειδητοποιημένα και καταρτισμένα Ελληνόπουλα ,τα οποία θα αποτελέσουν και τη βάση για τις μελλοντικές γενιές. 
13)Η επίσημη θρησκεία του κράτους ορίζεται ακριβώς στο Σύνταγμά στο ΜΕΡΟΣ Α/ΤΜΗΜΑ Β/άρθρο 3.(θεμελιώδες άρθρο).
Είναι αυτονόητο ότι δεχόμαστε ότι δεν αντιμάχεται την Ελλάδα και την Πατρίδα.
Άλλωστε η ΕΛΛΆΣ χτίστηκε και στηρίχθηκε πάντα στο ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. 
14)Η σημερινή λειτουργεία είναι σκανδαλώδης οικονομικά σε αντιστοιχία με τον τρόπο ζωής της Ελληνικής κοινωνίας.
Η πρόταση μας η οποία θα επιφέρει οικονομία πολλών δις στο κράτος είναι η εξής:
α)Ο μισθός του βουλευτή θα είναι τελικός 5.000 ευρώ ,κανένα  επίδομα, κανένα προνόμιο σε τηλέφωνα-γραφεία-συνεργάτες κλπ, κανένα δωρεάν μεταφορικό μέσο, θα εξαιρούνται μόνο όσοι πηγαίνουν εξωτερικό για διεθνείς υποθέσεις.(τώρα κοστίζουν 20000 το μήνα ο καθένας με τους συνεργάτες)
β)Η έδρα και το γραφείο του βουλευτή θα είναι στον Νομό του. Η Βουλή θα λειτουργεί ,εκτός εξαιρέσεων ιδιαίτερα σημαντικών, 2-3 ημέρες την εβδομάδα και 1-2 για τις επιτροπές (που θα είναι και αυτές αμισθί) .
γ)Οι υπάλληλοι της Βουλής εντάσσονται μισθολογικά και συνταξιοδοτικά με το σύνολο των δημόσιων υπαλλήλων.
δ)Όσοι κατηγορούνται για κακούργημα θα άρετε αυτόματα η ασυλία και εάν καταδικασθεί τελεσίδικα δεν θα έχει ποτέ ξανά το δικαίωμα του εκλέγεσθε σε καμία βαθμίδα της αυτοδιοίκησης.
ε)Οι θητείες θα είναι το πολύ 8 χρόνια. Μετά δεν θα μπορεί να ξαναβάλει υποψηφιότητα.

Στ)Εάν οποιαδήποτε στιγμή καταδικασθεί τελεσίδικα για οικονομικό έγκλημα σε βάρος του Δημοσίου(όταν αυτός υπηρετούσε τον Ελληνικό λαό) και κατ επέκταση του Έλληνα φορολογούμενου ,θα επιστρέφει εντόκως τη ζημιά στο Δημόσιο Ταμείο.

Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές διάσπαρτοι απανταχού της Ελλάδος διακηρύσσουμε τις πιο κάτω θεμελιώδεις αρχές προκειμένου να υπάρξουμε ως κίνημα μακριά από συμβιβασμένους κομματικούς μηχανισμούς και ψευδεπίγραφα σχήματα.

Εμπνεόμεθα από τα αρχαία ελληνικά ιδεώδη , αυτά που κράτησαν επί αιώνες άσβεστη την φλόγα της φυλής μας. 

Εμπνεόμεθα από τους αγώνες των προγόνων μας τόσο κατά την αρχαιότητα αλλά και στην συνέχεια για την απελευθέρωση του έθνους από την Τουρκοκρατία αλλά στην συνέχεια και την νικηφόρα πορεία του έθνους στους μετέπειτα απελευθερωτικούς αγώνες. 

Οι αξίες μας εδράζονται στην άσβεστη αγάπη για την πατρίδα, στην ορθόδοξη πίστη και στην διατήρηση των παραδόσεων με τα ήθη και έθιμα του λαού μας , μέσα από την παραδοσιακή Ελληνική οικογένεια, την οποία υποστηρίζουμε με κάθε δυνατό τρόπο για την απρόσκοπτη συνέχιση της φυλής μας. 

Συνειδητοποιούμε πως οι κίνδυνοι εναντίον του Ελληνισμού είναι τεράστιοι και πως ο εσωτερικός εχθρός είναι ο πιο ύπουλος και πιο απρόβλεπτος. 

Στόχος μας είναι η διακίνηση των διαχρονικά αναλλοίωτων ιδεών και αξιών του Ελληνισμού και η μεταλαμπάδευση τους στους νεότερους. 

Στόχος μας είναι να είμαστε συνέχεια σε πνευματική και σωματική εγρήγορση για να μπορέσουμε να αντικρούσουμε την λαίλαπα που έρχεται με την μορφή της παγκοσμιοποίησης και του οικονομικού μαρασμού του έθνους .

Στόχος μας είναι η δημιουργία εθνικιστικού κινήματος, αναβαπτισμένο μέσα από τις πιο πάνω αρχές και αξίες του Ελληνισμού . 

Στόχος μας είναι να παραμείνουμε έξω από τις νοσηρές συμπληγάδες της κομματοκρατίας, οικογενειοκρατίας και της κοινοβουλευτικής κλεπτοκρατίας, που έχουν στραγγαλίσει τα πάντα στην Ελλάδα για να φτάσουν οι Έλληνες σ’ αυτό το επικίνδυνο και χαμηλό σημείο ύπαρξης των. 

Στόχος μας είναι να αφυπνίσουμε συνειδήσεις με διαρκή και άοκνη προσπάθεια διακίνησης των ιδεών και αξιών του Ελληνικού πνεύματος. 

Στόχος μας είναι να μπορέσουμε μέσα από ανιδιοτελείς προσπάθειες να φέρουμε στην σωστή βάση τον Ελληνικό εθνικισμό αυτόν  που καταρράκωσαν λογής- λογής ψευδεπίγραφοι σφετεριστές.  

Στόχος μας είναι τέλος να συστρατευθούν όλοι οι Έλληνες κοντά μας μακριά από κόμματα και πολιτικές φατρίες σύμφωνα με τις αρχές της Πλατωνικής Φιλοσοφίας.  

Αποσκοπούμε σε ένα Έθνος - Κράτος με κύριο στόχο την συνέχεια του αρχαιοελληνικού πολιτισμού , προσαρμοσμένου στο σήμερα. Βασισμένο πάνω στις αρχές της ισονομίας , της ισοπολιτείας αλλά και αξιοκρατίας , αυτής που μέχρι σήμερα έχει λείψει παντελώς από τη χώρα. Με τόνωση της αισιοδοξίας και αυτοπεποίθησης του ελληνικού λαού , αναβαπτίζοντας τον συλλογικά με απλό και κατανοητό τρόπο με τις αξίες της αρχαιοελληνικής γραμματείας. Ακόμη στην εμπέδωση της πίστεως του ελληνικού λαού στον υψηλό εκπολιτιστικόν προορισμόν του. 

Αναφωνούμε όλοι Ζήτω το έθνος- ζήτω η φυλή- ζήτω η ορθοδοξία- ζήτω η ελληνική οικογένεια και οι έντιμοι γνωστοί και άγνωστοι ΄Ελληνες αγωνιστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου