ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΡΗΓΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ



Αισθάνομαι την θλίψη και τον πόνο του γαλλικού λαού. Τα τρομοκρατικά εγκλήματα δεν έχουν και δεν μπορούν να έχουν καμία αιτιολογία. Η τραγωδία στο Παρίσι μας καλεί να ενωθούμε στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας και να δώσουμε μια ισχυρή απάντηση στις ενέργειες των τρομοκρατών.

Χθες το «μπαμ» έγινε στο Παρίσι. Αύριο μπορεί να γίνει στο Λονδίνο, στη Ρώμη, στην Αθήνα! Σε οποιαδήποτε πρωτεύουσα της Ευρώπης, γιατί οι τρελοί του Αλλάχ είναι παντού! Είναι θέμα τύχης και επιλογής! Τίποτα άλλο – όπου θέλουν χτυπούν ανενόχλητοι!

Το αύριο μετά το Παρίσι θα είναι για την Ευρώπη πολύ πιο σκληρό από το σήμερα που βάφτηκε με το αίμα της γαλλικής πρωτεύουσας.


Το αύριο θα πρέπει να μας κάνει επιτέλους να συνέρθουμε και να δούμε την πραγματικότητα κατάματα όχι μόνο για την χώρα μας. Η Ευρώπη των ιδεοληψιών μας δεν υπάρχει. Είναι μονό μια φανταστική και συνάμα βλαπτική ιδεοληψία. Η χώρα μας, να μην έχουμε αυταπάτες, είναι στο επίκεντρο αυτής της «θύελλας» και δυστυχώς την βρήκε στην χειρότερη περίοδο της σύγχρονης ιστορίας της.

Τώρα η Ευρώπη οφείλει να αμυνθεί και να προστατεύσει τους γηγενείς πληθυσμούς της. Και για να συμβεί αυτό, πρέπει να φύγουν άμεσα όλοι αυτοί που ήρθαν απρόσκλητοι και να εμποδιστούν να έρθουν οι υπόλοιποι που καραδοκούν στα μικρασιατικά παράλια, περιμένοντας τη σειρά τους. Κάθε τι άλλο, το μόνο που θα επιφέρει, είναι νέα μακελειά! 









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου