ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

Νέα πρόκληση των αθέων: Μην πάτε στην Εκκλησία τα Χριστούγεννα


ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

Νέα σοβαρότατη πρόκληση από τους άθεους στις ΗΠΑ.

Πριν από τρία χρόνια ήταν η εμετική αφίσα που αποκαλούσε μύθο τα Χριστούγεννα. 

Πριν από δύο χρόνια ήταν οι πινακίδες που έλεγαν «Ποιος χρειάζεται τον Χριστό κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων;».

Πέρυσι άλλες πινακίδες που έγραφαν «Αγαπητέ Σάντα, το μόνο που θέλω για τα Χριστούγεννα είναι να παρακάμψετε την εκκλησία! Είμαι πολύ μεγάλη για παραμύθια»... 

Φέτος επανέρχονται με νέα καμπάνια!

Βρήκαν την συνταγή οι άθεοι στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και πλέον κάθε χρόνο οι προκλήσεις πριν από τα Χριστούγεννα έγιναν θεσμός. 

Και μάλιστα φαίνεται πως από πίσω τους είναι ισχυρά κεφάλαια αφού οι καμπάνιες είναι πολυδάπανες.

Και φέτος λοιπόν οι άθεοι επιχειρούν να διαχωρίσουν το να είσαι καλός άνθρωπος από το να πηγαίνεις στην εκκλησία και διατείνονται ούτε λίγο ούτε πολύ πως ο Ιησούς δεν έχιε σε τίποτα να κάνει με τα Χριστούγεννα!

Η ίδια αθεϊστική οργάνωση «American Atheists» εμφάνισε νέες πινακίδες φέτος στο Γουίνστον-Σάλεμ, στη Βόρεια Καρολίνα κα ιστο Κολοράντο, καλώντας τους πιστούς να είναι.... άτακτοι και να "προσπεράσουν την εκκλησία."

"Θέλουμε οι άνθρωποι να ξέρουν ότι το να πηγαίνουν στην εκκλησία δεν έχει απολύτως τίποτα να κάνει με το να είσαι καλός άνθρωπος", δήλωσε ο Πρόεδρος David Silverman σε δήλωσή του τη Δευτέρα για τις διαφημιστικές πινακίδες.

"Τα πράγματα που είναι πιο σημαντικά κατά τη διάρκεια της περιόδου των διακοπών είναι να ξοδέψετε χρόνο με τους αγαπημένους σας, σε φιλανθρωπίες, και να είστε χαρούμενοι, κι αυτά- δεν έχουν καμία σχέση με τη θρησκεία." συμπλήρωσε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου