ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

Την παραχώρηση της εθνικής κυριαρχίας των ευρωπαϊκών κρατών (πρωτίστως της Ελλάδος) απαίτησε το Βερολίνο λόγω... λαθρομεταναστών!!!


Η Α.ΜΕΡΚΕΛ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΡΩΜΑΪΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

Το Βερολίνο απαιτεί με θράσος την παραχώρηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων των κρατών της Ευρώπης με πρόσχημα το λαθρομεταναστευτικό-προσφυγικό πρόβλημα το οποίο είχε και το ίδιο συμμετοχή αφού υποστήριξε τις ΗΠΑ στους σχεδιασμούς της για ανατροπή του Σύρου προέδρου Μ.Ασαντ και ενίσχυση των τζιχαντιστικών ομάδων στην Συρία τις οποίες από κοινού τις "βάφτισαν" "μετριοπαθή αντιπολίτευση".

Την παραχώρηση πλήρως της εθνικής κυριαρχίας των ευρωπαϊκών κρατών ζητεί ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Γερμανών Χριστιανοδημοκρατών (CDU) (που είναι και το κυβερνών κόμμα) Φόλκερ Κάουντερ, προβάλοντας ως δικαιολογία το γεγονός ότι η φύλαξη των συνόρων από τα κράτη-μέλη δεν λειτουργεί και φέρνοντας ως παράδειγμα την Ελλάδα.

«Η Ευρώπη πρέπει να είναι έτοιμη, με αφορμή την προσφυγική ροή, να πάρει μια εντελώς νέα πορεία. Τα κράτη θα πρέπει σε αυτή την κατεύθυνση να παραχωρήσουν πλήρως ή τουλάχιστον εν μέρει τα κυριαρχικά τους δικαιώματα», δηλώνει ο Κάουντερ σε συνέντευξή του στο Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (dpa).

«Η φύλαξη των εξωτερικών συνόρων υπό την ευθύνη των κρατών-μελών δεν λειτουργεί. Η Ελλάδα π.χ. δεν είναι δε θέση ούτε από άποψη logistics ούτε οικονομική να διαφυλάξει τα σύνορά της. Αυτή η κατάσταση πρέπει να αλλάξει ριζικά» 

"Η FRONTEX, πρέπει να εξελιχθεί σε μία αυτόνομη υπηρεσία με δικές της αρμοδιότητες. Κάποιοι πίστευαν ότι κάποτε θα είχαμε έναν ευρωπαϊκό στρατό. Προτεραιότητα όμως πρέπει να έχει μία αυτόνομη αστυνομική δύναμη φύλαξης των συνόρων – και αυτό το συντομότερο δυνατό, αυτή η δύναμη πρέπει να διαθέτει ισχυρό εξοπλισμό – όπως οι εθνικές αστυνομίες – και δικό της προσωπικό και μάλιστα σε επάρκεια".

«Ίσως πρέπει να υπάρξει ακόμη και ένας Ευρωπαίος Επίτροπος για τα εξωτερικά σύνορα»!

Ο Φόλκερ Κάουντερ δεν μιλάει από μόνος του αλλά εκφράζει την κυβερνώσα γερμανική παράταξη και είναι το "δεξί χέρι" της Α.Μέρκελ, αυτά που δήλωσε δεν τα είπε μόνος του.

Σημειώνεται ότι μόλις πριν μερικές ημέρες οι Γάλλοι και οι Γερμανοί έστειλαν επιστολή στον Ευρωπαίο Επίτροπο Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας Δημήτρη Αβραμόπουλο ζητώντας να αναλάβει εξ' ολοκλήρου η Frontex το θέμα και κυρίως να έχει δικαίωμα παρέμβασης χωρίς κανένα απολύτως αίτημα προς το Ελληνικό κράτος. 

Σύμφωνα λοιπόν με αυτήν την επιστολή ελαστικοποιούνται οι κανόνες της συνθήκης του Σένγκεν και η Frontex μπαίνει και αποκτά στην ουσία τον απόλυτο έλεγχο στα Ελληνικά σύνορα, λαμβάνει πρωτοβουλίες, κρίνει εκείνη το πότε πρέπει να γίνει κινητοποίηση και πότε όχι. 

Είναι πρώτη φορά για χώρα της Ευρώπης που δίνει την απόλυτη εξουσία στην Frontex για να ελέγχει τα σύνορα της και να ακυρώνεται κατ'αυτόν τον τρόπο κάθε κυριαρχικό δικαίωμα της Ελλάδας.

Δηλαδή πλήρης παράδοση της εθνικής κυριαρχίας της χώρας καθώς οι νέοι "Φράγκοι" αποικιοκράτες απαιτούν να ελέγχουν οι ίδιοι και τα σύνορα του προτεκτοράτου πλέον που λέγεται Ελλάδα, και την θέλουν την κατάργηση κάθε υπολείμματος εθνικής κυριαρχίας.

Η Ελλάδα ζήτησε την ανάπτυξη της ομάδας «RABIT» για τη φύλαξη των εξωτερικών συνόρων στα νησιά έπειτα από τις ισχυρές πιέσεις που δέχτηκε από πολλά κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης τα οποία προειδοποίησαν την χώρα μας πως αν δεν τηρούσε τις δεσμεύσεις της όσον αφορά το προσφυγικό, τότε θα προέκυπτε θέμα εξόδου από τη Σένγκεν.

Το "αίτημα" έγινε αποδεκτό από την FRONTEX. 

Εν ολίγοις πέρασε ο ευρωπαϊκός εκβιασμός για παράδοση μέρους της εθνικής μας κυριαρχίας, σε κάποιους οι οποίοι δεν αντιλαμβάνονται τα Ελληνικά εθνικά συμφέροντα στο Αρχιπέλαγος και δεν θα είχαν πρόβλημα εάν το μοιραζόμασταν με τους Τούρκους για την καλύτερη "φύλαξή" του με μια πρώτη ανάγνωση, αλλά επί της ουσίας θα πρόκειται για παραχώρηση γεωπολιτικής αξίας προς τους Τούρκους που ποτέ δεν έπαψαν να είναι οι παραδοσιακοί σύμμαχοι των Γερμανών.

Η δε Γερμανία επιδιώκει την επέκταση των συνόρων της σε όλη την επικράτεια της ΕΕ, και την επανασύσταση σε πολύ μεγαλύτερη έκταση όμως, της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας του Γερμανικού Έθνους ή αλλιώς γνωστού ως Α' Ράιχ (Δ' Ράιχ θα λέγεται τώρα), ίσως μάλιστα οι Α.Μέρκελ και Β.Σόιμπλε λίγο πριν τελειώσουν τον πολιτικό τους βίο να επιθυμούν να κάτσουν και στον θρόνο των... Αψβούργων.

Τελικά όλοι ονειρεύονται... Αυτοκρατορίες για τις χώρες τους μόνο εμείς εδώ αρκούμαστε στα... απλά!

Να υπάρχουμε και ας είμαστε δούλοι στους... Φαραώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου