ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ απο μία ΑΡΧΑΙΑ αλλά ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ


Είναι κοινό μυστικό ότι ο Ελληνικός Πολιτισμός προϋπήρχε του 12.000 π.Χ. Είναι κοινό μυστικό ότι έδωσε τα φώτα του και τις γνώσεις του σε ολόκληρο τον πλανήτη. Σε όλες τις ηπείρους ακόμα και στα πιο απομακρυσμένα νησιά. Χιλιάδες ευρήματα το αποδεικνύουν καθημερινά εδώ και αιώνες, ειδικά όμως οι ανακαλύψεις των τελευταίων δεκαετιών αποκρύπτονται επιμελώς...

Είναι, λοιπόν, φυσικό και επόμενο ένα τέτοιος πολιτισμός που αγκάλιασε με την σοφία του, την τεχνογνωσία του και την φιλοσοφία του το μεγάλο σπίτι μας, την Γη, να ήταν κάποτε παγκόσμιος και να κυριαρχούσε απ' άκρη σ' άκρη σε ξηρά και θάλασσα.

Ένας τέτοιος πολιτισμός άφησε ανεξίτηλα ίχνη πίσω του, όχι μόνο σε αρχαιολογικά τεχνουργήματα και κτιριακές δομές που βρίσκονται παντού στον πλανήτη, αλλά χάραξε στο εκμαγείο του τότε κόσμου, παγκόσμιες μνήμες, σύμβολα και αρχέτυπα.

Ένα από αυτά είναι και εκείνα που βρίσκουμε μέσα στην "μυθολογία" βασικών αρχαίων πολιτισμών, για πολλούς από τους οποίους υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι συνδέονται ή αποτελούν συνέχεια του εκείνου του αρχαίου παγκόσμιου ελληνικού πολιτισμού, είτε ακόμα ότι επηρεάστηκαν από αυτόν.

Στην φωτογραφία που βλέπουμε ο Χλέτσος Βασίλης βρήκε και ένωσε κοινά κομμάτια του παζλ ανάμεσα στον Ελληνικό και Σουμεριακό κόσμο.

Οι Σουμέριοι ήταν αρχαίοι Κρήτες, σύμφωνα με τον Ευήμερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου