ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Nέα εποχή "Φραγκοκρατίας": Η Frontex αναλαμβάνει την προστασία των συνόρων στο Αιγαίο!!!


ΠΛΗΡΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ

Mια νέα εποχή "Φραγκοκρατίας" προσαρμοσμένης στην σημερινή εποχή εγκαινιάζεται από σήμερα με την αποδοχή του αιτήματος που μια ελληνική κυβέρνηση έκανε προς την ΕΕ και την Frontex για παράδοση της προστασίας των συνόρων στο Αιγαίο.

Το αίτημα της Ελλάδας για την αποστολή ομάδων ταχείας αντίδρασης, «RABIT», στα ελληνικά νησιά αποδέχθηκε η Frontex, με στόχο να καταστεί δυνατή η διαχείριση των μαζικών αφίξεων προσφύγων και λαθρομεταναστών στην χώρα μας.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα της Πέμπτης ο εκτελεστικός διευθυντής της Frontex, Φαμπρίς Λεζερί, αναφέρει πως αποφάσισε "να ενεργοποιήσει τον μηχανισμό «RABIT» μετά από την απαιτούμενη αξιολόγηση και Ελλάδα και Frontex έχουν στην διάθεση τους πέντε εργάσιμες ημέρες για να συμφωνήσουν σε ένα επιχειρησιακό σχέδιο."

«Η αποστολή της RABIT θα μας επιτρέψει να αυξήσουμε τον αριθμό των θαλάσσιων και χερσαίων περιπολιών, που σημαίνει ότι περισσότεροι μετανάστες θα ταυτοποιηθούν και θα καταγραφούν αμέσως μετά την άφιξη τους στα Ελληνικά νησιά», ανέφερε ο Λεζερί.

Η Ελλάδα ζήτησε την ανάπτυξη της ομάδας «RABIT» για τη φύλαξη των εξωτερικών συνόρων στα νησιά έπειτα από τις ισχυρές πιέσεις που δέχτηκε από πολλά κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης τα οποία προειδοποίησαν την χώρα μας πως αν δεν τηρούσε τις δεσμεύσεις της όσον αφορά το προσφυγικό, τότε θα προέκυπτε θέμα εξόδου από τη Σένγκεν.

Εν ολίγοις πέρασε ο ευρωπαϊκός εκβιασμός για παράδοση μέρους της εθνικής μας κυριαρχίας, σε κάποιους οι οποίοι δεν αντιλαμβάνονται τα Ελληνικά εθνικά συμφέροντα στο Αρχιπέλαγος και δεν θα είχαν πρόβλημα εάν το μοιραζόμασταν με τους Τούρκους για την καλύτερη "φύλαξή" του με μια πρώτη ανάγνωση αλλά επί της ουσίας για αραχώρηση γεωπολιτικής αξίας προς τους Τούρκους που ποτέ δεν έπαψαν να είναι οι παραδοσιακοί σύμμαχοι των Γερμανών.

Σημειώνεται ότι μόλις πριν μερικές ημέρες οι Γάλλοι και οι Γερμανοί έστειλαν επιστολή στον Ευρωπαίο Επίτροπο Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας Δημήτρη Αβραμόπουλο ζητώντας να αναλάβει εξ' ολοκλήρου η Frontex το θέμα και κυρίως να έχει δικαίωμα παρέμβασης χωρίς κανένα απολύτως αίτημα προς το Ελληνικό κράτος.

Σύμφωνα λοιπόν με αυτήν την επιστολή ελαστικοποιούνται οι κανόνες της συνθήκης του Σένγκεν και η Frontex μπαίνει και αποκτά στην ουσία τον απόλυτο έλεγχο στα Ελληνικά σύνορα, λαμβάνει πρωτοβουλίες, κρίνει εκείνη το πότε πρέπει να γίνει κινητοποίηση και πότε όχι. 

Είναι πρώτη φορά για χώρα της Ευρώπης που δίνει την απόλυτη εξουσία στην Frontex για να ελέγχει τα σύνορα της και να ακυρώνεται κατ'αυτόν τον τρόπο κάθε κυριαρχικό δικαίωμα της Ελλάδας.

Δηλαδή πλήρης παράδοση της εθνικής κυριαρχίας της χώρας καθώς οι νέοι "Φράγκοι" αποικιοκράτες απαιτούν να ελέγχουν οι ίδιοι και τα σύνορα του προτεκτοράτου πλέον που λέγεται Ελλάδα, και την θέλουν την κατάργηση κάθε υπολείμματος εθνικής κυριαρχίας

Σημειώνεται ότι η Φραγκοκρατία ήταν η σκοτεινή περίοδος του μεσαιωνικού Ελληνισμού κατά την οποία μετά την πρώτη Άλωση της Πόλης το 1204 από τους Σταυροφόρους διαμελίστηκε η Βυζαντινή Αυτοκρατορία και επί της ουσίας δεν ανέκαμψε ποτέ.

Ήταν δε τόσο ωμή η βία που ασκήθηκε πάνω στους Ελληνικούς πληθυσμούς, που λίγο πριν την δεύτερη Άλωση από τους Τούρκους το 1453 ο λαός αρνούνταν οποιαδήποτε βοήθεια από την Καθολική Δύση λέγοντας "καλύτερα σαρίκι τούρκικο παρά παπική τιάρα".

Άλλωστε οι παπικοί ζητούσαν πρωτίστως την υποταγή της Ελληνορθοδοξίας και του Ελληνισμού για να "βοηθήσουν" ακριβώς όπως κάνουν κατ'άντιστοιχία και σήμερα.

Το ζήτημα είναι ότι τότε μας παρέδωσαν αδύναμους στα χέρια των Τούρκων, μήπως η ιστορία επαναλαμβάνεται; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου