ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Λ.Ε.Π.ΕΝ: Πρώτη πανελλήνια συνδιάσκεψη στελεχών.


Την Κυριακή 10 Ιανουαρίου στην φιλόξενη πόλη της Λάρισας διεξήχθη η πρώτη συνάντηση στελεχών της ''Λαϊκής Ελληνικής Πατριωτικής Ένωσης'' . 

Σε αυτή συμμετείχαν ο περιφερειακός σύμβουλος Δυτικής Ελλάδος και πρώτος προσωρινός πρόεδρος της Λ.Ε.Π.ΕΝ Χρήστος Ρήγας και οι δημοτικοί σύμβουλοι Πύργου και Καλαμάτας Χάρης Βασιλόπουλος και Γιώργος Δημητρούλιας αντίστοιχα. 

Ο πρόεδρος της Πατριωτικής Κίνησης Καβάλας Κώστας Τόνιος με αντιπροσωπία του συνδέσμου του, και οι Δημήτρης Ζαφειρόπουλος και Δημήτρης Γκρίλλας από την Αθήνα και φυσικά πολυπληθής αντιπροσωπία των φιλοξενούντων Λαρισσέων υπό τον τ. Βουλευτή Βαλάντη Αλεξόπουλο. 

Ιδιαίτερα τιμητική όμως ήταν η παρουσία του δημοτικού συμβούλου Αμαλιάδας Τάκη Ευθυμίου, Α.Μ.Ε.Α, Αθλητή παραολυμπιακών αθλημάτων και δημοσιογράφου ο οποίος ανακοίνωσε την ένταξη του στην Λ.Ε.Π.ΕΝ και συγκίνησε τους παρευρισκόμενους με την λιτή και γεμάτη πατριωτική φλόγα τοποθέτηση του. 

Στην συνάντηση συζητήθηκαν μία σειρά θεμάτων και πάρθηκαν ουσιαστικές αποφάσεις. 

Ιδιαίτερα επιβεβαιώθηκε ο ενωτικός χαρακτήρας της Λ.Ε.Π.ΕΝ που δεν θέλει τους συμμετέχοντες φορείς να καταργούν την αυτοτέλεια και ιδιαίτερη φυσιογνωμία τους, αντίθετα ζητούμενο είναι η διεύρυνση αυτής και καθορίστηκαν οι αρμόδιοι συναγωνιστές που θα συζητήσουν με όμορους πατριωτικούς φορείς.

Ορκίστηκαν επίσης ανάλογες συναντήσεις τόσο στην Βόρειο όσο και στην Νότιο Ελλάδα και μια κεντρική στην Αθήνα στα τέλη Ιανουαρίου. 

Σε αυτή θα παρουσιαστεί η πολιτική διακήρυξη και θα ορισθεί η ημερομηνία του συνεδρίου το οποίο θα διεξαχθεί μέχρι τον Απρίλιο. 

Μέχρι το συνέδριο οι αρμόδιες επιτροπές θα επεξεργαστούν το πρόγραμμα που θα τεθεί τότε σε ψήφιση καθώς και τα ηγετικά όργανα του φορέα. 

Η συνάντηση της Κυριακής με τον ενθουσιασμό των συμμετεχόντων, τις θέσεις και τις κριτικές τους απέδειξε ότι η Λ.Ε.Π.ΕΝ είναι ένας ζωντανός οργανισμός γεμάτος θέληση για αγώνα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου