ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Διπλοθεσίτισσα στο Δημόσιο σύζυγος πρώην υπουργού με τις ευλογίες Κουντουρά! - Χωρίς τα κατάλληλα πτυχία εισπράττει μισθούς διευθυντή


Η μία μετά την άλλη εμφανίζονται τις τελευταίες ημέρες υποθέσεις διορισμών από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στο Δημόσιο, συγγενών, κολλητών παιδικών χρόνων και άλλων ημέτερων φίλων της κυβέρνησης!

Πρώτα ήταν ο ξάδερφος του πρωθυπουργού, ακολούθησε η γυναίκα του, ήρθε η σειρά των συγγενών του ράπερ γραμματέα του κόμματος, αλλά ποιος θα περίμενε ότι μέσα στην βασική έννοια τους θα ήταν το να βολέψουν και μάλιστα σε καίριες θέσεις και με άκρως ικανοποιητικούς μισθούς (δύο τον αριθμό) την πρώην σύζυγο του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη!

Ναι, καλά ακούσατε! Το πρώην έτερον ήμισυ του πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη -και όχι μόνο- επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ…

Και μάλιστα βολεύτηκε όχι από κάποιον μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, που εν πάσει περπτώσει θα πει κάποιος τα δύο κόμματα είναι κοντά ιδεολογικά, αλλά από τους ΑΝΕΛ… 

Ναι, καλά ξανακούσατε! Τους ΑΝΕΛ και την Ελενα Κουντουρά! Την γνωστή αναπληρώτρια Υπουργό Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, η κα Κουντουρά, φρόντισε να λύσει το επαγγελματικό πρόβλημα της κας Αγγελικής Χονδροματίδου, τοποθετώντας την αρχές Μαϊου του 2015 στην θέση της αντιπροέδρου του ΕΟΤ, ενώ λίγο μετά, τον Νοέμβριο, την πήρε και στο πολιτικό της γραφείο, ως διευθύντρια με μισθό διευθυντού! 

Το περίεργο βέβαια σε αυτή την περίπτωση είναι ότι η κα Χονδροματίδου, όπως αναφέρεται και στο ΦΕΚ είναι υπάλληλος κατηγορίας Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ενώ για να αμοιφθεί με μισθό διευθυντού πρέπει να είναι κατηγορίας Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης! 

Οπως καταλαβαίνετε οι δύο θέσεις, έχουν κάποια σχέση, αφού όπως θα δείτε παρακάτω σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του briefingnews, Κοντουρά και Χονδροματίδου κάνουν συχνά πυκνά μαζί ταξίδια στο εξωτερικό με έξοδα του ελληνικού κράτους, νομίμως βέβαια, αφού η κα υπουργός φρόντισε να την βάλει στις απαραίτητες θέσεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου