ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

Βράζoυν τα νερά στο «Τρίγωνο του Καστελόριζου» …Από κοντά πλέουν τα Πολεμικά μας!


Βράζει το τρίγωνο στο Καστελόριζο ,από κοντά παρακολουθούν τα  Πολεμικά μας  αφού όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά μετά και την δέσμευση  σχεδόν όλου του Αιγαίου  από το πολεμικό Ναυτικό των Τούρκων !

Τα Πολεμικά μας περιπολούν από τα Μεσάνυχτα της Δευτέρας στη Θάλασσα του Καστελόριζου ,όπου στην περιοχή απέναντι απο το νησί διεξάγεται η Εξαμηνιαία Ναυτική Άσκηση των Τούρκων με επικεφαλής τον Τούρκο Ναύαρχο Bülent Bostanoğlu *που θέλει να καταλάβει τα Ελληνικά νησιά και να τα επιστρέψει στην Τουρκία ,όπως υποσχέθηκε στον Ερντογάν  που τελικά τον κράτησε στην θέση του στις Κρίσεις του Αυγούστου !

Η θητεία του Ναυάρχου Bülent Bostanoğlu * παρατάθηκε για ένα ακόμη έτος οπότε και αναμένεται να τον διαδεχθεί ο σημερινός Αρχηγός Στόλου, Αντιναύαρχος Veysel Kösele, ο οποίος προάγεται.

Τα Ελληνικά Πολεμικά Σκάφη είναι σε συνεχή κίνηση με τα «αυτιά» τους τεντωμένα και πλέουν κοντά στο νησί ..Αυτή την στιγμή είναι τρεις οι Μονάδες Επιφανείας και άγνωστο αν  και πόσα Υποβρύχια περιπολούν στο βυθό από τα πλέον υπερσύγχρονα  Συμβατικά Υποβρύχια του Κόσμου τυπου 214 που διαθέτει το Πολεμικό μας  Ναυτικό !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου