ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Λαθρομεταναστευτική βόμβα: Η ανθελληνική κυβέρνηση συμφώνησε να κλείσει τα σύνορα με αντάλλαγμα ελαφρύνσεις στο ασφαλιστικό!!!


Μια απίστευτη είδηση ήρθε στην δημοσιότητα από τον δημοσιογράφο Τάσο Τέλλογλου, η οποία αν ισχύει πρόκειται για απίστευτου μεγέθους σκάνδαλο. 

Σύμφωνα με τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο το Βερολίνο είναι πρόθυμο να χαμηλώσει τις απαιτήσεις του στο Ασφαλιστικό, αρκεί η Αθήνα να λάβει άμεσα μέτρα για τους πρόσφυγες και να δεχθεί το κλείσιμο των συνόρων.

Με απλά λόγια, να δεχθούμε να μας μείνουν εδώ όλοι όσοι έχουν περάσει μέχρι στιγμής παράνομα τα σύνορα! 

Συγκεκριμένα ο Τέλλογλου υποστηρίζει τα εξής:

“Την διάθεση της γερμανικής κυβέρνησης να στηρίξει την Ελληνική στο θέμα της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης επιβεβαίωσε προς τον Αλέξη Τσίπρα και τον Φρανσουά Ολάντ, η καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ. 

Ασφαλείς πληροφορίες από το Βερολίνο και τις Βρυξέλλες αναφέρουν ότι η γερμανική κυβέρνηση είναι πρόθυμη να στηρίξει την ελληνική, παρά τις παρατηρήσεις των θεσμών – και ειδικά του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου – για τα νούμερα που «δεν βγαίνουν». 

Μάλιστα ακόμα και ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στο «κουαρτέτο» αμφιβάλλει για τη βιωσιμότητα των ελληνικών προτάσεων, ωστόσο αναμένεται να λάβει πολιτικές οδηγίες και να παραμείνει σιωπηρός.

Τι ζητάει όμως το Βερολίνο; 

Η Αθήνα να λάβει άμεσα και «σκληρά» μέτρα για την αντιμετώπιση των προσφυγικών ροών και φυσικά να ανεχθεί «προσωρινό» κλείσιμο συνόρων. 

Άλλωστε για κάτι τέτοιο ήδη η κυβέρνηση προετοιμάζει την κοινή γνώμη. 

Παράλληλα τις τελευταίες μέρες δεν τοποθετείται στα έγγραφα των προσφύγων η σφραγίδα «επιθυμεί να μεταβεί στη Γερμανία», ενώ τα Σκόπια προετοιμάζονται για να αντιμετωπίσουν τους πρόσφυγες ως να μην έχουν καταγραφεί ποτέ στην Ελλάδα, κάτι που δείχνει ότι η Ελληνική διαχείριση θεωρείται αναξιόπιστη.

Η Αθήνα ελπίζει ότι το «κλείσιμο του βαλκανικού δρόμου» θα στείλει «σήμα» στους πρόσφυγες ότι ο δρόμος δεν περνάει πλέον από την Ελλάδα. 

Λογικά οι πρόσφυγες θα αλλάξουν δρόμο. Το κρίσιμο θέμα είναι πόσοι θα έχουν μείνει μέσα στο ελληνικό μπουκάλι. Αυτούς θα τους αναλάβει η χώρα μας.

Για αυτό ο γενικός γραμματέας Μεταναστευτικής Πολιτικής παρακάλεσε τους δημάρχους να αναζητήσουν και πέραν του Σχιστού δεύτερο χώρο στην Αττική. 

Πόσος καιρός θα χρειασθεί για να εκδηλωθεί η νέα ευρωπαϊκή πολιτική με τη σιωπηρή ανοχή της Αθήνας; 

Τουλάχιστον όσο χρειασθεί μέχρι να κλείσει η αξιολόγηση.”

Όπως λέει χαρακτηριστικά ο Τέλλογλου «Το κρίσιμο θέμα είναι πόσοι θα έχουν μείνει μέσα στο Ελληνικό μπουκάλι. Αυτούς θα τους αναλάβει η χώρα μας». 

Ένας αριθμός δηλαδή λαθρομεταναστών στην συντριπτική τους πλειοψηφία και ελάχιστων συγκριτικά πραγματικών προσφύγων θα εγκλωβιστεί οριστικά στην Ελλάδα, με την υποχρέωση να φροντίζουμε για την διαμονή τους για άγνωστο χρονικό διάστημα (για να μην πούμε για πάντα).

Γι’ αυτό, άλλωστε, κάτι ανεκδιήγητοι τύποι σαν τον Τσίπρα τον Μουζάλα, τον Δρίτσα και άλλους θέλουν να μετατρέψουν ολόκληρη την Χώρα σ’ έναν απέραντο καταυλισμό, όπου θα συνωστίζονται εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι που θα έχουν εισέλθει παράνομα στην Χώρα μας από κάθε γωνιά της υφηλίου. 

Προκειμένου να εξοικονομήσει ορισμένα ψίχουλα από τις απαιτήσεις των εταίρων και των δανειστών η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμη να καταστήσει ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια σε μια ατέλειωτη αποθήκη ανθρωπίνων ψυχών.

Ο εθνομηδενισμός του ΣΥΡΙΖΑ σ’ όλο του το θλιβερό μεγαλείο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου