ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΕ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ


Το απόρρητο σχέδιο της μυστικής τουρκικής υπηρεσίας MIT για την κατάληψη Ελληνικών εδαφών στο Αιγαίο με τις πλάτες των Γερμανών!

Ο κύβος ερρίφθη… 

Τα γεράκια της Άγκυρας το αποφάσισαν και πολύ σύντομα ετοιμάζονται να προβούν στην εφαρμογή του απονενοημένου σχεδίου πολεμικής σύρραξης με την Ελλάδα. 

Το δίδυμο της συμφοράς για την Νοτιοανατολική Μεσόγειο και την Μέση Ανατολή Ερντογάν – Νταβούτογλου, βλέποντας πως ο αμετροεπής νεοθωμανισμός τους, οδηγεί νομοτελειακά στην ίδρυση Κουρδικού κράτους, γεγονός που θα αφαιρέσει από την Τουρκία σχεδόν το 1/3 των εδαφών της, με μια εντελώς μπακαλίστικη λογική προσπαθεί, ότι χάσει από ανατολάς, να το κερδίσει προς δυσμάς!!!!

Αποκαλύπτουμε το απόρρητο σχέδιο της μυστικής τουρκικής υπηρεσίας MIT για την κατάληψη ελληνικών εδαφών στο Αιγαίο (με τις πλάτες των Γερμανών). 

Το σχέδιο πολέμου Τουρκίας – Ελλάδας έχει καταρτιστεί εδώ και χρόνια… 

Κάθε Τουρκική ηγεσία, το παραλαμβάνει από την προηγούμενη και το παραδίδει στην επόμενη, κάνοντας την σχετική επικαιροποίηση, ανάλογα με τις διεθνείς συνθήκες, στο γνωστό πλαίσιο συνεχώς τουρκικών διεκδικήσεων έναντι της χώρας μας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου