ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ: Χάνουμε το Καστελόριζο; Τριπλάσιοι οι λαθρομετανάστες από τους κατοίκους!!!


Σχεδόν τριπλάσιος αριθμός λαθρομεταναστών και "προσφύγων" από τους κατοίκους του νησιού φιλοξενείται τις τελευταίες μέρες στο Καστελόριζο, γεγονός που προβληματίζει έντονα την τοπική κοινωνία, αφού οι τούρκοι διακινητές βρήκαν «πέρασμα» στο νησί!

Σύμφωνα με όσα δηλώνουν κάτοικοι του νησιού ο αριθμός των λαθρομεταναστών που βρίσκονται στο Καστελόριζο έφθανε τους 740 συνολικά(!) όταν το σύνολο των μονίμων κατοίκων δεν ξεπερνά τους 200 αυτή την εποχή.

Δύναμη μόλις 10 αστυνομικών και 10 λιμενικών καλείται να διαχειριστεί και να καταγράψει εκατοντάδες λαθρομετανάστες μεταξύ αυτών και μικρά παιδιά. 

Όπως μεταδίδει το «Ράδιο Καστελόριζο», η δημοτική αρχή έχει εξασφαλίσει χώρο φιλοξενίας η δυναμικότητα του οποίου όμως έχει ξεπεραστεί από τις αυξανόμενες αφίξεις από τα τουρκικά παράλια.


Εν τω μεταξύ στην τουρκική πόλη «Κας» (Αντίφυλλος) που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το Καστελόριζο, έχουν συγκεντρωθεί εκατοντάδες λαθρομετανάστες, που καθημερινά στέλνονται στο νησί με τη βοήθεια των τουρκικών κυκλωμάτων.

Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες, λένε ότι έχουν συνταχθεί και λίστες αναμονής για να υπάρχει… τάξη στην όλη διαδικασία που ακολουθείται!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου