ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Λαϊκής Ελληνικής Πατριωτικής Ένωσης. (Λ.Ε.Π.ΕΝ)


Και αφού έγινε η Ελλάδα κάθε πόλη και ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης προσφύγων-λαθρομεταναστών, εντελώς απροετοίμαστα και αιφνιδιάζοντας τους θεσμικούς παράγοντες της Καβάλας, ήρθε και η σειρά στην περιφέρειας Αν. Μακεδονίας και Θράκης να υποδεχθεί το πρώτο κέντρο υποδοχής στην Καβάλα. 

Εδώ να τονίσουμε Φυσικά ότι δεν υπάρχει καμία υποδομή.
Σήμερα το απόγευμα κατά τις 18.30 η ώρα περίπου η τουριστική πόλη της Καβάλας θα υποδεχθεί το πρώτο κύμα χιλίων και πλέον προσφύγων-λαθρομεταναστών,ύστερα από τις εκκλήσεις της κυρα -Τασίας Χριστοδουλοπούλου μετά του συζύγου της κ. Δρίτσα κατά αρχήν, και αμέσως μετά του κ. Μουζάλα, όπου θα ''λιάζονται'' πλέον στο λιμάνι της Καβάλας.

Και ενώ αρκετοί συνεργαζόμενοι βουλευτές με τον Σύριζα κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου στην κυβέρνηση για Εθνική καταστροφή, (αποτέλεσμα του προσφυγικού) απομακρύνθηκαν κακήν κακώς. (βλ. Πανούσης).

Την όλη ευθύνη την έχει καθαρά η κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝ.ΕΛΛ με την πολιτική που ασκεί από την αρχή της διακυβέρνησης της.

Όχι ότι απαλλάσσονται οι υπόλοιποι της αντιπολίτευσης.

( Ήδη ο κόσμος έπρεπε να είναι στον δρόμο)

Κανένας πρόσφυγας, και κανένας μετανάστης, ή λαθρομετανάστης δεν έχει καμιά ευθύνη που βρίσκεται εδώ στην χώρα μας αλλά και στην Ευρώπη. ( αυτοί κάνουν την δουλειά τους).

Και σχέδιο αλλοίωσης πληθυσμού να υπάρχει, σημασία έχει η πολίτικη που ασκεί η κάθε χώρα...Και στην Ελλάδα απέδειξαν περίτρανα όλοι τους ότι είναι ανθέλληνες και εξυπηρετούν εντολές ξένων κέντρων.

Αν δείτε η Αυστρία, η Τσεχία, η Ουγγαρία και άλλες δυο χώρες έκλεισαν τα σύνορα τους, που σημαίνει ότι η ενωμένη Ευρώπη δεν υπάρχει και δεν ισχύει, διότι αυτές οι χώρες συμφωνήσαν να έχουν ανοικτά τα σύνορα μέχρι τις 5 Μαρτίου, όπου μονομερώς τελικά και έκλεισαν. Για την Λ.Ε.Π.ΕΝ φυσικά πολύ καλά έκαναν. Εκεί προστατεύουν την πατρίδα και τους πολίτες τους γιατί είναι πατριώτες και αγαπάνε τον τόπο τους. 

Δεν είναι ξέφραγο αμπέλι και δεν προσκυνούν στον κάθε εισβολέα...

Η Ελλάς είναι ''Μπάτε σκύλοι αλέστε''.

Η Λαϊκή Ελληνική Πατριωτική ΈΝωση (Λ.Ε.Π.ΕΝ) κρατάει στάση αναμονής στις εν λόγω εξελίξεις, παρακολουθεί από κοντά όλες τις εξελίξεις που μπορεί να προκύψουν, και φυσικά θα επέμβει θεσμικά όταν αυτή διαπιστώσει παρατυπίες σε θέματα υγειονομικά, η Σίτισης, διότι αν αυτοί οι άνθρωποι μείνουν νηστικοί μπορεί να τους δούμε να παραβιάζουν σπίτια Ελλήνων για να βρούνε ένα κομμάτι ψωμί.

Και τέλος επισημαίνουμε τον κίνδυνο, όταν αυτοί καταλάβουν ότι θα αργήσουν να περάσουν τα σύνορα και εμείς τους καθυστερούμε, πως θα αντιδράσουν...Αποτέλεσμα να σπάζουν τζάμια και να πηδάνε έξω από τα κτίρια για να φτάσουν στην Ειδομένη.

Εν αναμονή εξελίξεων λοιπόν.

Υπεύθυνος τύπου (Λ.Ε.Π.ΕΝ) ΑΝ.ΜΑΚ.& ΘΡΑΚΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου