ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

Ξεκίνησε η ανέγερση μνημείου για την Εκκλησία του Σατανά στην Κηφισιά! Δόθηκε άδεια απο το υπουργείο!


ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ...ΘΑ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ??

Η Εκκλησία του Σατανά  που έχει επίσημη έδρα την Νέα  Υόρκη  και παράρτημα στην Οδό Αμφιλοχίας 8 στην Αθήνα, κατέθεσε φάκελο στις κρατικές αρμόδιες αρχές της Αθήνας για έγκριση αδειοδότησης ανέγερσης μνημείου, δίπλα από αυτό του Ιωάννη Καποδίστρια στην ίδια περιοχή . Το σχετικό αίτημα συμπεριλάμβανε και το προτεινόμενο σχέδιο του προς ανέγερση γλυπτού , ύψους 2,1 μ. Πρόκειται για απεικόνιση του Σατανά υπό τη μορφή του Baphomet. Πρόκειται για ένα ένθρονο φτερωτό κερασφόρο, που φέρει γεννειάδα και είναι τραγοπόδαρος. Φέρει ερμητικό κυρήκειο,  και η πλάτη του θρόνου προσομοιάζει σε νεκρική πλάκα.  Η πεντάλφα απεικονίζεται στο επάνω μέρος του σχεδίου. Πλαισιώνεται από δυο χαμογελαστά και ανέμελα παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Πρόκειται για το επίσημο σήμα της Εκκλησίας του Σατανά Ελλάδας η οποία ιδρύθηκε νομίμως το 2013.




Απαιτούν την ανέγερση του μνημείου στην Κηφισιά δίπλα από το μνημείο του Ιωάννη Καποδίστρια, επικαλούμενοι  τη θρησκευτική ισότητα και  ανεξιθρησκεία.  Υποστηρίζουν ότι η από το 2012  ανέγερση του μνημείου του Ιωάννη Καποδίστρια στον ίδιο χώρο , παραβιάζει το δικαίωμα της θρησκευτικής ελευθερίας δημιουργώντας θρησκευτικές διακρίσεις εναντίων των Μουσουλμάνων που κατέσφαξε.

Ο εκπρόσωπος τύπου των Σατανιστών  Ανδρέας Καλοπόδης , τόνισε μεταξύ άλλων ότι « το μνημείο θα είναι και χρηστικό καθώς θα λειτουργεί ως κάθισμα για ανθρώπους όλων των ηλικιών οι οποιοι θα μπορούν να αναπαύονται στην αγκαλιά  του Σατανά προς έμπνευση και στοχασμό.. »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου