ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Σάββατο 16 Απριλίου 2016

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Γ.Γ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΝΙΚΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ : Επιβαλλόμενη απάντηση από την γενιά των ΝΙΚΗΤΩΝ και ΟΧΙ από την σπορά των ΗΤΤΗΜΕΝΩΝ


Όταν η ανησυχία για την περικοπή του βο(υ)λευτικού μισθού σου,της οικογενείας,των κουμπάρων και των διαφόρων όψιμων Εθνικιστών της αυλής ,που μέχρι προσφάτως κινούνταν από την άκρα δεξιά μέχρι την αριστερά,δεν σου επιτρέπει να σκεφτείς,ότι τώρα που η Πατρίδα Εάλω ,τώρα που δεξιοί-σοσια/ληστές-αριστερούληδες και σταλινοτρεφείς ασέλγησαν πάνω στο κορμί της και στα κορμιά εκατομμυρίων Ελλήνων, ο Εθνικισμός είναι στο 6% αντί στο 26% τουλάχιστον ,και εσύ αντί από φιλότιμο(Ελληνική λέξη και όχι Αυστριακού περιηγητή) να αυτοκτονήσεις(πολιτικά τουλάχιστον) ,ψέγεις αυτούς που δεκαετίες τώρα σε έβγαλαν από τα υπόγεια αλλά αρνήθηκαν να συμβιβαστούν και θέλουν να φέρουν στη χώρα μια Εθνική Κυβέρνηση και ΟΧΙ ένα δεξιό ΚΚΕ του 5-7%,τότε κάτι δεν πάει καλά στην κρίση σου.
Δεν ειμαστε εχθροι των χρυσαυγιτων. Ο μεγαλυτερος εχθρος τους ειναι αυτος που πλασαρεται ως τον απολυτο Φυρερ, ενω ειναι <φυρα>..Φυρα οπως και οι <συνεργάτες> που επιλεγει να εχει διπλα του.Δεν εχουμε εχθρα στους οπαδους του(ψηφοφόρους) γιατι αυτοί εχουν <τυφλωθει> με δικη του υπαιτιοτητα.
Δεν ξεπουλήσαμε αυτά που πιστεύαμε με δηλώσεις μετανοίας στο κατοχικό καθεστώς της Πατρίδας μας.
Κανένας δεν σε μισεί,αλλά και κανένας από όσους έχουν σώας τας φρένας δεν βλέπουν στο πρόσωπό σου κάτι από Μεταξά ,κάτι από Περικλή Γιαννόπουλο, κάτι από Ιωνα Δραγούμη, κάτι από Ιωάννη Συκουτρή, κάτι έστω από Γεώργιο Παπαδόπουλο!!
Η υποχρέωση όλων αυτών που τιμούν την μνήμη τους ,καθώς και των νεώτερων ηρώων όπως του Μίκη Μάντακα ,είναι να αποκαλύψουμε ποιά είναι η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ,να διεξάγουμε Εθνικό πολιτικό(και όχι μόνο) αγώνα ,και ποιοί είναι οι <ψηφολάγνοι> ,που τους έλαχε δυστυχώς αυτό το τόσο κομβικό σημείο για το Έθνος και την Πατρίδα ,να αντιπροσωπεύουν κοινοβουλευτικά μια τόσο τεράστια ιδέα-κοσμοθεωρία.
Τώρα εάν συνεχίζει κάποιος να θεωρεί επιτυχία το 6% και να νομίζει ότι κάποια αόρατη δύναμη του έχει δώσει την αποκλειστική χρήση του Ελληνικού Εθνικισμού, τότε ο διάλογος ας περάσει σε επιστημονικό(ιατρικό) επίπεδο .
Είμαστε η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ,είμαστε η σπορά των ΝΙΚΗΤΩΝ και ΟΧΙ των ΗΤΤΗΜΕΝΩΝ όπως παραδέχεσαι εσύ(και εννοείς τον εαυτό σου μόνο προφανώς!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου