ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ! Τουρκικό πολεμικό πλοίο απείλησε ευθέως σκάφος του Λιμενικού με πυρ σε ελληνικά ύδατα! Κουβέντα από την Αθήνα! Η ντροπή συνεχίζεται...


Δεν έχει τέλος η προκλητικότητα των Τούρκων στο Αιγαίο με μία κυβέρνηση απέναντι που τα ανέχεται όλα και κρύβει από τους Έλληνες σοβαρά περιστατικά.

Αυτή την φορά ξεπεράστηκε κάθε όριο!...

 Τουρκικό πολεμικό σκάφος απείλησε με πυρ σκάφος του ελληνικού Λιμενικού, επειδή το πλήρωμα του ζήτησε να αποχωρήσει από τα ελληνικά ύδατα, τα οποία είχε παραβιάσει. Όλα αυτά εν γνώση του νατοϊκού στόλου που υποτίθεται τηρεί την «τάξη» στην ελληνική θάλασσα!

Το περιστατικό έλαβε χώρα την Πέμπτη στην περιοχή ανοιχτά των Οινουσσών, όπου τις τελευταίες μέρες οι Τούρκοι κάνουν μπαράζ παραβιάσεων. Φυσικά δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα.

Όπως μεταδίδεται, «τουρκικό σκάφος μπήκε στα ελληνικά χωρικά ύδατα και όταν σκάφος του ελληνικού λιμενικού το πλησίασε και ζήτησε από το τουρκικό πλήρωμα να αποχωρήσει, η απάντηση ήταν μια ευθεία απειλή: οι Τούρκοι έστρεψαν τα όπλα του σκάφους τους κατά του περιπολικού του ελληνικού λιμενικού»!

Η ηγεσία τι κάνει άραγεεεεεεεε;;;;

Οι Έλληνες ποτέ δεν δέχονταν να αφήνουν αναπάντητες τέτοιου είδους απειλές! Ποτέ στην ιστορία των Ελλήνων ο εχθρός δεν ξεσάλωνε, όπως ξεσαλώνει στις μέρες μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου