ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ : Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΡΧΙΣΕ


Το προσφυγικό ζήτημα που προέκυψε στην πατρίδα μας τους τελευταίους μήνες έχει τεράστιες και κοινωνικές προεκτάσεις.

Η αριστερά , τόσο η κυβερνητική όσο και η παρακυβερνητική των ΜΚΟ και των αντι σε όλα , με το πρόσχημα της αλληλεγγύης σε διάφορους δήθεν ή πραγματικούς δυστυχισμένους βρήκε την ευκαιρία να εφαρμόσει τις ιδεολογίες της.

Αυτές που θέλουν μια πολυπολιτισμική Ελλάδα χωρίς ταυτότητα και τη δημιουργία ενός νέου προλεταριάτου, εκμεταλλεύσιμου για κάθε επαναστατική γυμναστική.

Η επιτυχημένη εκδήλωση στον Πειραιά την Κυριακή 10 Απριλίου την οποία στήριξε και συμμετείχε ολόψυχα η Λ.E.Π.ΕΝ δείχνει τον δρόμο της αντίστασης.

Οι Έλληνες πατριώτες ενωμένοι και χωρίς τη κομματική εκμετάλλευση που επιλέγουν ορισμένοι μπορούν να ακουστούν και να πετύχουν πολλά.

Ζητούμε την εφαρμογή της συνθήκης της Γενεύης, τον διαχωρισμό των αληθινών προσφύγων από τους μετανάστες, την απομάκρυνση των Hot Spot από κατοικημένες περιοχές, την υπεράσπιση της εθνικής, θρησκευτικής και πολιτισμικής μας ταυτότητας.

Οι επόμενες εκδήλωσης σε Ελληνικό, Ειδωμένη και αλλού, πάντα με τον ενωτικό πατριωτικό χαρακτήρα αυτής του Πειραιά, αυτά θα έχουν ως αιτήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου