ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

ΟΣΟΙ «ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ» ΘΑ…ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ!


Κυριακή απόγευμα σε ένα μεγάλο εμπορικό Κέντρο στα προάστια της «συμπρωτεύουσας».

Αμέτρητες καφετέριες και μπαρ, όλα ασφυκτικά γεμάτα και δεν υπάρχει τραπέζι άδειο. 
Οι θαμώνες όλοι συναγωνίζονται στο ποιος θα έχει πιο εκκεντρική εμφάνιση.

Η οδική αρτηρία που οδηγεί στο Κέντρο είναι χιλιόμετρα μποτιλιαρισμένη από μια τεράστια ουρά αυτοκίνητων, κυρίως πανάκριβα τζιπ που…«αγωνίζονται» με μεγάλο σθένος υπέρ μια «άγιας» θέσης παρκινγκ στον «παράδεισο» του Κέντρου.

Αυτή είναι η Ελλάδα του σήμερα! Αυτή την Ελλάδα προβάλλουν επίτηδες οι ξένοι διαπραγματευτές και λυσάνε με μανία να μας στραγγαλίσουν μια ώρα αρχύτερα καθώς προτάσσουν το γεγονός ότι τους κοροϊδεύουμε ψηλό γαζί.

Την ίδια ώρα στην Χίο τα ΜΑΤ ξυλοκοπούν αγρία τον τοπικό πληθυσμό γιατί τολμά να διαμαρτυρηθεί για την καταστροφή του πανέμορφου νησιού από τα ανεξέλεγκτα κύματα των Λαθρό που καταστρέφουν τα πάντα.

Την ίδια ώρα οι αυτοκτονίες έχουν ξεπεράσει τις 15 000 χιλιάδες και αντί να μειώνονται αυξάνονται ενώ τα κανάλια της εθνικής εξόντωσης, που υποτίθεται ότι θα τα κλείσει ο πόλεμος κατά της διαπλοκής, όχι μόνο αγνοούν το γεγονός αυτό αλλά καθημερινά με… «πονετική μουσική» προσπαθούν να πείσουν ότι σε αυτή την χώρα υπάρχουν μόνο οι Λαθρό και τίποτα άλλο.



Την ίδια ώρα κλείνουν χιλιάδες επιχειρήσεις από την φορολογική λαίλαπα και οι περισσότεροι νέοι ονειρεύονται όπου φύγει φύγει.

Την ίδια ώρα η εθνική κυριαρχία έχει πάει… περίπατο. Το Αιγαίο είναι ξέφραγο αμπέλι όχι μόνο για τους Λαθρό, αλλά και για το ΝΑΤΟ που θέλει να παρακολουθεί από εδώ τους Ρώσους, για τους Τούρκους που σχεδιάζουν σαν να είναι χωράφι τους, για όποιον θέλει να μπαίνει και να βγαίνει χωρίς να δίνει σε κανένα λογαριασμό.

Την ίδια ώρα οι «φοβεροί» πολιτικοί αυτού του τόπου για άλλη μια φορά, (έχουμε χάσει τον λογαριασμό ), εξαγγέλλουν ότι θα…καταργήσουν τον περιβόητο νόμο περί ευθύνης υπουργών, (κορόιδα είναι ?)

Την ίδια ώρα οι Ποιμένες αυτού του ξέφραγου λαού για το μόνο που «καίγονται» είναι να έχουν καλή επικοινωνιακή εικόνα, να πετάνε τους…ενοχλητικούς σταυρούς από πάνω τους, (πλην κάποιων φωτεινών εξαιρέσεων ), και να… ευλογούν τα γένια τους με επίχρυσα άμφια.

Και ακόμα, την ίδια ώρα διάφορες ομάδες, υποτίθεται ΜΚΟ, οι καλύτεροι υπηρέτες της Νέας Τάξης, αγωνίζονται να λεηλατήσουν ότι έχει απομείνει όρθιο ενώ τα δολάρια του Σόρος πέφτουν άφθονα για αυτόν τον σκοπό.

Έλληνες, όσοι κοιμόσαστε δεν θα ξυπνήσετε πια εκεί που νομίζετε πως θα βρίσκεστε, γιατί αυτή η χώρα δεν θα υπάρχει!

Ευτυχισμένε Κολοκοτρώνη και Μακρυγιάννη, στην πραγματικότητα είστε πολύ τυχεροί που δεν ζείτε σήμερα!



Υπάρχει κάποιος που ακόμα θέλει να σώσει αυτή την χώρα, ή μήπως να το πάρουμε απόφαση ότι και εμείς ονειροβατούμε σε ματαιόδοξες χίμαιρες, γράφουμε… αρλούμπες και όλα είναι πλέον καταδικασμένα ???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου