ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Πρόταση ΣΟΚ στην ελληνική Βουλή: Τα παιδιά από 2 ετών στα χέρια του Κράτους


Ο στόχος της Νέας Τάξης Πραγμάτων είναι να παίρνει όσον το δυνατό νωρίτερα τα παιδιά από την οικογένειά τους, ώστε αυτά να μορφώνονται στα πρότυπα μια σοβιετικού τύπου παγκοσμιοποίησης και να μετατρέπονται σε πειθήνιοι δούλοι του συστήματος.
Ήδη και στην Ελλάδα ξεδιπλώνεται προσπάθεια σε αυτή την κατεύθυνση με υποστηρικτές πολιτικούς όχι μόνο από την κυβέρνηση αλλά και από αντιπολιτευτικά κόμματα.
Με αφορμή την χθεσινή γιορτή της Μητέρας, ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, κατέθεσε πρόταση για να υπάρξει νομοθετική παρέμβαση, προκειμένου όλα τα παιδιά ηλικίας 2-5 ετών να έχουν πρόσβαση στους βρεφονηπιακούς σταθμούς.
Όπως επισημαίνει σε ανάρτησή του στο Facebook με τον τρόπο αυτό πρέπει «να δώσουμε μια ευκαιρία στην νέα μητέρα στο νέο ζευγάρι».
Τα παιδιά δηλαδή να μαντρώνονται από το κράτους από 2 ετών (!!!), ώστε η μητέρα να χαρεί δήθεν την ζωή ή να τρέξει να βρει δουλειά και όχι να σταθεί στο πλευρό των παιδιών και να τα μεγαλώσει, ούσα η καθ ύλην αρμόδια να το πράξει αυτό.
«Η Ελλάδα έχει το μεγαλύτερο αριθμό ανέργων γυναικών στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Δεν αρκούν λοιπόν τα λουλούδια», κατέληξε ο επικεφαλής του Ποταμιού.
Τα σχόλια δικά σας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου