ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

ΣΥΡΙΖΑ-ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ-ΜΑΥΡΙΚΟΣ-ΟΜΕΡΤΑ


Τις τελευταίες ώρες γίναμε μάρτυρες πολλών και περίεργων καταστάσεων. Περίεργες συνομιλίες του Μαρινάκη με αναφορές στον Πρωθυπουργό , πολυτελέστατα αυτοκίνητα να παίρνουν περιέργως φωτιά και να απανθρακώνονται σημαντικότατοι μάρτυρες της διαφθοράς του σάπιου συστήματος και η λίστα δεν τελειώνει με τίποτα.

Την ώρα που η Ελλάδα έχει γονατίσει και θυσιάζει τα παιδιά της στο όνειρο της Ενωμένης Ευρώπης των Γερμανών και της Παγκόσμιας Οικονομικής Αυτοκρατορίας των Στοών και των Λεσχών σκοτεινών συμφερόντων, έχουμε και περίεργα ¨ατυχήματα¨.

Πιθανολογούμε πως η κυβέρνηση των ανθελλήνων του Τσίπρα και των ψευτοπατριωτών του Ψεκασμένου Πάνου, μεθοδεύουν την πτώση τους. Ελπίζουμε να γίνεται αυτή η μεθόδευση, διότι αν ισχύει κάτι άλλο, τότε μάλλον θυμήθηκαν το τρομοκρατικό τους παρελθόν και με αναίδεια τρομοκρατούν τους πάντες.

Τελικά αυτή η κυβέρνηση -που ποινικοποιεί κάθε αντίδραση, που ¨τακτοποιεί¨ κάθε πρόβλημα και οι υπουργοί της απειλούν όποιον προβάλλει αντίλογο- κάνει τους μεγαλύτερους κακοποιούς και μαφιόζους να αισθάνονται δέος και σεβασμό.

Μόνη λύση η αντίσταση των Ελλήνων Πατριωτών και Εθνικιστών , πριν χαθεί και η τελευταία ευκαιρία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου