ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΧΡΗΣΤΟΥ ΡΗΓΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ''ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ''


Θέλοντας να εκφράσετε την αντίθεσή σας στη παρουσία των λαθρομεταναστών στη χώρα μας , μετά τον Πειραιά οργανώσατε εκδήλωση και στην Αθήνα , συγκεκριμένα στη πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα. Η πλατεία επελέγη συμβολικά ή η περιοχή είναι από αυτές που πλήττονται περισσότερο από την λαθρομετανάστευση;

Ομολογουμένως η λαθρομετανάστευση , είναι ένα πολύ σημαντικό φαινόμενο το οποίο επιβαρύνει την Ελλάδα. Η επιλογή του Αγίου Παντελεήμονος είναι διττής σημασίας. Αρχικά αποτελεί το μέρος που οι Έλληνες Εθνικιστές δώσαμε μαζί πολλές μάχες με το κράτος , τις δυνάμεις καταστολής και τους παρακρατικούς κουκουλοφόρους , στο πλευρό
των απλών πολιτών που που διατρέχουν άμεσο κίνδυνο. Είναι το μέρος που ασκήθηκαν τυφλές διώξεις και φυλακίστηκαν πολλοί συναγωνιστές , για να επιτευχθεί ο αρχικός σκοπός της πρώτης μας παρουσίας , δηλαδή ,η αποπομπή των παράνομων , λαθρομεταναστών εγκληματιών που είχαν καταστήσει την περιοχή γκέττο τους. 
Σε αντίθεση με όσους καρπώθηκαν κοινοβουλευτικά προσωπικές επιτυχίες , αγώνων Εθνικιστών , εμείς επιλέγουμε πάλι αυτή την περιοχή , για να αποτελέσει προπύργιο του αγώνα των πραγματικών Ελλήνων που αδιαφορούν για ποσοστά και αριθμούς και νοιάζονται μόνο για τη γη τους.

Όπως πάντα ή τουλάχιστον τις περισσότερες φορές οι αναρχικοί και όχι μόνο αντέδρασαν καταλαμβάνοντας την πλατεία και η αστυνομία με το πρόσχημα του φόβου πρόκλησης επεισοδίων ματαίωσε την εκδήλωση , πείτε μας για το τι συνέβη εκείνη την ημέρα.

Την επόμενη ημέρα η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ , στηριζόμενη από οργανώσεις και επιτροπές κατοίκων της περιοχής του Αγ.Παντελεήμονος και της ευρύτερης περιοχής των Αθηνών , είχε ανακοινώσει συγκέντρωση ενάντια στη λαθρομετανάστευση και τη μεταναστευτική πολιτική. Η συγκέντρωση αυτή είχε την άδεια από την ΕΛ.ΛΑΣ και ήταν προγραμματισμένη
με κάθε νόμιμο τρόπο. Στη συνέχεια όμως , υπονομεύθηκε και εν συνεχεία ματαιώθηκε βάσει ενός οργανωμένου σχεδίου , από τους ''γνωστούς-αγνώστους'' , κουκουλοφόρους της αριστεράς. Ο δικηγόρος Φώτης Μπαμπάνης , αφού μίλησε με το Τ.Α Αγ.Παντελεήμονος , έκανε παρέμβαση στη ΓΑΔΑ και την Κρατική Ασφάλεια και πληροφορηθήκαμε ότι θα υπάρξει απαγόρευση.
Τελικά , η απαγόρευση περιορίστηκε από το γενικό στο ειδικό και ασκήθηκε μόνο σ'εμάς. Έγινε εκκένωση του χώρου στον Αγ.Παντελεήμονα , χωρίς να γίνουν όμως προσαγωγές και συλλήψεις των ένοπλων αριστερών , οι οποίοι έφεραν επάνω τους : κράνη , καδρόνια , στυλιάρια και σιδερόβεργες. Όλα αυτά ορατά δια γυμνού οφθαλμού.

Σαν νέο κόμμα του εθνικιστικού-πατριωτικού χώρου που ήδη έχετε διοργανώσει κάποιες εκδηλώσεις με επιτυχία , πως σκέφτεστε να αντιδράσετε στα μελλοντικά δεινά που έρχονται για τους Έλληνες από την κυβέρνηση;

Η Λ.Ε.Π.ΕΝ δε θα σταματήσει ποτέ να υπερασπίζεται τους Έλληνες πολίτες , οι οποίοι είναι αναγκασμένοι να είναι παθητικοί στα σχέδια της ανθελληνικής κυβερνήσεως. Θα είματε στη πρώτη γραμμή του αγώνα και σε θα αναλωθούμε σε κοινοβουλευτικές αυταπάτες και παιχνίδια. Προέχει η ελευθερία του λαού μας από την προδοτική , κατοχική κυβέρνηση των
''απάτριδων'' του Συ.ΡιζΑ και των Αν.Ελ , αλλά και από όλους τους κοινοβουλευτικούς εχθρούς του Έθνους μας. Σε κάθε μέτρο και κάθε προσπάθεια υποδούλωσης των Ελλήνων , θα είμαστε η φωνή τους και η αντίδρασή τους , μέχρι να καταφέρουμε να επιβληθούμε στη καθημερινότητα και όχι στα κοινοβουλευτικά έδρανα.
Ο Εθνικιστικός και Πατριωτικός λόγος μας δεν είναι ξύλινος , γιατί δεν εκφράζεται με τη γλώσσα μας , αλλά βγαίνει από την καρδιά μας.
Είμαστε κομμάτι της κοινωνίας και θα παραμείνουμε. Από εδώ και πέρα , είτε μας συμπαθούν , είτε μας αντιπαθούν , θα φροντίσουμε να μας βλέπουν όλοι μπροστά τους , όσο και αν ενοχλεί αυτό.

Δε κάνουμε ούτε ένα βήμα πίσω για την Πατρίδα μας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου