ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

Χθες τους καλούσαν να παραιτηθούν και σήμερα τους στήριξαν για να μην πέσουν – Νιώθεις μαλ@κας που πηγες στη συγκέντρωση;


Τι δεν κατάλαβες??? Ενώ υπήρξε «στάση» βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ με συλλογή υπογραφών κατά της τροπολογίας Μουζάλα, η αξιωματική αντιπολίτευση όχι μονάχα δε την αξιοποίησε, αλλά στήριξε την κυβέρνηση στην ψηφοφορία…
Η «στάση» βεβαίως μπορεί να ήταν ελεγχόμενη και προσχηματική, αφού όλοι ξέρουν τι χαφταλεύρηδες αποτεούν την αξιωματική αντιπολίτευση, ωστόσο ο εξευτελισμός ήταν καθολικός.

Κανένα κόμμα της αντιπολίτευσης δεν ζήτησε ονομαστική ψηφοφορία επί της τροπολογίας Μουζάλα για τις υπηρεσίες ασύλου, η οποία…επανακατατέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, παρά το γεγονός ότι πέντε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με εσωτερικό κείμενο συλλογής υπογραφών που διένειμαν σε συναδέλφους τους, διατύπωναν τις αντιρρήσεις τους με την τροπολογία ζητώντας απόσυρσή της και προειδοποιώντας ευθέως ότι «στο βαθμό που θα γίνει ονομαστική ψηφοφορία για την συγκεκριμένη τροπολογία, θα εκφράσουμε τη διαφωνία μας εμπράκτως και σε κάθε περίπτωση δημόσια». 

«Αν μάλιστα εγκριθεί θα γίνει από την αντιπολίτευση και όχι από το σύνολο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ», τόνιζαν με έμφαση.

Έτσι, η τροπολογία ψηφίστηκε δίχως προβλήματα και μάλιστα συγκέντρωσε ευρύτερη πλειοψηφία καθώς υποστηρίχθηκε τόσο από τη ΝΔ όσο και το Ποτάμι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου