ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

ΚΑΗΚΕ ΤΟ ΤΖΙΠ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ! Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΕΤΥΧΕ!


Μετά τις τραγελαφικές δηλώσεις τους υπέρ της Τουρκίας και της κυριαρχίας στο Αιγαίο, οι Αντιεξουσιαστές τα κατάφεραν! Μετά από την εμπρηστική ενέργεια σε τζίπ του Στρατού στο Γουδί, ανέτρεψαν το μιλιταριστικό καθεστώς της χώρας και δικαιολόγησαν το μισθό τους στις Τουρκικές μυστικές υπηρεσίες.

Μετά τη μεγάλη αντίσταση στις πόλεις και την ανατροπή του καθεστώτος καίγοντας κάδους και σπάζοντας τζαμαρίες, με κερασάκι της τούρτας της Επαναστάσεως τους, τον εμπρησμό του τρόλλευ στην Αθήνα, τώρα έγιναν πιο επικίνδυνοι.

Ασφαλώς και καίνε μέσα μαζικής μεταφοράς, αφού οι μπαμπάδες τους, τους παρέχουν πολυτελή οχήματα που κρύβουν σε παραδρόμους των Εξαρχείων που αποτελούν επίκεντρο του παρακρατικού αγώνα τους. Ασφαλώς και καίνε οχήματα στρατού, αφού πλέον δηλώνουν αντιρρησίες συνείδησης και δεν "τρέχει κάστανο"¨. Εδώ αστράτευτος σερβιτόρος είναι σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του πρωθυπουργικού γραφείου, αυτοί θα χαθούν;

Δεν θα σχολιάσουμε περαιτέρω, διότι το παρακράτος δεν πτοείται με κανένα δελτίο τύπου, απλά επισημαίνουμε τις πρακτικές τους οι οποίες βρωμάνε ανθελληνισμό, Τουρκία και Ισραήλ. Δεν θα ξεχάσουμε τον αντιεξουσιαστή Κουνταρδά που βρίσκεται σε ψυχιατρεία, αφού φυλακίστηκε πριν χτυπήσει πρεσβείες των ¨αφεντικών¨ των κακομαθημένων των Εξαρχείων. Έγινε αυτομάτως τρελός διότι παρατήρησε την αντίθεση των ¨συντρόφων¨ του για πραγματικά εξτρεμιστικά χτυπήματα.

Οι αναρχικοί είναι εντολοδόχοι βρωμερών κέντρων εξουσίας και οι πρώτοι στη λίστα. Ο καιρός πλησιάζει και οι μέρες ασυδοσίας τελειώνουν. Τότε θα λογοδοτήσουν στην Πατρίδα που μισούν και στους Έλληνες Πατριώτες που μάχονται!
Τσακίστε το παρακράτος της Αριστεράς και των κουκουλοφόρων εντεταλμένων της.

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!

Γραφείο Τύπου Λ.Ε.Π.ΕΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου