ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ; ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ. ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ; ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ


Την ώρα που ξεφυτρώνουν με γεωμετρική πρόοδο τα Hot Spot σε κάθε μεριά της χώρας, συμπατριώτες μας χάνουν τα σπίτια τους, τις δουλειές τους και τη ζωή τους.

Σε μία διαλυμένη χώρα σε κάθε τομέα, από την εξωτερική πολιτική, την οικονομία και την παιδεία μέχρι και την πολιτισμική ταυτότητά της, το διεφθαρμένο κράτος τρέχει με χίλια για τους λαθροεισβολείς.

Σε ένα σκηνικό χάους, συμπολίτες μας "καταρρέουν" από τα φοροληστρικά μέτρα της "πρώτη φορά αριστερά" του Τσίπρα και της παρέας του, ενώ στον αντίποδα, παρέχονται τα πάντα σε λαθρομετανάστες βαφτισμένους πρόσφυγες.

Δηλώνουμε τη στήριξη και την αλληλεγγύη μας στο δοκιμαζόμενο Συριακό λαό και ΜΟΝΟ. Οι πραγματικοί πρόσφυγες χρίζουν βοηθείας από κάθε σκεπτόμενο πολίτη και όχι από τις "κομπιναδόρικες" ΜΚΟ που λυμαίνονται τον τόπο μας.

Οι υπόλοιποι είναι ανεπιθύμητοι και επικίνδυνοι για τη φυλετική συνοχή του Έθνους μας. Είναι οι αυριανοί τρομοκράτες του ISIS και οι εγκληματίες στις πολύπαθες φτωχές γειτονιές της πατρίδας μας.

Καμία υποχώρηση για παραμονή των τριτοκοσμικών εγκληματιών που καπηλεύτηκαν την προσφυγιά, για να καταστρέψουν τη χώρα μας και την Ευρώπη.

Κανένα άσυλο σε λαθροεισβολείς που εξυπηρετούν σκοτεινούς σκοπούς των Τούρκων.

Σε κάθε γειτονιά και περιοχή με Hot Spot, οι Έλληνες Πατριώτες και Εθνικιστές θα λένε το ηχηρό STOP.

OYTE ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

Γρ. Τύπου Λ.Ε.Π.ΕΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου