ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

ΠΕΡΙ GAY PRIDE ΚΑΙ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ


Αντικρίζουμε με μεγάλη έκπληξη και λύπη καθημερινά όλα τα προβλήματα του μεταπολιτευτικού κοινοβουλευτισμού και δυστυχώς είμαστε αναγκασμένοι να δούμε και το φεστιβάλ των αντιρατσιστών , ομοφυλοφίλων και όλου του συρφετού, στην πολύπαθη πρωτεύουσα και την πλατεία Καλυθμώνος.

Επιτυχημένη η τοποθεσία , η οποία πήρε το όνομα της από το "κλάμα" των απολυμένων δημοσίων υπαλλήλων, οι οποίοι έδωσαν τη θέση τους στο κλάμα των παρα φύσιν ¨πανηγυρτζίδων¨ του gay pride.

Δεν έλειπε και το ανθελληνικό μένος των κραγμένων και η στήριξη τους στους λαθρομετανάστες που βαφτίστηκαν πρόσφυγες. Η "Χούντα" του αδελφάτου έχει εξαπλωθεί και έχει γίνει μάστιγα στη δομή του Έθνους μας.

Οι Έλληνες Εθνικιστές και η Λαική Ελληνική Πατριωτική Ένωση, δηλώνει την εναντίωση της σε κάθε είδους γιορτούλα νομιμοποίησης των παρα φύσιν υποκειμένων. Επίσης δηλώνει αντίθετη και στην κυβερνητική οικονομική στήριξη που έλαβε το φεστιβάλ, την ώρα που συμπατριώτες μας λιμοκτονούν και χάνουν τα σπίτια τους.

Είμαστε η ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΛΑΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ και θα μας βρουν σύντομα όλοι μπροστά τους.
Δεν θα αφήσουμε το Έθνος μας έρμαιο του πολυπολιτισμού και της ντροπιαστικής μορφής της ομοφυλοφιλίας και των υποστηρικτών της.

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!

Γραφείο Τύπου Λ.Ε.Π.ΕΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου