ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ Λ.Ε.Π.ΕΝ.



Η Λαϊκή Ελληνική Πατριωτική Ένωση παρακολουθώντας εκ του σύνεγγυς και αγωνιώντας πραγματικά για το μέλλον του αγροτικού ελληνικού κόσμου, καταγγέλλει δημόσια την υποτακτική συγκυβέρνηση των Τσίπρα- Καμμένου. Η ανίερη αυτή συμμαχία ακολουθώντας πιστά τις απάνθρωπες επιταγές της Ε.Ε. και της καγκελαρίας, συνεχίζει να κλείνει επιδεικτικά τα μάτια μπροστά στα όσα επώδυνα πρόκειται να επέλθουν για την ελληνική αγροτιά.
Οι Έλληνες αγρότες και κτηνοτρόφοι πέραν των χαμηλών έως και εξευτελιστικών τιμών με τις οποίες εξαναγκάζονται να παραδίδουν τους κόπους τους, είναι αναγκασμένοι να αντιμετωπίσουν την επερχόμενη υπερφορολόγηση από μηδενική βάση που οι τοκογλύφοι αποφάσισαν να επιβάλουν. Σε μια περίοδο κατά την οποία οι ληστρικές τακτικές των τραπεζών ζητούν την υποθηκευμένη γη των Ελλήνων αγροτών, η «αριστερή» συγκυβέρνηση ετοιμάζεται να εισάγει τη μη αναγνώριση του αφορολόγητου, οδηγώντας έτσι στην καταστροφή μεγάλη μερίδα αγροτών. Οι ίδιες τράπεζες οι οποίες προέβαιναν σε θαλασσοδάνεια προς εξυπηρέτηση των προδοτικών πολιτικών κομμάτων εξουσίας, απειλούν με κατασχέσεις του αίματος και του ιδρώτα ολόκληρων γενεών, ενώ ταυτόχρονα η αύξηση της εισφοράς υπέρ των ασφαλιστικών ταμείων θα δημιουργήσει απειράριθμους νέους οφειλέτες και ανασφάλιστους συμπατριώτες μας. Ο ανύπαρκτος πολιτικός σχεδιασμός σχετικά με την ελάφρυνση του λειτουργικού κόστους (πετρέλαιο-ρεύμα), σε συνδυασμό με την ανεξέλεγκτη εισαγωγή προϊόντων (στην πλειοψηφία τους πολύ χαμηλότερης ποιότητος έναντι των ελληνικών) την οποία προβλέπουν οι μηχανισμοί της εθνομηδενηστικής Ε.Ε. , γρήγορα θα αποτελέσουν την ταφόπλακα για την αγροτιά. Τη στιγμή που η ζήτηση για βιολογικά προϊόντα διαρκώς αυξάνεται, οι ιθύνοντες σφυρίζουν αδιάφορα, χωρίς να πράττουν το παραμικρό ώστε να υπάρξει στήριξη αυτού του τύπου των καλλιεργειών. Οι εθνικά ολέθριες στρατηγικές της κατασπατάλησης και της αναίσχυντης αδιαφορίας, οι οποίες οδήγησαν στο κλείσιμο ζωτικής σημασίας βιομηχανιών (εργοστάσιο ζαχάρεως κ.α.) και στην εξαφάνιση πάλαι ποτέ ζωοδόχων παραγωγών, συνεχίζονται από την υποτιθέμενη κυβέρνηση της Ελπίδας που όπως τελικά αποδείχτηκε δεν ήλθε ποτέ. Αυτοί που πριν από λίγα χρόνια παρίσταναν στα μπλόκα τον νέο Μαρίνο Αντύπα, τώρα μόνο με συνοδεία των ΜΑΤ τολμούν να εμφανιστούν σε αγροτικές περιοχές, τρέμοντας τη δίκαιη οργή του πεινασμένου, στον οποίο έταξαν χωρίς καμία φειδώ προεκλογικά.
Η Λαϊκή Ελληνική Πατριωτική Ένωση καταδικάζοντας απερίφραστα την εθνοκτόνο πολιτική του Τσίπρα και των τραγικών συνοδοιπόρων του, οι οποίοι νοιάζονται αποκλειστικά για τα προβλήματα των λαθρομεταναστών. Έφτασαν μάλιστα δια στόματος 
του Αναπληρωτή Υπουργού , Μπόλαρη, να εξαγγείλουν ρυθμίσεις σχετικές με το καθεστώς εργασίας και ασφάλισης των αλλοδαπών αγρεργατών καθώς και μέτρα απλούστευσης της διαδικασίας προσλήψεώς τους, τη στιγμή που οι Έλληνες άνεργοι είναι διατεθειμένοι να εργαστούν ως εργάτες γης (όπως απέδειξαν το περασμένο καλοκαίρι στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας). Οι θέσεις της Λ.Ε.Π.ΕΝ. πάνω στα αγροτικά ζητήματα είναι ξεκάθαρες και έχουν διατυπωθεί με σαφήνεια στο καταστατικό της, το οποίο και θα εφαρμοστεί μέχρι κεραίας κατά την ανάληψη της εξουσίας από τις εθνικές δυνάμεις του τόπου. Αυτό που επιβάλλεται τη δεδομένη περίοδο, είναι ο γενικός ξεσηκωμός του αγροτικού κόσμου, σε μια πανστρατιά ανατροπής των εθνοκτόνων πολιτικών των εγχώριων και διεθνών δυναστών. Ο αγροτικός κόσμος επιβάλλεται να είναι αυτός που θα πετάξει το τρίτο μνημόνιο στον κάλαθο των αχρήστων.

Τομέας Αγροτικής Ανάπτυξης
Χ. Αλεξόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου