ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Χρήστος Ρήγας μιλάει στην ''Ελεύθερη Ώρα'' για την επίθεση των ''αντιφασιστών'' στα γραφεία της Λ.Ε.Π.ΕΝ



Κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο , υλικό , από την επίθεση των αντιφασιστών , την Κυριακή ,κατά των γραφείων της Λ.Ε.Π.ΕΝ , της οποίας τα εγκαίνια έγιναν την ίδια ημέρα.
Από ό,τι φαίνεται από το υλικό που μπορεί εύκολα κανείς να βρει στο youtube , ο σχεδιασμός των ''αντιφασιστών'' ήταν η εισβολή στα γραφεία και η κατάληψη τους.
Όμως η παρουσία των στελεχών της Λαϊκής Ελληνικής Πατριωτικής Ένωσης εκεί , περίπου 12 ώρες πριν την ανακοινωμένη ώρα των εγκαινίων τους , τούς ανάγκασε προφανώς να αλλάξουν σχέδια αλλά και να...καλέσουν ενισχύσεις.
Εμείς επικοινωνήσαμε με τον Χρήστο Ρήγα , ζητώντας το σχόλιο του για την συγκεκριμένη επίθεση που δεν πέτυχε να διακόψει την εκδήλωση για τα εγκαίνια :

Παρά τις πιέσεις από την αστυνομία , τις απειλές από τα πρεζοστέκια των παρακρατικών Αντιεξουσιαστών και τον πόλεμο που εξαπέλυσε το σύστημα απέναντί μας , τα εγκαίνια μας πραγματοποιήθηκαν κανονικά.
Ο κόσμος παρόλα τα μέτρα και τους αποκλεισμούς κατάφερε να φτάσει και να είναι στο πλευρό μας δυναμικά. Οι υπόλοιπες ''εθνικιστικές'' δυνάμεις κρύφτηκαν υπό τον φόβο των ''μπάτσων'' του συστήματος, διότι η εθνική τους συνείδηση φτάνει μέχρι τη σιγουριά της πόρτας των γραφείων.

Είμαστε δυνατοί , αλώβητοι και μαχόμενοι για τα ιδανικά της Πατρίδος μας!

Μόνο η πρώτη γραμμή αρμόζει πλέον στους Εθνικιστές και τους Αντιστεκούμενους Έλληνες.

Κάθε διαφορετική στάση , αποτελεί δειλία και πρόφαση.

Ο Εθνικισμός ακούει ΜΟΝΟ στο όνομα μας και μετά από πολλά χρόνια δηλώνουμε με βροντερή φωνή το πραγματικό ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου