ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

Ούτε λιγότερο ούτε περισσότερο. Χρειαζόμαστε άλλο Κράτος


Το μεγάλο λάθος των αμόρφωτων ιδεοληπτικών που κυβερνούν αυτή τη χώρα, είναι ότι πιστεύουν πως μπορούν να φέρουν ανάπτυξη και να λύσουν πραγματικά προβλήματα, μέσα από κρατικές δομές.

Σε κάθε πρόβλημα, η δική τους απάντηση είναι ένας κρατικός φορέας, ίδρυμα ή οργανισμός.

Επιπλέον, πιστεύουν πως θα υπάρχουν αενάως πρόθυμοι φορολογούμενοι και ξένοι δανειστές που θα χρηματοδοτούν χωρίς όρια και κανόνες, το δικό τους παράλογο, αντιπαραγωγικό, άδικο και φαύλο κρατικό μόρφωμα.

Τα τελευταία 7 χρόνια, η Ελλάδα ως αυτιστικός ασθενής επαναλαμβάνει μονότονα τα ίδια λάθη και αναμένει κάθε φορά διαφορετικό αποτέλεσμα.

Οι περικοπές μισθών και συντάξεων, οι νέοι βαρύτεροι φόροι σε κάθε υγιή παραγωγική δραστηριότητα, όχι για να μειωθεί το χρέος αλλά για να συντηρηθεί ο υφιστάμενος κρατικός μηχανισμός, οι φίλοι, οι κουμπάροι, τα κρατικοδίαιτα λαμόγια και οι επιτήδειοι αριβίστες, είναι μια λάθος συνταγή που οδηγεί στον θάνατο και την καταστροφή.

Για να μειωθεί το Χρέος πρέπει να αυξηθεί η παραγωγική βάση. Αυτό σημαίνει ότι περισσότεροι άνθρωποι πρέπει να εργάζονται σε υγιείς δραστηριότητες που θα παράγουν διεθνώς εμπορεύσιμα και ανταγωνιστικά προϊόντα ή υπηρεσίες.

Για να αυξηθούν τα έσοδα του Κράτους πρέπει να σταματήσει η Δημόσια Διοίκηση να μπλέκεται στα πόδια της οικονομίας.

Όπως ακριβώς σ’ έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, το παιχνίδι είναι ωραιότερο όταν η παρουσία του διαιτητή περνά απαρατήρητη, έτσι ακριβώς και η κυριαρχία του Κράτους πρέπει να διευκολύνει με την απουσία της την παραγωγική διαδικασία.

Όσοι πιστεύουν ότι οι ξένοι δανειστές και οι Έλληνες φορολογούμενοι θα συνεχίσουν αδιαμαρτύρητα να πληρώνουν για να παριστάνει τον Ρομπέν των Δασών ένας ανεπάγγελτος ψεύτης, δεν χάνουν μόνο τον καιρό τους αλλά καταστρέφουν τις μέρες μας…



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου