ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

Η σημαία με τον σταυρό και η Ισλαμική μαντίλα... Αυτή την ιεροσυλία θα την αφήσουμε να την σχολιάσουν οι συνειδήσεις σας...!!!


Μαθήτρια με ισλαμική μαντίλα παρέλασε χθες στην μεγάλη μαθητική παρέλαση του Συντάγματος και αποτελεί κλασικό παράδειγμα της πολυπολιτισμικής κοινωνίας που επιβλήθηκε με το έτσι θέλω στην Ελλάδα.

Φυσικά η μαθήτρια δεν ευθύνεται για απολύτως τίποτα, η ευθύνη είναι του πολιτικού συστήματος διαχρονικά που επέτρεψε την αθρόα αλλοίωση της ελληνικής κοινωνίας.

Από την άλλη η αφομοιωτική δύναμη της Ελλάδας κάποιες φορές κάνει θαύματα. Ο Θεός να βάλει το χέρι του.

Αρκετοί ήταν αυτοί που παραξενεύτηκαν όταν είδαν το κορίτσι, το οποίο διέφερε ενδυματολογικά από όλες τις υπόλοιπες συμμαθήτριές της.

Η μικρή μαθήτρια διέφερε ενδυματολογικά από όλες τις υπόλοιπες συμμαθήτριές της, καθώς εκτός από τη μαντίλα, φορούσε παντελόνι και ζακέτα κρύβοντας κάθε σημείο του σώματός της, την ώρα που οι συμμαθήτριές της έκαναν παρέλαση με κοντές φούστες και πουκάμισα.


Πρόκειται για μια αριστούχο μαθήτρια που κατάφερε με τις επιδόσεις της να ξεχωρίσει στο σχολείο της και να κρατήσει την ελληνική σημαία…

Ξεχωριστή παρουσία και από την μαθήτρια από το Αφγανιστάν που παρέλασε για πρώτη φορά και δήλωσε περήφανη γι' αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου