ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

Τι έγινε ρε Μπάμπη ακόμα να παραιτηθείς;


Οι «αντιμνημονιακοί» ΑΝΕΛ, ο άτιμος αρχηγός τους ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ, και η συνέχιση της Προδοσίας
Από αντιμνημονιακοί bloggers & πολιτευτές των ΑΝΕΛ άτομα σαν αυτόν εδώ τον Χαράλαμπο «ΜΠΑΜΠΗ» Παπασπύρο, που μας προέκυψε «αξιοκρατικά» ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ σε ΔΕΚΟ, δεν λένε να παραιτηθούν όσα ΜΝΗΜΟΝΙΑ και να έρθουν, δεν φωνάζουν πιά για τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ούτε ντρέπονται, πληρώνονται αδρά…!!!

Το «αξιοκρατικά» ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ είναι με στοιχεία μιας και η ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ στην Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία Α.Ε. μας προέκυψε με ΕΝΤΟΛΗ του άτιμου ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ, μάλιστα όλες αυτές οι ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ έγιναν προχρονολογημένα - προκαταβολικά…!!!
ΕΔΩ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ.

ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ο ΜΠΛΟΚΕΡ και οι Έλληνες ΜΝΗΜΟΝΙΑ
Αυτός είναι ο άτιμος ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΥ στα 4ΡΑ που ψηφίζει τα Μνημόνια και με τα δύο χέρια, χωρίς να τα έχει διαβάσει, διακομοδόντας την κατάντια των Ελλήνων, τους δείχνει και τα κωλοδάκτυλα …!
Ευτυχώς που στην Κολομβία των Βαλκανίων υπάρχει εισαγγελέας «διαφθοράς»… με πόθεν αίσχος…!!!
Ήταν μία διεφθαρμένη συμφωνία και υπόσχεση του άτιμου και βρώμικου ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ που έγινε για να εξαργυρώσει τις υπηρεσίες «βρωμίσματος» των πολιτικών αντιπάλων του ΚΑΜΜΕΝΟΥ προεκλογικά, τις οποίες είχε αναλάβει εργολαβικά ο κάθε «ΜΠΑΜΠΗΣ» του ΕΧΩ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας Α.Ε. (ΕΑΒ) και άλλοι όμοιοι του άτομα σήμερα βολεμένοι, έπαψαν να ασχολούνται με ΜΝΗΜΟΝΙΑ.

Οι “Greece is not for sale” ξεπουλάνε, προδίδοντας όποιον μιλάει Ελληνικά. Μόνο την Μάνα τους που τους μεγάλωσαν με τα κλεμμένα του Παναμά, δεν πούλησαν ακόμα.
Κάτι ήξερε ο συγχωρεμένος ο Πάππους μου για τους πολιτικούς αυτής της ριμάδας χώρας όταν έλεγε:
«Είναι όλοι τους σκατά, από διαφορετικούς κώλους»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου