ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

Κοινωνία ώρα μηδέν: Απαντά ο Χρήστος Ρήγας Πρόεδρος της Λ.Ε.Π.ΕΝ


Μπορεί η χώρα μας να δεχθεί άλλους μετανάστες;

Φυσικά δεν μπορεί και δεν πρέπει η χώρα μας να δεχθεί άλλους μετανάστες καθώς έχουν γεμίσει πόλεις,χωριά και γειτωνιές,δημιουργώντας πολλά προβλήματα στους Έλληνες κατοίκους.
Επειδή πολλοί εστιάζουν μόνο στα νέα κύμματα λαθρομεταναστών,αν υπολογίσει κανείς και όλους αυτούς που είχε δεχθεί η χώρα τα προηγούμενα χρόνια μιλάμε για κάποια εκατομμύρια αλλοδαπών στην Πατρίδα μας.

Μπορεί η χώρα μας να ενσωματώσει τους ήδη υπάρχοντες μετανάστες;

Δεν μπορεί και δεν πρέπει πάλι η χώρα μας να ενσωματώσει τους ήδη υπάρχοντες μετανάστες. Θέλουμε η Ελλάδα να ανήκει πραγματικά στους Έλληνες.
Πιστεύουμε στις ταυτότητες και στους ζωτικούς χώρους του κάθε λαού. Εξάλλου οι ίδιοι οι μετανάστες δεν θα ήθελαν να χάσουν τη δική τους ταυτότητα,αναφέρωντας απλά τα πρόσφατα παραδείγματα των Αλβανών που σχημάτισαν τον αλβανικό αετό μέσα σε ελληνικά στρατόπεδα.

Η συμφωνία ΕΕ - Τουρκίας είναι η λύση στο μεταναστευτικό πρόβλημα;

Τα κύμματα των λαθρομεταναστών δεν σταμάτησαν ποτέ αποό την Τουρκία,οπότε καμία Ευρωπαϊκή Ένωση,κανένα ΝΑΤΟ και φυσικά καμία Τουρκία δε θα λύσει το μεταναστευτικό πρόβλημα.
Ούτε προσπάθεια θα γίνει.

Πώς μπορούμε να προστατεύσουμε τα θαλάσσια συνορά μας;

Οι λαθρομετανάστες πληρώνουν πολλά λεφτά στους Τούρκους αλλά και στους Έλληνες λαθρέμπορους για να περάσουν στην Ελλάδα.
Εάν το λιμενικό είχε σαφείς εντολές για σύλληψη των λαθρέμπορων και των λαθρομεταναστών τότε θα είχε γίνει ένα μεγάλο βήμα για να κοπούν οι ροές αυτές.

Ποιά θα ήταν η πρώτη σας κίνηση ως κυβέρνηση για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού ζητήματος;

Από τις πρώτες κινήσεις θα ήταν η πάταξη του παράνομου εμπρίου των αλλοδαπων και η άμεση σύλληψη και επαναπροώθηση όλων των λαθρομεταναστών στις χώρες προέλευσης τους.
Αποτελούμε για το σύστημα ένα κακό παράδειγμα,ότι κάποιοι με την δύναμη της ψυχής τους μπορούν να αντισταθούν στους πανίσχυρους μηχανισμούς τους,μπορούν να αντισταθούν στους παρακρατικούς μηχανισμούς βίας,στην εξαγορά συνειδήσεων.
Μπορούν να αντισταθούν στη λάσπη και τη συκοφαντία,μπορούν να αντισταθούν στο εχθρικό κλίμα και στο <<περιθώριο>> που αυτοί με σκληρότητα έκτισαν γύρω μας.
Αυτό που μετρά πάνω απ'όλα είναι η αξία του παραδείγματος και μέτρα για το μέλλον,ένα μέλλον,που θα δώσουμε και την τελευταία δύναμη της ψυχής μας να είναι λαμπρό και νικηφόρο για τα Τιμημένα Λάβαρα της Εθνικής και Κοινωνικής Ιδέας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου