ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΣΥΝΕΔΡΙΟ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΡΓΑΝΩΝ

Όπως θα παρακολουθήσατε το Σάββατο 24 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε το πρώτο συνέδριο του κινήματος της Λαϊκής Ελληνικής Πατριωτικής Ένωσης. Η συμμετοχή μελών και φίλων προσκεκλημένων και η ελευθερία λόγου ήταν πρωταρχικό μέλημα της διοργάνωσης.

Πρόεδρος Χρήστος Ρήγας

Γραμματέας του κινήματος Κ.Ε.Φ.Ε Γέροντας Ιλαρίων
.
Το συνέδριο εξέλεξε αντιπροέδρους του κινήματος τον Γεώργιο Δημητρούλια και τον Αθανάσιο Καλατζή.

Επίσης εκλέχθηκαν: το 7μελές πολιτικό συμβούλιο, η πολιτική επιτροπή, η εκτελεστική επιτροπή, η επιτροπή δεοντολογίας πειθαρχικό συμβούλιο.
Καθορίστηκαν όλοι οι υπεύθυνοι τομέων και θεμάτων.

Χαιρετίστηκε η συνεργασία του Γέροντα Ιλαρίωνος ο οποίος αναλαμβάνει και την εκπροσώπηση τύπου του κινήματος, ενώ θα είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας, όποτε και εάν γίνουν οι εκλογές.

Το Λ.Ε.Π.ΕΝ δεν είναι ένα ακόμα πατριωτικό κίνημα, αλλά είναι η λαϊκή ελληνική πατριωτική ένωση, η οποία μπαίνει μπροστά για να κυβερνήσει την χώρα και όχι να αποτελέσει ένα ακόμα κόμμα στην βουλή των Ελλήνων, ή μια ομάδα εκτόνωσης.
Το Λ.Ε.Π.ΕΝ δεν παραχωρεί και δεν παραχωρείται. Αποτελεί την απόλυτη εθνική επιλογή του λαού για αληθινή δημοκρατία, για την μετά μνημονίων εποχή, προς την ανασυγκρότηση της χώρας, την αναγέννηση μας, την γνήσια έκφραση των Ελλήνων.
Το Λ.Ε.Π.ΕΝ δεν θα χαριστεί σε κανέναν. Θα παλέψει για τα χαμένα δικαιώματα όλων των συνανθρώπων μας. Είναι το πατριωτικό κίνημα που θα μας ενώσει μεταξύ μας για να δούμε ξανά το χαμόγελο να σχηματίζεται στα πρόσωπα μας. Να ξανά οραματιστούμε ελεύθερα το μέλλον των παιδιών μας. Να αντικρύσουμε το αύριο με αισιοδοξία. Να ξαναγίνουν υπερήφανα τα γηρατειά, η νεολαία, οι εργαζόμενοι και όσοι επιχειρούν στην χώρα μας.
Το Λ.Ε.Π.ΕΝ θα μπει εμπόδιο στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, δεν θα φυλακίσει τα όνειρα μας, θα ξαναζεστάνει τις καρδιές όλων μας.
Εθνικά και ορθόδοξα θα βάλει το στήθος του για να υπερασπιστεί σημαία και σταυρό.

Θα μας δοθεί η ευκαιρία καθημερινά μέσα από την ενημέρωση των δημοσιογράφων να αναλυθούν οι θέσεις μας, θα μας δοθεί η ευκαιρία να γνωριστούμε και να διάγουμε ευγενή διάλογο με όλους για όλα, όπως το σύνταγμα μας επιτάσσει.

Το Λ.Ε.Π.ΕΝ δεν είμαστε εμείς, αλλά εμείς και εσείς. Δηλαδή όλοι. Μας αφορά όλους. Η μόνη αξιόπιστη λύση διακυβέρνησης της πονεμένης μας τα από μνημόνια χώρας. Είναι η χαρμόσυνη είδηση της διακήρυξης της και της συμμετοχής της στην καθημερινότητα μας, αλλά και τις επόμενες εκλογές όποτε και εάν αυτές γίνουν.
Είμαστε καθ’ όλα έτοιμοι ακόμα και εάν οι εκλογές προκηρυχθούν σήμερα.
Καλούμε όλον τον ελληνικό λαό σε κάθε πόλη και χωριό να μάθει, να ρωτήσει και συμμετάσχει στο αγώνα μας για ανεξάρτητη, ελεύθερη ορθόδοξη ξανά τιμημένη Ελλάδα.
Καλούμε τους νέους δίπλα μας.
Καλούμε χωρίς χρώματα, Ελληνικά και εθνικά να γίνουμε ένα και να παλέψουμε για την λευτεριά της πατρίδας από καταδυνάστες και κατοχικά μνημόνια.
Δεν είμαστε εγωιστές πολιτικοί.
Είμαστε ανοιχτοί σε συνεργασίες που θα οδηγήσουν την χώρα γρήγορα στην ανάπτυξη, στην ευημερία.
Δεν υπάρχει άλλος χρόνος. ο λαός μας πεινάει, ματώνει κάθε μέρα, αιχμαλωτίζεται.
Μαζί μπορούμε να ανατρέψουμε όσα μας κατέστρεψαν. Όλα όσα μας πλήγωσαν. Όλα όσα μας σκότωσαν.

Είμαστε εδώ και είμαστε δυνατοί.
Και θα παραμείνουμε εδώ και στις επάλξεις.
Με τις σημαίες μας ψηλά και τον Χριστό που μας ενώνει.
Σήμερα οι διαχωρισμοί πέφτουν.
Αρκετά μας κατέστρεψαν τα μπλέ, τα πράσινα, τα κόκκινα, τα μαύρα και τα ρόζ.
Καιρός για Ελλάδα μόνο!

Γραφείο τύπου
Ο εκπρόσωπος τύπου και γραμματέας της Λαϊκής Ελληνικής Πατριωτικής Ένωσης, Γέροντας Ιλαρίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου