ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Δελτίο τύπου


Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ. 

Μεγάλος λόγος γίνεται τελευταία για την αλλαγή πολιτικής των Σκοπίων. Παρατηρείται μια αγωνία πολλών παραγόντων να βρεθεί όνομα που να συμφωνούν όλες οι πλευρές. Είναι όμως αγωνία; ή μία ακόμη προδοσία; Αυτά είναι παιχνίδια της κατά επανάληψη ψευτοπροπαγανδιστικής πολιτικής του μορφώματος που θέλει να λέγεται χώρα να επιτύχει τους σκοπούς της, ένταξη σε ΝΑΤΟ και Ε.Ε και μετά να ξαναθέσει εκ νέου το θέμα ονόματος. Αυτά δεν περνάνε. Ας παραδεχτεί πως έπαιξε παιχνίδι με την ιστορία και την Ελλάδα. Ας παραδεχτεί πως είναι ιστορικά ανύπαρκτη. Γιατί δεν το κάνει; Γιατί εφόσον μετάνιωσε για τις πολιτικές της δεν παραδέχεται πως είναι μία χώρα που προέκυψε από το πουθενά; Οι Έλληνες ξέρουμε να αναγνωρίζουμε πλέον την αλήθεια από το ψέμα. Καλά θα κάνει λοιπόν η κυβέρνηση να ακούσει την φωνή του λαού που καμία σχέση δεν θέλει με το μόρφωμα ανύπαρκτης ιστορικά χώρας. 

Η Λαϊκή Ελληνική Πατριωτική Ένωση είναι αντίθετη σε κάθε μορφή συζήτησης μαζί τους. Η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελλάδα. Όποιος παίξει με την πατρίδα θα μας βρει αντιμέτωπους. 

Το Λ.Ε.Π.ΕΝ δεν θα επιτρέψει λύση ενάντια στην πατρίδα μας και αυτό ας το πάρουν είδηση όλοι. Είμαστε εδώ δυνατοί και αποφασισμένοι.

Γραφείο τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου