ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

ΕΜΕΙΣ ΗΡΘΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΜΕ...


Σήμερα παρά ποτέ ήταν αναγκαία η δική μας παρουσία στον πολιτικό χώρο της χώρας. Η Ελλάδα χρειάζεται τώρα ηγέτες για να βάλουν τα στήθη τους μπροστά και όχι υπαλλήλους της τρόικα και των τραπεζικών συμφερόντων. Ο πόλεμος ήδη ξεκίνησε, μα εμάς μας αφήνει αδιάφορους. Τέλειωσαν οι εποχές του εκφοβισμού και της ταπείνωσης. Ήρθε η ώρα να υψώσουμε ξανά τα κεφάλια μας οι Έλληνες ψηλά. Να αποκτήσουμε την χαμένη αξιοπρέπεια που μας έκλεψαν τα μνημόνια, η κατασκευασμένη κρίση και οι ολίγοι που κυβέρνησαν εξυπηρετώντας τους ξένους και όχι τον λαό μας. Μπαίνει τέλος στην ανοχή.
Μπαίνει τέλος στο ψέμα. Μπαίνει τέλος στην φτωχοποίηση του Ελληνικού λαού. Η Λαϊκή Ελληνική Πατριωτική Ένωση θα σταθεί το γνήσιο εμπόδιο εσωτερικών και εξωτερικών τοκογλύφων. Η Ελλάς θα λάμψει με τους Έλληνες μαζί και πάλι. Δε νοείται Ελλάς χωρίς τον λαό της. Να φύγουν όσοι πρόδωσαν τον λαό, τους κόπους του, τον πολιτισμό του, την οικογένειά του, την Γνήσια Ορθοδοξία του. Μπορούμε και μόνοι μας να πάμε μπροστά την χώρα. Η πατρίδα πληγώθηκε. Οι Έλληνες λαβώθηκαν. Μα είναι η ώρα να εφαρμοστεί το Σύνταγμα που καταπατήθηκε. Ήρθε η ώρα της πραγματικής αντίστασης. Τα κόμματα εταιρίες που λειτουργούν ως μέσα εκτόνωσης εγκληματώντας οφείλουμε να τα ξεσκεπάσουμε. Όλοι μας οφείλουμε στις επόμενες γενιές να παραδώσουμε μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ. Νομίζουν κάποιοι πως θα μας κάνουν να σταματήσουμε. Έλα όμως που έχουμε τόσα στοιχεία γι αυτούς που θα τους διασύρουμε, γιατί για εμάς η δικαιοσύνη είναι πάνω απ'όλα.

Ήρθε η ώρα να χαρακτεί η νέα πορεία.
Η Ελλάδα με τους Έλληνες σε επανεκκίνηση.

Η Λ.Ε.Π.ΕΝ δεν είναι ένα κίνημα.
Είναι η θάλασσα του λαού.
Είναι η ελπίδα των περήφανων γηρατειών.
Είναι το μέλλον των νέων

Μαζί μπορούμε να χτίσουμε ότι μας γκρέμισαν. Μαζί μπορούμε να γράψουμε υπερήφανες σελίδες στην ιστορία μας. Μαζί όλοι οι Έλληνες χωρίς χρώματα, με την σημαία μας μοναδικό αιώνιο αθάνατο σύμβολο.

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ + ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΙΛΑΡΙΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου