ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017

Δελτίο τύπου


Και έρχεται η στιγμή που και τα πρόβατα ξυπνούν.

Τα συμπαθή τετράποδα αντιπροσωπεύουν την αγνότητα. Το ίδιο συμβαίνει και με τους καλούς ανθρώπους. Αγνοί Έλληνες, απλοϊκοί άνθρωποι, απονήρευτοι, οδηγήθηκαν λάθος πιστεύοντας πολλές φορές στα παχιά λόγια πολιτικών, μάλλον για να είμαι ακριβής, πολιτικών απατεώνων. Προπαγάνδα, μεγάλα λόγια, ψέμα, ψέμα, ψέμα.  Αυτό όμως που έγινε εδώ και τρία χρόνια στην χώρα μας, μας ξεπερνά. Δεν έχει καμία σχέση σε ολόκληρη την ιστορία μας. Παρόμοιες πολιτικές καταστάσεις μπορούν να συγκριθούν μόνο με χώρες της Αφρικής. Ηθοποιοί πολιτικοί καθοδηγούμενοι από άλλα συμφέροντα, μακριά από την βούληση του λαού. 
Στην χώρα μας ζούμε ένα βατερλό. Μία κυβέρνηση η οποία προέκυψε ακολουθώντας δεκαετίες μία ψεύτικη πορεία. Οι άνθρωποι που την αποτελούν, έζησαν μία ζωή θεατρική, ώστε να έρθει η ώρα να καταλάβουν την εξουσία και να προδώσουν τον λαό που τους εμπιστεύτηκε. Να ξεπουλήσουν την θρησκεία μας, να ματώσουν την αξιοπρέπεια μας. Δε μπορεί παρά να είναι βαλτοί. Δεν ήταν απλά μία πολιτική που ενώ ξεκίνησε αλλιώς κατέληξε λόγω των συνθηκών αλλιώς. Ήταν και είναι μία ολόκληρη πορεία ψέματος, μία καλά σκηνοθετημένη περίοδος με απώτερο σκοπό την κατάληψη της εξουσίας, μιας εξουσίας που καταδυναστεύει, φυλακίζει όνειρα, ζωές ολόκληρες. 
Ένας θίασος που δεν δίστασε για να καταφέρει να εδραιωθεί, να σύρει την χώρα σε ένα άθλιο προσχεδιασμένο δημοψήφισμα, για να περιπλέξει ακόμα περισσότερο την Ελλάδα, να καταστρέψει ότι υγιές ακόμα υπήρχε. Και μαζί του να αποβάλλει συναγωνιστές του, μια ολόκληρη ιδεολογία. Ήταν μια μεγάλη χρονική πορεία προσχεδιασμένης πλαστής αντίδρασης, αντιπολίτευσης. Στον βωμό της εξαρτώμενης αυτής εξουσίας δεν δίστασε να θυσιάσει πολιτικούς, ιστορία, προκατόχους, τελικά όλους τους Έλληνες και όλες τις Ελληνίδες. . Δυστυχώς ο λαός παρασύρθηκε από τον λόγο και αδειάστηκε αμέσως μετά στην πράξη. Ζούμε σήμερα έναν πλήρη παραλογισμό. 
Τους βλέπει κανείς και διαπιστώνει πως είναι αμετανόητοι. Από καλοί ηθοποιοί μεταλάχθηκαν σε ψυχρούς εκτελεστές ψυχών. Πρόδωσαν κάθε υπόσχεση τους, οδήγησαν την πατρίδα σε τέλμα. Έκαναν την υπερήφανη Ελλάδα ένα απέραντο άσυλο λαθρομεταναστών, με Έλληνες και Ελληνίδες να ζουν ως ξένοι στην ίδια τους την πατρίδα. Έγιναν οι λαθρομετανάστες κάτοικοι με προνόμια και εμείς σαν να ξυπνήσαμε ξαφνικά σε έναν άλλον τόπο. Χωρίς τα απαραίτητα για την επιβίωση. Παντού ανεργία, απλήρωτοι εργαζόμενοι από επιχειρήσεις που καρκινοβατούν, παντού φτώχεια και μιζέρια. Άστεγοι, άνεργοι, ασθενείς σε νοσοκομεία χωρίς φάρμακα και γιατρούς. Πόλεις της χώρας παραμελημένες από την αφραγκία, πυρκαγιές που κατακαίουν. Όλα κάρβουνο. Όλα σκοτωμένα. Και ο λαός που απεγνωσμένα προσπαθεί με ψίχουλα να ανταπεξέλθει σε μία πανάκριβη ζωή γεμάτους φόρους και φοροεισπρακτικά τεχνάσματα. Μία ζωή που ενώ τα εισοδήματα μειώθηκαν, οι εμπορικές αξίες μειώθηκαν, χρέη και αγαθά εξακολουθούν να είναι στα ύψη. Μέσα σ αυτά προστείθονται καθημερινά νέα αντιλαϊκά μέτρα, νέα διόδια, νέοι τόκοι, νέα κεκαλυμμένα χαράτσια, καινούριες αγχόνες. 
Αυτή η κυβέρνηση θέλει να λέει πως είναι αριστερή. Τι είναι τελικά η αριστερά του συριζοανελ; Πως έχει ταυτότητα αυτή η κυβέρνηση η οποία αποτελείτε από έναν Συριζα «αριστερό» με συνέταιρο ένα λαϊκίστικο «ψευτοδεξιό» Ανελ; Ποια είναι η τελική ταυτότητα αυτής της πλειοψηφίας που σήμερα είναι μειοψηφία; Δύο αντίθετα πρόσωπα Τσίπρας - Καμμένος συνεργάτες στην ίδια καταδυναστευτική εξουσία, αντιλαϊκή κυβέρνηση. Και ερωτώ τους πολιτικούς αρχηγούς της Νέας Δημοκρατίας και του πρώην Πασοκ σήμερα Δημοκρατική συμπαράταξη, ως απλός πολίτης, ως ένας απλός Πνευματικός που εκφράζει τις σκέψεις πολλών Ελλήνων που συναντά κάθε μέρα, (δεν συμπεριλαμβάνει η ερώτησή μου τα μικρά κόμματα, κατά εμέ εταιρίες που κάνουν χαβαλέ αλλά τελικά απλά υπάρχουν και βιοπορούν), το βλέπετε το τέλμα, την ακούτε την κραυγή των απεγνωσμένων ανθρώπων , είστε μάρτυρες οι ίδιοι αυτής της θανατικής πολιτικής για τον κόσμο, τι κάνετε πέρα από το να ζητάτε εκλογές; Σκεφτήκατε πως περνάει η καθημερινότητα της πλειοψηφίας του λαού μας έως ότου έρθουν αυτές; Πως αφήνετε τους συνανθρώπους, τους συνέλληνες να μαρτυρούν κάθε μέρα ακόμα και για μια φέτα ψωμί και δεν βγαίνετε στον δρόμο; Γιατί δεν αντιδράτε δραστικά ώστε να πέσει αυτή η κυβέρνηση; Δεν βλέπετε πως η κάθε στιγμή που χάνεται είναι επιζήμια για το Έθνος και την χώρα; 
Ρωτάμε συνέχεια, ο κύριος Πρόεδρος της Δημοκρατίας γιατί δεν παραιτείται; Γιατί δεν λαμβάνει πρωτοβουλία; Γιατί βολεύεται σε μια θέση και δεν κάνει την διαφορά; Η ιστορία καταγράφει όλους μας, εκείνος αδιαφορεί για την ιστορία που καταγράφει την πολιτική του ζωή; Δεν περιμέναμε απάντηση εμείς, ο λαός όμως την ζητά αυτή την απάντηση και ως ρυθμιστής του πολιτεύματος είναι υποχρεωμένος να την δώσει. Αλλά υποχρεωμένοι κύριοι και κυρίες της αντιπολίτευσης είστε - είμαστε όλοι, ώστε να δώσουμε απαντήσεις στον λαό που μέρα με την μέρα τελειώνει. Όλοι όσοι ασχολούμαστε με τα κοινά οφείλουμε να βγούμε στον δρόμο. Πολιτική Εκκλησία Κοινωνία. Ακούγονται μεμονωμένες φωνές, αλλά αντίδραση ουσίας καμιά. Τι να το κάνει ο λαός μας το να κάνετε αντιπολίτευση εκ του ασφαλούς; Αντίσταση με γεμάτες τσέπες δεν γίνεται.
Η Λαϊκή Ελληνική Πατριωτική Ένωση είναι το κίνημα της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ. Είμαστε, μας καλεί ο λαός να γίνουμε το κίνημα της μεγάλης αλλαγής. Όχι με λόγια, όχι με ανοχή, όχι με χρόνο στον θάνατο. Αλλά με έργα, με αγώνα, με δυνατό ξεσηκωμό, με νέο οξυγόνο για ζωή. Οι εκλογές είναι απαραίτητες και πρέπει να γίνουν τώρα.
Αποτύχατε κύριοι της ντροπής. Ήρθε η ώρα της Ανατροπής. Της αλλαγής πορείας. 
Είναι η ώρα της Λαϊκής Ελληνικής Πατριωτικής Ένωσης για μια Ελλάδας που θα επιστρέψει στους Έλληνες. Η μόνη εγγύηση σήμερα για την απελευθέρωση της χώρας και την επιστροφή στην αξιοπρέπεια, την Εθνική κυριαρχία, την ελπίδα και την επανεκκίνηση των Ελλήνων.
Για τον λαό με τον λαό. 
Μαζί για μια Ελλάδα με τους Έλληνες στο τιμόνι.

ΛΑΪΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ
Ο Γραμματέας και Εκπρόσωπος τύπου + Ιλαρίων (Θωμάς Κονσολάκης).

2 σχόλια:

  1. ΚΑΛ ΤΑ ΛΕΣ ΕΛΛΗΝΑ...ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΜΥΛΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ.

    ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΡΑΚΩΝ ΚΟΛΑΚΩΝ ΚΑΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΩΝ.
    ΓΕΝΝΗΣΗ ΝΕΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΒΑΛΤΕ ΠΡΩΤΟΝ ΟΡΟ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ..ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ...ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΟΥΝ ΤΑ ΕΝΔΟΞΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ. ΙΔΕ ΑΛΛΩΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ.
    ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ,ΚΑΙ ΤΣΑΚΩΝΕΙΣ ΤΟ ΠΕΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΛΑΒΟ ΛΑΟ.
    ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ...ΡΑΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΚΑΙ ΝΟΤΙΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΟΥΧΙ Η ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΣΚΛΑΒΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΑΝΤΑΜΩΣΟΥΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.

    ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΧΡΙ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΕΔΩ.
    ΕΠΑΦΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ. ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΞΟ 6Ο100 ΠΙΕΡΙΑΣ Η ΤΗΛ.23510.99940 ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΟΥ, ΜΟΥ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΦΤΑ ΚΑΘΕ 4 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΜΑΙ ΤΣΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΟΙ ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή