ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Τρίτη 15 Αυγούστου 2017

Δελτίο τύπου


ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΒΑΛΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ!

Σε μια εποχή που όλα γύρω μας καταστρέφονται, καίγονται, με μια ανεύθυνη κυβέρνηση που ασχολείται με το πως θα κάτσει στην εξουσία, σε περίοδο διακοπών για τους προνομιούχους της χώρας, καλοπληρωμένους βουλευτές και μιζαδόρους υπουργούς. Διακοπές που τις βαπτίζουν συνήθως περιοδείες. Είναι τόσο προκομμένοι μάλιστα που μέσα στον Αύγουστο που οι Έλληνες λιώνουν στην ζέστη και την φτωχοποίηση, εκείνοι θυμήθηκαν να πάνε περιοδεία. Μια περιοδεία βέβαια που γίνεται σε ακριβά ξενοδοχεία, ξαπλώστρες και υψηλού επιπέδου εστιατόρια. Περνούν βέβαια για λίγο και από κανένα καφενείο για να δείξουν πως κάτι κάνουν για τον λαό.

Αυτές τις ώρες που οι προδότες λιάζονται εις υγεία των κορόιδων, ο λαός λημοκτονεί από την μιζέρια που τον οδήγησαν, από την στέρηση για λίγες μέρες ανάπαυλας. 

Αυτές τις ώρες που οι άπιστοι βάζουν αντιηλιακό, εμείς στρέφουμε την σκέψη μας, τα μάτια μας, τις ελπίδες μας στην Παναγία μας. Στην μάνα Θεού και ανθρώπων, καλώντας την να βάλει το χέρι της να σωθεί η χώρα και οι Έλληνες. Αυτήν την ώρα που κάποιοι σχεδιάζουν για εμάς χωρίς εμάς, σχεδιάζουμε και εμείς οι Γνήσιοι Έλληνες με την Παναγιά στην καρδιά μας, ένα μέλλον γεμάτο δικαιοσύνη και μακριά πια από άθεους και προδότες. Για μια Ελλάδα που ανήκει στους Ορθόδοξους Χριστιανούς Έλληνες. Για μια Ελλάδα με αξιοπρέπεια ανάλογη της λαμπρής ιστορίας της. Μια Ελλάδα ελεύθερη από δοτούς και άξεστους κυβερνώντες. Μια χώρα με δικαίωμα στην ευτυχία. Μια πατρίδα χωρίς κρυφομουσουλμάνους συριζοανελ.

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

ΛΑΪΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου