ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017

Δελτίο τύπου «Κίνημα Ανατροπής» Λ.Ε.Π.ΕΝ


Είναι καθήκον σου κύριε Πρόεδρε να παραιτηθείς πριν θρηνήσουμε ακόμα περισσότερους νεκρούς Έλληνες.

Εδώ η Ελλάδα χάνεται, τα σκληρότερα μέτρα όλων των εποχών φτάνουν, οι διακοπές τελειώνουν, ο Αύγουστος σε λίγο θα αποτελεί παρελθόν και κάποιοι ασχολούνται με το εάν ο κύριος Τσίπρας ήταν στην Πάρο στην βίλλα του κυρίου Λαζόπουλου. Δεν καταλαβαίνω γιατί απόρησαν που ήταν εκεί; Δεν θα πείραζε αντιστοίχως εάν έκανε διακοπές σε βίλλα εφοπλιστή, μεγαλοεπιχειρηματία κλπ; Άλλωστε από όταν έγινε Πρωθυπουργός τσάμπα διακοπές κάνει. Την πρώτη χρονιά ακόμα δεν είχε προλάβει να βγει ο Συριζα και εθεάθη στο Σούνιο σε βίλλα εφοπλιστή. Μάλιστα τότε ακόμα στο Α΄ εξάμηνο της πρώτης κυβέρνησής του υποτίθεται έδινε αγώνα για να σκίσει τα μνημόνια, προετοίμαζε την χώρα για δημοψήφισμα, κολυμπώντας στο πανέμορφο Αιγαίο κουνώντας τα μαντήλια στα πλοία της γραμμής που πήγαιναν και ερχόντουσαν Κυκλάδες. 
Το ίδιο και τώρα, η Ελλάδα και επιμένω όχι μόνο η Αττική καιγόταν και εκείνος έτρωγε σφυρίδα σφυρίζοντας αδιάφορα. Τι δεν καταλαβαίνετε; Μήπως οι άλλοι αρχηγοί κομμάτων από τα άκρα έως την μέση ήταν στην Αθήνα και ψηνόντουσαν από την ζέστη; Ή πλήρωσαν ποτέ διακοπές αρχηγοί των μεγάλων κομμάτων; Πάντα σε σκάφη και βίλλες πολυτελείας σκοτώνουν τον καλοκαιρινό χρόνο τους. Μήπως των δύο υποτιθέμενων καρικατούρων ήταν στην πρωτεύουσα όταν καιγόταν η χώρα; Δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο μελάνι για την φιλοξενία στον κύριο Λαζόπουλο, όταν είναι συνήθεια στην χώρα να φιλοξενούνται Πρωθυπουργοί άλλοτε φανερά και άλλοτε κρυφά σε βίλλες παραγόντων που καθορίζουν τις τύχες μας. Άλλωστε δεν ήταν τυχαία η τοποθέτηση του κυρίου Λαλιώτη υπέρ Συριζα, γνωστή η φιλία. Βλέπετε συνηθίζονται τα προξενιά στα σαλόνια για λόγους συμφέροντος και όχι έρωτα. 
Ο Σεπτέμβρης έρχεται κατοχικός. Για το Μέγαρο Μαξίμου ειδικά προμηνύεται ένα δύσκολος «πολιτικά» χειμώνας, μια και από την πρωτοχρονιά του 2018, σε περίπου πέντε μήνες δηλαδή μία σειρά μέτρων που ψήφισε η κυβέρνηση Συριζοανελ θα τεθούν σε εφαρμογή, σκοτώνοντας τον λαό. Το Μνημόνιο, φόρτωσε σχεδόν 4,9 δισ. ευρώ  μέτρων στις ήδη τελειωμένες πλάτες της ελληνικής κοινωνίας. 
-Καταργείται από το 2019 η προσωπική διαφορά, γεγονός που θα επιφέρει μείωση 18% σε κύριες και επικουρικές συντάξεις. Το 2018, θα περικοπεί το ΕΚΑΣ κατά 238 εκατ. ευρώ ενώ το 2019 θα καταργηθεί, ενώ από φέτος έχει χαθεί η έκπτωση για τις ιατρικές δαπάνες. 
-Από 1η Ιανουαρίου 2018 καταργείται η έκπτωση 1,5% στην παρακράτηση φόρου σε μισθούς και συντάξεις. 
-Από το 2020 με ενδεχόμενη εφαρμογή ήδη από το 2019 εάν το ζητήσει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο μειώνεται το αφορολόγητο στις 5.681 ευρώ ή στις 6.250 ευρώ αν και εφόσον εφαρμοστούν τα αντίμετρα. Η άμεση συνέπεια του συγκεκριμένου μέτρου είναι η απώλεια έως και 650 ευρώ το χρόνο  για τους πολίτες με εισοδήματα από 5.681 ευρώ έως 21.500 ευρώ το χρόνο. 
- Μεγάλη αύξηση των ασφαλιστικών τους εισφορών καλούνται να πληρώσουν με το νέο Μνημόνιο οι ελεύθεροι επαγγελματίες. Συνολικά, υπολογίζεται ότι θα χάσουν 59 εκατ. ευρώ από την αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών το 2018 και 138 εκατ. το 2019. «Ψαλίδι» στα επιδόματα. 
-Φτωχότερα θα γίνουν τα πιο αδύναμα νοικοκυριά της χώρας καθώς θα μειωθούν ακόμη περισσότερο τα εισοδήματά τους με την περικοπή κατά 58 εκατ. ευρώ του επιδόματος θέρμανσης. Ουσιαστικά, από την ερχόμενη χειμερινή περίοδο, μειώνεται κατά 50%! Με λίγα λόγια, είτε θα το λάβουν πολύ λιγότεροι είτε θα περικοπεί στο μισό για όλους τους πολίτες που το δικαιούνται! 
-Χαλαρώνει το πλαίσιο για τις ομαδικές απολύσεις γιατί ο ρόλος του Ανωτάτου Συμβουλίου Εργασίας αποδεικνύεται πλέον διακοσμητικός, «σε περίπτωση προσφυγής κατά του κύρους των απολύσεων, η αρνητική απόφαση του ΑΣΕ μπορεί να ληφθεί υπόψη από το δικαστήριο». Επί της ουσίας, η απόφαση του ΑΣΕ δεν είναι δεσμευτική. Στην προηγούμενη διατύπωση, που αντικαταστάθηκε, οριζόταν ότι «η αρνητική αιτιολογημένη απόδοση του ΑΣΕ, λόγω μη πλήρωσης των σχετικών προϋποθέσεων, συνιστά τεκμήριο ακυρότητας των απολύσεων σε περίπτωση προσφυγής των απολυόμενων στα πολιτικά δικαστήρια». Δεν σταματούν όμως εκεί οι παρεμβάσεις στα εργασιακά. Επαναδιατυπώθηκε η παράγραφος για την επαναφορά της επεκτασιμότητας και της ευνοϊκότερης ρύθμισης, δηλαδή των συλλογικών συμβάσεων. Σύμφωνα με την αρχική διατύπωση, οι συλλογικές διαπραγματεύσεις αναστέλλονται ως την ολοκλήρωση του τρέχοντος προγράμματος. Σύμφωνα με τη νέα διατύπωση, επανέρχονται υπό την προϋπόθεση επιτυχούς ολοκλήρωσης του προγράμματος. Πρόκειται για μια λεπτομέρεια που κάνει όμως τη διαφορά. 
- Προσλήψεις στο Δημόσιο τομέα. Εδώ θα γίνει σφαγή στα επιτελεία των μεγαλουπουργών και βουλευτών. Πώς να βγάλουν αλλιώς την υποχρέωση απέναντι στους ψηφοφόρους τους, που έταξαν σκίσιμο μνημονίων και εκείνοι υπέγραψαν όσα καμία άλλη κυβέρνηση δεν θα τολμούσε εναντίον της πατρίδας και των όλων των Ελλήνων. Ετοιμάζουν στρατό ψηφοφόρων. Σύμφωνα με το νέο πρόγραμμα, προβλέπεται ότι στο στενό Δημόσιο τομέα το 2020 και 2021 θα προσλαμβάνονται περισσότεροι υπάλληλοι από εκείνους που αποχωρούν. Πιο συγκεκριμένα, προβλέπονται 9.000 προσλήψεις το 2020 και 8.500 το 2021 ενώ θα φύγουν 8.200 και 7.500 αντίστοιχα. Επίσης, στα ειδικά μισθολόγια, αυξάνονται όσα επιδόματα δεν καταργούνται. Προβλέπεται ότι σε κάθε περίπτωση διατηρείται τουλάχιστον ένα επίδομα. Αν προκύψει αύξηση από το νέο σύστημα αμοιβών τότε χορηγείται σε χρονικό διάστημα τεσσάρων ετών. Είναι προφανές ότι η κυβέρνηση θα δώσει σκληρή μάχη για να αντιμετωπίσει τα όσα η ίδια υπέγραψε και ψήφισε μερικούς μήνες πριν. Σε όλα τα παραπάνω θα πρέπει να προσθέσουμε και την ανησυχητική εικόνα των δημοσίων εσόδων του Ιουλίου, μια και καταγράφηκε «τρύπα» ύψους 730 εκατ. Ευρώ.
Η αλήθεια είναι πως το απρόοπτο στην Συριζοναλελ «κυβέρνηση της προδοσίας» της βούλησης του υπερήφανου λαού μας κατά το δημοψήφισμα, δεν το έχουν σκεφτεί. Το απρόοπτο να βρεθούν πριν την ώρα τους στους κάδους της Ελληνικής Ιστορίας που να το φανταστούν; Δεν τους άφησε και δεν τους αφήνει η αλαζονεία με την οποία καταδυναστεύουν τον λαό. Οπότε μετά από όλα αυτά αποτελεί αστείο να ασχολούμαστε με τις διακοπές τους, με τα «προσκυνήματα τους» και τέλος με την Σταλινική πολιτική τους. Δεν θα συμμετέχουν και στην Εσθονία για τα εγκλήματα των κομμουνιστών. Ξέχασαν πως μόλις έπεσε το σύστημα τους, γεμίσαμε πόρνες στην Ελλάδα από τον πρώην ανατολικό μπλοκ. Πέρναγαν τόσο καλά που δεν είχαν τι να κάνουν στην πατρίδα τους και ήρθαν εδώ να γεμίσουν τα μπαρ και τους οίκους ανοχής. Στην καλύτερη περίπτωση γυναίκες με ήθος ήρθαν από τις χώρες τους με πτυχία που δεν αναγνωρίστηκαν από τις Ευρωπαϊκές χώρες, να δουλέψουν ως παραδουλεύτρες και νοσοκόμες. Στην Κούβα μάλιστα που τόσο εκτιμούν στην κυβέρνηση από παλιά έως και σήμερα οι οικογένειες εκδίδουν τα ανήλικα παιδιά τους για να επιβιώσουν. Τέτοιο ήθος έχουν και τέτοια ανήθικη κουλτούρα. 

Τα χειρότερα έπονται εάν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξακολουθεί να μην αντιδρά που το Σύνταγμα καταπατείτε και τον λαό που επίσης υποτίθεται πως προστατεύει τον αφήνει να αργοπεθαίνει. Όσο ο κύριος Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν ακούει την φωνή των Ελλήνων τα χειρότερα θα έρθουν και θα μας βρουν στους δρόμους

Κύριε Πρόεδρε ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΤΩΡΑ! Είναι καθήκον σου να οδηγήσεις την χώρα σε Εθνικές εκλογές πριν θρηνήσουμε ακόμα περισσότερους νεκρούς Έλληνες από αυτοκτονίες, που οδηγεί η κατοχική κρίση και η Σταλινική πολιτική της αριστεροδεξιάς Συριζοανελ συνύπαρξης στην εξουσία.

Ο Γραμματέας και Εκπρόσωπος τύπου της Λαϊκής Ελληνικής Πατριωτικής Ένωσης + Ιλαρίων (Θωμάς Κονσολάκης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου