ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

Δελτίο τύπου


Η κυβέρνηση κοιτάζει πως θα βολευτεί εις βάρος του συμφέροντος της χώρας.

Η Ελλάδα θα πρέπει να δει αντικειμενικά με ποιες χώρες έχει κοινά συμφέροντα και με ποιες χώρες έχει κοινούς εχθρούς. Κυρίως οφείλει να κάνει συμμαχίες σε επίπεδο οικονομίας, να εξασφαλίσει την εκμετάλλευση του φυσικού της πλούτου προς όφελος των Ελλήνων. (Ξέχασαν οι πολιτικοί αυτοί που χαρακτήριζαν γραφικούς όσους επέμεναν πως η χώρα μας είναι γεμάτη πετρέλαιο και φυσικό αέριο). Κυβερνήσεις επί χρόνια κορόιδευαν τον Ελληνικό λαό εμμένοντας στην προδοτική άποψη ότι αυτά ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας. Ξαφνικά όλοι μιλούν επίσημα και οι ίδιοι μεταξύ αυτών για τον πλούτο της Ελλάδας. Η κυβέρνηση που θα προκύψει μετά τις επόμενες εκλογές οφείλει να ενισχύσει σχέσεις με λαούς και φιλικές κυβερνήσεις με στόχο την δημιουργία ενός τόξου που θα προστατεύσει αμυντικά από κοινού τις χώρες μας και θα δώσει πνοή στην οικονομία μας. Η σημερινή κυβέρνηση κοιτάζει πως θα κρατηθεί στην εξουσία, πως θα χτίσει έναν κομματικό μηχανισμό διορίζοντας τα δικά της παιδιά για να εξασφαλίσει το μέλλον της. Σε αντίθεση με το μέλλον της πατρίδας, που δεν ασχολείται πέρα του γενικού ξεπουλήματος, από την δημόσια περιουσία έως τα Ιερά και Όσια που μας γαλούχησαν αιώνες. 

Στην Αμερική πρόσφατα το ισχυρό εβραϊκό λόμπι που προωθεί τα συμφέροντα του Ισραήλ στις ΗΠΑ, ήξεραν τη σημασία που έχουν η Κύπρος και η Ελλάδα για το Ισραήλ. Ακούστηκαν φωνές που καταδικάζουν την παρουσία τουρκικών στρατευμάτων στο βόρειο τμήμα της Μεγαλονήσου. Το Ισραήλ δεν επιθυμεί δυνατή Τουρκία, ενώ στηρίζει την ανακήρυξη της Ελληνικής ΑΟΖ, και οι κυβερνώντες αδιαφορούν αντί να εκμεταλλευτούν τις ευνοϊκές συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί και από καρπαζοεισπράκτορες να γίνουμε εμείς αυτοί που θα καθορίσουμε το μέλλον σε ολόκληρη την Μεσόγειο. Αντί να προχωρήσει η κυβέρνηση ενεργά με κάθε μέσο στην απελευθέρωση της Κύπρου με την στήριξη και της Αμερικής, που σήμερα παρά ποτέ εναντιώνεται στην εξάπλωση του Ισλαμισμού και στην πολιτική «εκβιασμού» που ασκεί η Τουρκία. Η Ελλάδα οφείλει να είναι εκείνη που θα απελευθερώσει την Μεγαλόνησο από τον Τουρκικό ζυγό και όχι να κάνει πολιτικά τον υπερασπιστή των ακραίων εγκλημάτων με την μη συμμετοχή της στο συνέδριο της Εσθονίας. Αν δεν βρούμε το σθένος να παραδεχτούμε πως εγκλήματα έγιναν και από τους ναζιστές και από τους κομουνιστές, τότε δεν θα έχουμε το δικαίωμα να γράψουμε μία νέα λαμπρή Ιστορία.
Η χώρα πρέπει να ορθοποδήσει, να ξεπεράσει ότι την χωρίζει και να βρει τι την ενώνει με άλλους λαούς. Σήμερα που η Τουρκία συμπεριφέρεται εχθρικά στην Γερμανία, που παίζει παιχνίδια ενάντια στα συμφέροντα των Η.Π.Α , η Ελλάδα αποκτά την δυναμική αυτή που ως αξιόπιστος εταίρος μπορεί να εκμεταλλευτεί το νέο πολιτικό τοπίο το οποίο δημιουργείται και να γίνει από παρατηρητής μία μεγάλη δύναμη στην Ευρώπη. Σε αντίθεση με την Τουρκία που ακροβατεί, που παίζει παιχνίδια ακόμα και στους κατεξοχήν συμμάχους της, η Ελλάδα οφείλει να δείξει σθένος και σταθερότητα ώστε να την εμπιστευτούν ξανά ως δύναμη ισορροπίας, ως δύναμη Ειρήνης και ως εγγυήτρια της περιοχής. Η χώρα μας είναι στο δυνατότερο σημείο γεωπολιτικά. Δεν πρέπει να συνεχίσει να σκύβει το κεφάλι. Αντιθέτως οφείλει για το γενικότερο καλό να υψώσει την φωνή της παντού. Τώρα δημιουργείται η ευκαιρία να βγει δυνατότερη από ποτέ. Να γίνει εκείνη που θα καθορίσει τις εξελίξεις σε όλη την Μεσόγειο. Να ανοίξει φτερά η οικονομία της και να εξασφαλίσει ξανά την Εθνική αξιοπρέπεια.

Οι εκλογές είναι απαραίτητες και Εθνικά. Η Τουρκία έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο σε παραβιάσεις. Ασκεί εντός της χώρας της και διεθνώς μία ακραία επικίνδυνη πολιτική. Ονειρεύεται μεγάλη Τουρκία, διεκδικεί ελληνική θάλασσα, στεριά και αέρα και η κυβέρνηση κάνει πως δεν συμβαίνει τίποτα ανοίγοντας άρρωστες κατακτητικές ορέξεις. 

Η Ελλάδα θα προχωρήσει με καθαρό λόγο και καθαρή πολιτική. Με καθαρούς ανθρώπους . Γρήγορα και σταθερά. Γιατί ο χρόνος της υπομονής μας τέλειωσε. Γιατί ο χρόνος της ανοχής των Ελλήνων έληξε.

Ο Γραμματέας και εκπρόσωπος τύπου του κινήματος «Ανατροπή» της Λαϊκής Ελληνικής Πατριωτικής Ένωσης + Ιλαρίων (Θωμάς Κονσολάκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου