ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

Δελτίο τύπου


Η Ελλάδα που χάνεται… Έλληνες αντιδράστε!!! Μην στέκεστε αδρανείς στην καταστροφή της πατρίδας μας.  

Επιτέλους σταματήστε τον φασισμός σας κύριοι του κομμουνισμού της φασιστικής αριστεράς και της οπισθοδρόμησης. Συνεχώς κατονομάζεται φασίστα οποιονδήποτε εκφραστή του Ελληνισμού και της Ελλάδος. Τι είστε εσείς επιτέλους; Μια συμμορία είστε του αριστερού φασισμού του Λένιν και του Στάλιν.
Έλληνα σου κλέβουν την πατρίδα και εσύ κοιμάσαι. Σου κλέβουν τον πλούτο της χώρας σου για να στον πουλήσουν μετά σε διπλή και τριπλή τιμή.  Δεν έχουν περάσει πολλές ώρες από την ανακοίνωση του ΕΝΦΙΑ όπου 7.000.000 βαριά φορολογούμενοι Έλληνες και Ελληνίδες θα πρέπει να πληρώσουν την 1η δόση μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου. Ενός φόρου που ο απατεώνας και ψεύτης κύριος Τσίπρας μαζί με τον κολοτούμπα κύριο Καμμένο αρχικά μέχρι να κλέψουν την ψήφο θα καταργούσαν και πέρσι θα μείωναν. Πόσα ακόμα ψέματα θα ανεχτείς Έλληνα; Ως πότε θα σε έχουν για το κοροϊδάκι τους οι απατεώνες Συριζανελ;
Και ενώ εσύ Έλληνα και Ελληνίδα θα σπας το κεφάλι σου από που θα κόψεις πάλι μερικά Ευρω, (που δεν περισσεύουν), για να πληρώσεις κάτι το οποίο είναι καταρχήν παράνομο οι ''εθνοσωτήρες'' θα πληρώσουν 40 φορές λιγότερους φόρους από τον λαό.
Ως πότε θα ανεχόμαστε να μας κυβερνά μια μειοψηφία; Έλληνα σύντομα θα γίνεις εσύ μειοψηφία στην ίδια σου την πατρίδα. Γιατί φοβάσαι να μιλήσεις; Η Ισλαμοποίηση της Ελλάδας συνεχίζεται ακάθεκτα χωρίς να ανοίγει ρουθούνι. Οι «αντιρατσιστές» οι οποίοι είναι οι χειρότεροι φασίστες, έχουν κάνει καλή δουλειά. έχουν πείσει τους πάντες ώστε να φοβούνται να εναντιωθούν στην καταστροφή της Χώρας. Αφού λοιπόν οι απάτριδες και εθνομηδενιστές αριστεροί μάζεψαν όλους τους λαθρομετανάστες και τους έδωσαν επιδόματα , δωρεάν στέγη , δωρεάν περίθαλψη είπαν να δώσουν και μερικά στρέμματα γης σε 1.500 μετανάστες να τους μάθουν να τα καλλιεργούν και στη συνέχεια φυσικά να τα πουλήσουν σε σένα Έλληνα που η κυβέρνηση του ψεύδους σε αφήνει άνεργο, άρρωστο και άστεγο.
Ως εδώ ήταν η κοροϊδία σας , ο Ελληνικός λαός ξυπνάει.
Η Εκκλησία γιατί κάνει τόση υπομονή μαζί τους; Τι περιμένει ώστε για άλλη μια φορά στην ιστορία ετούτου του έθνους, ο Σταυρός να γίνει η Σημαία του και το ράσο ο θώρακας του;
Σηκώνουμε λοιπόν τον Σταυρό και τραβάμε  μπροστά. Και θα δείτε ότι ξοπίσω θα μαζευτούνε μιλιούνια. Ήρθε η ώρα της νέας Ιστορίας. Και είτε αυτό αρέσει είτε όχι η Ιστορία αυτού του τόπου φέρει τον Σταυρό, εδώ και εκατοντάδες χρόνια.
Από σήμερα ξεκινάει μια νέα σελίδα.  Από σήμερα εμείς στη Λαϊκή Ελληνική Πατριωτική Ένωση που ξέρουμε ποιοί είμαστε, από που ερχόμαστε και που θέλουμε να πάμε μαζευόμαστε και ετοιμαζόμαστε για τον δικό μας αγώνα ώστε να στείλουμε τους προδότες εκεί που τους αξίζει.

Εκ του πολιτικού συμβουλίου της Λαϊκής Ελληνικής Πατριωτικής Ένωσης «ΑΝΑΤΡΟΠΗ»
Ιωάννης Μπαρδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου