ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

Δελτίο τύπου


Γιατί θα τιμωρηθείτε για όλα τα εγκλήματα που κάνατε στην χώρα και τον λαό μας. 

Αλέξη σου τα γράφουν τα κείμενα άλλοι… Εσύ χάθηκε να τα διαβάζεις από μέσα; Αφού δεν το έχεις φίλε μου!… «Θα καθαρίσουμε την κόπρο του Αυγέα», είπε ο κ. Τσίπρας στην ομιλία του στην ΔΕΘ, υπονοώντας ότι η κυβέρνησή του θα πατάξει τη διαφθορά, κάνοντας λάθος την έκφραση από τους μύθους του Ηρακλή, καθώς το σωστό είναι «η κόπρος του Αυγεία». Το λάθος δεν πέρασε απαρατήρητο. Και πολύ καλά έκανε και δεν πέρασε. Αν ήθελε ας έμενε στην Κυψέλη και όχι να είναι Πρωθυπουργός της Ελλάδας και να καλοπερνάει στο Μαξίμου. Λάθη που μας ρεζιλεύουν διεθνώς δεν είναι επιτρεπτά.

Αυτό δε με την γραβάτα κατάντησε η μεγαλύτερη γυφτιά της Ευρώπης. Στο Προεδρικό Μέγαρο πιο καλοντυμένη ήταν η φρουρά του Προέδρου της Γαλλίας από την Κυβέρνηση της Ελλάδας. Άξεστοι, αμόρφωτοι…. Και όπως λέει και ο σοφός λαός μας: «Τον αράπη και αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς». Αυτό ταιριάζει στην εκτός τόπου και χρόνου «Αριστερή» κυβέρνηση. Άλλο τρελό! «Αριστερή» δηλώνει με συγκυβέρνηση «ψευτοακροδεξιάς» παράταξης. Το ακροδεξιά δεν παίρνω και όρκο, καλύτερα ταιριάζει στους ΑΝΕΛ το δοτή προδοτική παράταξη. 

Όλα αυτά και άλλα πολλά διαδραματίζονται γύρω μας σήμερα 8 χρόνια συνεχόμενης οικονομικής εξαθλίωσης των Ελλήνων και των Ελληνίδων. Όλα αυτά 8 χρόνια με χιλιάδες αυτοκτονίες Ελλήνων, αποτέλεσμα της βίαιης φτωχοποίησης εκατομμυρίων ανθρώπων στην πατρίδα μας. Και οι κακοντυμένοι κυβερνώντες ξοδεύουν αλόγιστα εκατομμύρια Ευρώ για να κάνουν δεξιώσεις, ταξίδια και να εξουσιάζουν τον λαό μας. Από την κακογουστιά στην αναίδεια. Και ο τελευταίος Έλληνας παρατήρησε την αγένεια του κυρίου Πρωθυπουργού στο Προεδρικό Μέγαρο, καθώς δεν συνόδευσε τον Πρόεδρο της Γαλλίας μέχρι να φύγει κατά το πέρας του δείπνου που δόθηκε προς τιμή του και τον άφησε σύξυλο μόνο του έξω από το Προεδρικό Μέγαρο. Η απολίτιστη συμπεριφορά όλων όσων σήμερα αποτελούν την Κυβέρνηση είναι πρωτόγνωρη για την Ευρώπη και κυρίως για την Ελλάδα της ευγένειας και του πολιτισμού. Σφραγίδα της αμορφωσιάς τους η κατάρα του συμβούλου του κ. Πρωθυπουργού κ. Καρανίκα στην εταιρία El Dorado Gold που αποφάσισε να αναστείλει τις επενδύσεις της χώρα μας, γράφοντας στο FACEBOOK: «Στα τσακίδια el dorado και να μην στεριώσεις πουθενά». Με αυτό το επίπεδο αναγγέλλουν επενδύσεις. (Όχι πως η συγκεκριμένη εταιρία δεν έκανε πολλά εις βάρος της περιοχής). Δυστυχώς αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι απλά επικίνδυνοι, είναι η ντροπή της χώρας μας. 

Με ρωτάτε συχνά γιατί μιλώ κυρίως για την κυβέρνηση και όχι για τα άλλα κόμματα. Απαντώ λοιπόν ευθαρσώς όπως από πάντα έκανα και κάνω ρισκάροντας την ίδια μου την ζωή. (Σε αρκετούς «το ευθαρσώς» δεν άρεσε, είμαι όμως απόλυτα ικανοποιημένος γιατί πάντα άρεσε στους περισσότερους). Είναι η χειρότερη κυβέρνηση που πέρασε έως σήμερα από την Ελλάδα. Είναι η μόνη κυβέρνηση που τα έβαλε ανοιχτά όχι μόνο με την Εκκλησία αλλά και με τον ίδιο τον Θεό μας. Είναι η μόνη κυβέρνηση που κορόιδεψε τόσο ξεδιάντροπα τον Ελληνικό λαό πριν τις εκλογές για να τις κερδίσει και συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό να το κάνει κάθε μέρα όλη μέρα. Γιατί κανένας Πρωθυπουργός από την μεταπολίτευση έως και το 2015 δεν έσυρε τους Έλληνες και τις Ελληνίδες σε ένα τόσο μεγάλο διχαστικό δημοψήφισμα και παρόλα αυτά δεν σεβάστηκε την απόφασή του. 

Γιατί είναι η μοναδική κυβέρνηση στην Ιστορία μας που το «Όχι» το έκανε «Ναι» πουλώντας την λαϊκή εντολή. Γιατί είναι η μόνη κυβέρνηση που σχηματίστηκε από δύο «δήθεν» κόμματα τελείως άλλης ιδεολογίας, τελείως άλλης γενικής αντίληψης, με μόνο έναν στόχο: Την καρέκλα, την εξουσία, το χρήμα, την προδοσία. Γιατί είναι η μοναδική Κυβέρνηση που πρόσβαλε την επίσημη Εκκλησία του Ελληνικού κράτους και το Θρησκευτικό αίσθημα της τεράστιας πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού. Γιατί είναι η μόνη κυβέρνηση που η αισθητική της προσβάλει τον πολιτισμό μας, αυτόν που επί αιώνες μας δίδαξε και μας κράτησε ψηλά, όχι μόνο την Ελλάδα αλλά και κάθε προηγμένη χώρα στον κόσμο ολόκληρο. Γιατί είναι η μόνη Κυβέρνηση που εδώ και χρόνια προσκύνησε όχι μόνο όσα πριν κατηγορούσε, αλλά και όσους αποτέλεσαν και αποτελούν έως και σήμερα εχθρούς του Έθνους μας. Γιατί μετά από όλα αυτά και άλλα πολλά είναι ικανή εάν την αφήσουμε να παραμείνει Κυβέρνηση, να μας παρασύρει στα βράχια οικονομικά και Εθνικά. Τέλος γιατί διακατέχεται από απωθημένα τα οποία μέσα από την πολιτική της προσπαθεί βίαια να τα κάνει νόμο στην ζωή όλων μας.

Κάποιοι νομίζουν πως η Λ.Ε.Π.ΕΝ είναι μία κίνηση απλά Αντίστασης. Τους διαβεβαιώνουμε λοιπόν πως εμείς σαφώς και είμαστε Δύναμη Αντίστασης, αλλά θα είμαστε και η Μεγάλη Έκπληξη στις επόμενες εκλογές όποτε και αν αυτές γίνουν. Δεν βγήκαμε ξαφνικά στην πολιτική και την κοινωνία. Μετράμε δυνάμεις τόσο πιστές, που δεν έχουν οι ίδιοι συνειδητοποιήσει και ίσως κανένα από τα πολιτικά σχήματα δε φαντάζεται. Έχουμε τόσο κόσμο δίπλα μας που μια απλή ματιά στις φωτογραφίες ανά την εμφάνισή μας δικαιολογούν την δύναμή μας και την απόφασή μας να μπούμε μπροστά. 

Εμείς είμαστε αυτοί που θα μπούμε εμπόδιο στα σχέδια τους. Ότι πουλάει την χώρα και τον λαό για εμάς είναι αδιανόητο. Έρχεται η ώρα και τότε θα δούμε ποια δημοσκόπηση θα καταφέρει να τους παρηγορήσει. Γιατί τότε θα μετράμε ψήφους όχι προθέσεις τεχνητές και άλλες. Η Λαϊκή Ελληνική Πατριωτική Ένωση έχει μόνο ένα χρώμα και αυτό είναι Ελληνικό. Θα μας δουν στην επόμενη βουλή και θα τρέμουν τα έδρανα, Γιατί εμείς δουλέψαμε μακριά από το σύστημά τους από χρόνια πριν, ώστε να ξαναέρθει η ελπίδα και το χαμόγελο στα πρόσωπα όλων των Ελλήνων. 

Και κλείνω πρωτότυπα σήμερα το δελτίο τύπου της Λ.Ε.Π.ΕΝ με μία μαρτυρία που κυκλοφορεί στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ και δείχνει την αξιοπρέπεια του λαού μας. Μια αξιοπρέπεια που δεν την έχουν αυτοί που σήμερα κυβερνούν και δυστυχώς γενικότερα καταστρέφοντας μας. «Την αξιοπρέπεια του Έλληνα που σήμερα πεινάει αλλά και την αξιοπρέπεια αυτών που τα ψιλοκαταφέρνουν και ως Πολιτισμένοι Φιλότιμοι Έλληνες βοηθούν όσο μπορούν τους αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας». Με συγκλόνισε και σας το παραθέτω. Διηγείται ένας συνΈλληνας: 

Με πλησιάζει ένας τύπος με εμφανή τα σημάδια της εξαθλίωσης και μου λέει έτοιμος να βάλει τα κλάματα «Φίλε δεν έχω φάει τίποτα εδώ και τρεις μέρες». Του λέω «Πάρτε ότι θέλετε κι ελάτε να με βρείτε στο ταμείο» Στο σούπερ μάρκετ έπεσε συναγερμός. Ακούω μία ταμία να φωνάζει «Κύριε Νίκο (τον προϊστάμενο) είναι ένας κύριος που ενοχλεί τους πελάτες» Μια άλλη σχολιάζει από δίπλα της χασκογελώντας «Χαχαχα κύριος!». «Ε πως να τον πω» λέει η πρώτη χασκογελώντας κι αυτή. Την ώρα που έρχεται ο κύριος Νίκος για να αποκαταστήσει την τάξη, φτάνει ο τύπος δίπλα μου κρατώντας – αν έχετε το Θεό σας, ένα γιαούρτι και ένα milko. Του επαναλαμβάνω με έμφαση αυτή την φορά για να τ’ ακούσει καλά ο προϊστάμενος «Πάρτε ότι θέλετε, ότι θέλετε». Ο άνθρωπος τα χάνει και σαστίζει. Ο κύριος Νίκος παίρνει το μήνυμα και κάνει αμέσως μεταβολή και φεύγει. Πηγαίνω στα ταμεία και έρχεται και με βρίσκει ο τύπος μ’ ένα πακέτο συσκευασμένα ψωμάκια, έναν χυμό και ένα πακέτο ζάχαρη. Δεν ξέρω γιατί με συγκίνησε τόσο πολύ εκείνη η ζάχαρη που δεν κόλλαγε με τίποτα με το γιαούρτι, το milko, τον χυμό και το ψωμί . Του είπα, πάρτε ότι θέλετε και εκείνος έφερε αυτά που σας λέω, τίποτα άλλο. Καταλαβαίνετε για τι επιπέδου ψυχή και ευγένεια μιλάμε; Και έρχεται μια «***********» στο ταμείο και του λέει: «πήγαινε έξω και περίμενε, θα στα φέρει έξω αυτά που σου πήρε» «Στον φίλο μου μιλάτε έτσι;» της λέω; Στον φίλο μου μιλάτε στον ενικό; πως τολμάτε;» Κοκκίνησε η «γουρούνα» κι αυτός χαμογέλασε και μου έκλεισε το μάτι. Έφυγα πανευτυχής. *(Εδώ παρατηρούμε και κακότροπους Έλληνες όπως η ταμίας, η πωλήτρια. Ευτυχώς αποτελούν εξαίρεση, αλλά φωτογραφίζουν ακριβώς ποιοί ψήφισαν ποιούς).

Γι αυτούς λοιπόν «δολοφόνοι» του λαού μπήκαμε μπροστά. Για τους Έλληνες και τις Ελληνίδες που τόσα χρόνια κρίσης δεν το έβαλαν κάτω. Για όλους αυτούς που πληρώνουν τα δικά σας λάθη και ζουν κάτω από το όριο της φτώχιας. Αλλά και για όλους αυτούς που από το υστέρημά τους βοηθούν όσο μπορούν όποιον έχει ανάγκη. Γιατί δεν άξιζαν όλα αυτά στον λαό μας. Γιατί δεν αξίζετε εσείς στην Ελλάδα. Γιατί θα τιμωρηθείτε για όλα τα εγκλήματα που κάνατε στην χώρα και τον λαό μας.

Ο Γραμματέας της Λ.Ε.Π.ΕΝ «Το Κίνημα της Ανατροπής» + Ιλαρίων (Θωμάς Κονσολάκης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου