ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

Δελτίο τύπου


Θα περάσουν πάνω από τα σώματα μας για να προσπαθήσουν να ξεπουλήσουν τον Ορθόδοξο Ελληνικό λαό.

-Δεν πάει καθόλου καλά ο κύριος Γαβρόγλου. Ο υπουργός Παιδείας αποδοκίμασε την ομόφωνη απόφαση της Συγκλήτου και του πρυτανικού συμβουλίου ΑΠΘ να ζητήσουν δικαστική και αστυνομική συνδρομή για την αντιμετώπιση της διακίνησης και χρήσης ναρκωτικών ουσιών μέσα στο campus του ιδρύματος. Και τι θες να γίνει δηλαδή; Να διακινούνται τα ναρκωτικά κανονικά μέσα στο Πανεπιστήμιο και να μην παίρνονται μέτρα; Τι είδους Κυβέρνηση είστε; Από την ημέρα που αναλάβατε κάθε ηθική κάθε αξία την έχετε προσβάλει. Δεν έχετε ούτε Ιερό ούτε Όσιο! Η Ελλάδα δεν θα γίνει σαν τα μούτρα σας! ΕΛΕΟΣ!

-Τραβάνε το σχοινί οι Τούρκοι! Νέα προκλητική σύλληψη Γερμανών πολιτών από την αστυνομία. «Ο εφιάλτης συνεχίζεται για τόσους πολλούς γερμανούς πολίτες, που δεν ήθελαν να κάνουν τίποτε περισσότερο από το να περάσουν τις διακοπές τους στην Τουρκία», είπε ο Μάρτιν Σέφερ, εκπρόσωπος της γερμανικής διπλωματίας. Και το υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας, η Κυβέρνηση αντί να εκμεταλλευτεί την κατάσταση που η φασιστική δικτατορική Κυβέρνηση της Τουρκίας δημιουργεί έναντι της Γερμανίας, ΚΟΙΜΑΤΑΙ… Είναι μία μεγάλη ευκαιρία τώρα που η Αμερική του Τράμπ και η Γερμανία της Μέρκελ γύρισαν την πλάτη κατανοώντας πως αυτή η χώρα είναι επιθετική απέναντι σε όλους και όλα, είναι μία αντιδημοκρατική χώρα, να προχωρήσει η Ελλάδα σε θέματα όπως ΑΟΖ αλλά και οικονομικά ζητήματα. Ευκαιρία να αποδείξει πως είναι εγγυήτρια της περιοχής και να προχωρήσει σε συμφωνίες την στιγμή που όλα δείχνουν πως είναι προς όφελός μας. Η Γερμανία μπορεί να καμφθεί όσον αφορά την σκληρότητα που έχει δείξει με μνημόνια και οικονομικούς αποκλεισμούς, εφόσον τον συμφέρον της σήμερα είναι να τα έχει καλά με την χώρα μας. Ο Πρόεδρος της Αμερικής κ Τραμπ επίσης δείχνει πως δεν υπολογίζει την Τουρκία ως καλό της φίλο. Τι κάνει η Ελλάδα μέσα σε αυτές τις συγκυρίες; Μετά τις διακοπές στα νησιά συνεχίζει να αρμενίζει. Είστε ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

-Είναι καιρός οι Έλληνες και οι Ελληνίδες να επαναστατήσουν ενάντια στα ληστρικά μέτρα της Κυβέρνησης και των απαιτήσεων της. Η άρνηση πλέον του λαού να πληρώσει ΕΝΦΙΑ και φόρους ενώ δεν έχει να φάει, φέρνει έναν χειμώνα που καμία σχέση δεν θα έχει με κανέναν προηγούμενο. Οι φτωχοποιημένοι Έλληνες φορολογούμενοι μόλις τον τελευταίο μήνα πρόσθεσαν άλλα 2 δις χρέη στο Δημόσιο, με αποτέλεσμα το συνολικό χρέος των Ελλήνων σκλάβων προς το διεφθαρμένο κράτος να φθάνει πλέον τα 97,355 δισ. ευρώ, μια ανάσα από το όριο των 100 δισεκατομμυρίων ευρώ. Αυτός ο χειμώνας προμηνύεται πιο άγριος από ποτέ μιας και η επαναστατική πράξη της Μη Πληρωμής στο δημόσιο που χαρίζεται διαχρονικά στους ισχυρούς και λεηλατεί τους αδύναμους, θα σημαδέψει τη νέα περίοδο που έρχεται. Άσε που τα ξένα συμφέροντα βλέπουν τα λάθη που έχει πράξει η σημερινή κυβέρνηση και δεν θα σταθεί στο πλευρό της κατά τον Γενικό ξεσηκωμό του λαού που ΕΡΧΕΤΑΙ!

-Και ενώ οι πυρκαγιές συνεχίζουν για δεύτερο μήνα να κατακαίνε την χώρα η Κυβέρνηση αφήνει να καεί όποιο δέντρο απέμεινε στην Ελλάδα. ‘Όχι μόνο δεν κάνει τίποτα αλλά αφήνει στο έλεος ολόκληρες περιοχές - σπίτια και κόπους μιας ζωής, χωρίς να λαμβάνει μέτρα προστασίας. Έγραφε ο Τύπος: Η φωτιά έφτασε στην Άρλα όπου επικρατεί πανικός. Ο κόσμος δεν απομακρύνεται από το σημείο παρά τις προσπάθειες των πυροσβεστών και των αρχών. Προσπαθούν να ξεφύγουν από την ΕΛ.ΑΣ. για να πλησιάσουν τις φλόγες να σώσουν τα σπίτια τους. Καταλαβαίνεται τι ζούμε εδώ και μήνες σε ολόκληρη την χώρα; Και η Κυβέρνηση απούσα. Και δεν είναι η μόνη περιοχή στην Ελληνική επικράτεια. Κάθε μέρα οι φωτιές καταπίνουν μεγάλες εκτάσεις. Δεν είναι Έλληνες αυτοί που κυβερνούν. Είναι ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.

-Η αγανάκτηση έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Όπου και να βρεθούμε οι Έλληνες πλέον δεν έχουν αντοχές. Αισθάνονται πέρα της μεγάλης πολύχρονης κρίσης, προδομένοι από την πολιτική και τους πολιτικούς. Αυτή είναι η πλειοψηφία και όχι οι μερικές χιλιάδες μέσα στα εκατομμύρια του λαού που βολεύτηκαν από την σημερινή κυβέρνηση και τις προηγούμενες. Η αναταραχή που βλέπουμε ακόμα και μέσα στα κόμματα της Βουλής δείχνει την απροσδόκητη αλλαγή της συμπεριφοράς των Ελλήνων και των Ελληνίδων. «Δεν πάει άλλο» είναι το σύνθημα όλων μέσα στην κοινωνία σε κάθε της μορφή και εκδήλωση. Αυτή η νέα πραγματικότητα θα οδηγήσει σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις εάν άμεσα δεν λάβουμε μέτρα κάθε δημοκρατικό κίνημα. Αν δεν φύγει η Κυβέρνηση που πρόδωσε τα πάντα, πρόδωσε τις προσδοκίες όλων όσων την ψήφισαν, αλλά και όλων όσων ήλπιζαν σε καλύτερες μέρες. Η αξιωματική αντιπολίτευση, τα κόμματα της αντιπολίτευσης γενικότερα τι κάνουν; Διαπιστώνουν το πρόβλημα, αλλά αφήνουν να περνάει ο καιρός ενάντια στις ζωές όλων των Ελλήνων, ενάντια στα συμφέροντα της πατρίδας, ενάντια σε ότι απέμεινε ακόμα ΟΡΘΙΟ.

-Θα υπενθυμίσω στον κύριο Πρόεδρο της δημοκρατίας πως εάν ήθελε να είναι Πρόεδρος όλων των Ελλήνων ως όφειλε, σήμερα θα είχε ήδη παραιτηθεί. Η Ελλάδα καταστρέφεται και η κάθε μέρα που περνά θα αποτελέσει ιστορική μαρτυρία θανάτου λαού και Πατρίδας. Όλοι πρέπει να αφυπνιστούμε και χωρίς χρώματα και ανόητες αντιπαραθέσεις να δούμε την Αλήθεια κατάματα και Ενωμένοι να μπούμε μπροστά να σώσουμε ότι σώζεται. Τα σχέδια της Κυβέρνησης να αποτελειώσει την μεσαία τάξη, να στοχοποιήσει την πλειοψηφία του ελληνικού λαού που δεν δύναται πια να πληρώσει… ως εγκληματίες…. Η καταστροφή της Οικονομίας και της εθνικής κυριαρχίας, η εγκατάσταση πολλών χιλιάδων ξένων λαθραίων στην θέση των χιλιάδων νέων Ελλήνων που αφήνουν πίσω την Πατρίδα και μεταναστεύουν, ΟΧΙ δεν θα περάσει. 

Υπάρχει η λύση και αυτή είναι ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ. 

Υπάρχει όμως και μία άλλη λύση που δεν την έχουν συνειδητοποιήσει. Να περάσουν πάνω από τα σώματα μας για να προσπαθήσουν να ξεπουλήσουν τον ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!

Ο Γραμματέας και εκπρόσωπος τύπου της Λ.Ε.Π.ΕΝ + Ιλαρίων (Θωμάς Κονσολάκης) «Γιατί η ΑΝΑΤΡΟΠΗ είναι μονόδρομος!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου