ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

Δελτίο τύπου


Σχετικά με τα προβλήματα των Ελλήνων Αγροτών

Μέσω του παρόντος δελτίου τύπου, η Λαϊκή Ελληνική Πατριωτική Ένωση εκφράζει την πλέρια συμπαράστασή της στην Εθνικής σημασίας τάξη των Ελλήνων αγροτών. Οι Έλληνες αγρότες  παρά τις όποιες ψευδείς προεκλογικές υποσχέσεις της εθνομηδενιστικής κυβερνήσεως Τσίπρα-Καμένου, συνεχίζουν να υφίστανται καθημερινά την οικονομική τους εξαθλίωση καθώς και να βλέπουν το μέλλον με περισσότερη αβεβαιότητα από ποτέ.

Η υπερφορολόγηση του μέσου Έλληνα και η εξοντωτική πολιτική που ασκείται βάσει των οδηγιών της Ε.Ε. των διεθνών αρπακτικών, καθιστά αδύνατη τη συνέχιση της ασκήσεως του συγκεκριμένου επαγγέλματος για χιλιάδες μικροκαλλιεργητές. Η υποτιθέμενα αριστερή κυβέρνηση συντηρεί το τραγικό κλίμα το οποίο ευνοεί αποκλειστικά ιδιοκτήτες μεγάλων εκτάσεων, καταδικάζοντας ταυτόχρονα τους βιοπαλαιστές. Με τις τιμές των προϊόντων να παραμένουν βυθισμένες και με την οφθαλμοφανή ανυπαρξία ελέγχου των καρτέλ, η οποιαδήποτε καλλιέργεια τείνει να είναι εντελώς επιζήμια για τον καλλιεργητή. Επιπλέον, η εσκεμμένη έλλειψη κινήτρων για τους νέους αγρότες και η ελεύθερη εισαγωγή προϊόντων κατωτέρας ποιότητος από τρίτες χώρες, συντελούν κι αυτές με τη σειρά τους στον έμμεσο αφανισμό της ελληνικής αγροτιάς.  Η ανικανότητα του ελλαδικού κράτους να προασπίσει τα συμφέροντα των Ελλήνων, είτε αυτοί ονομάζονται αγρότες, είτε επαγγελματίες, είτε άνεργοι , είτε άποροι, την καθιστούν άκρως επικίνδυνη.

Η Λαϊκή Ελληνική Πατριωτική Ένωση καλεί τους Έλληνες αγρότες, αυτούς τους ακάματους αγωνιστές της γης και ταυτόχρονα βασικό σπόνδυλο της εθνικής μας οικονομίας να αγωνιστούν με κάθε μέσο για την επιβίωση τους. Δηλώνουμε παρόντες και συμπαραστάτες στους αγώνες και στις δίκαιες διεκδικήσεις τους ως Έλληνες Εθνικιστές, ενώ ταυτόχρονα απευθύνουμε ανοιχτό προσκλητήριο για πύκνωση των εθνικών μας γραμμών. Σε μια κοινή πορεία αγώνων για τη Μεγάλη Ελλάδα του Αύριο.

Πολιτικό Συμβούλιο Λ.Ε.Π.ΕΝ Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου