ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

Δελτίο τύπου


Η Ελλάδα που πεθάνει. 

Μας λένε ότι είμαστε ακραίοι. Τι άλλο θα μπορούσαμε να είμαστε εκεί που έχουν φτάσει την Πατρίδα μας, στην άκρη κυριολεκτικά του γκρεμού, Αυτοί μας έκαναν ακραίους, ακραίους για την σωτηρία του Έθνους μας, για το μέλλον του Λαού μας! 

Και το πιο σοβαρό πρόβλημα του Ελληνισμού σήμερα είναι το δημογραφικό, το οποίο σε συνδυασμό με την εισβολή στην πατρίδα μας εκατομμυρίων λαθρομεταναστών έχει καταστεί κυριολεκτικά ΕΦΙΑΛΤΗΣ. Η Ελλάδα πεθάνει. Οι Έλληνες γίνονται λιγότεροι, κίνδυνος θανάσιμος απειλεί το Γένος μας. 

Η "πολυπολιτισμική" κοινωνία, λοιπόν, στην οποία θέλουν να μετατρέψουν την πατρίδα των Ελλήνων, οι λακέδες της παγκοσμιοποίησης που εξουσιάζουν την χώρα μας, έρχεται και την ίδια ώρα που οι Έλληνες γίνονται όλο και λιγότεροι, οι Λαθρομετανάστες γίνονται όλο και περισσότεροι! Δεν τους ενοχλεί όμως. Απλά όταν πλησιάζουν οι εκλογές για λόγους προεκλογικούς κάποιοι θα λένε ότι δήθεν θα διώξουν τους λαθρομετανάστες. 

Σας λένε ψέματα…
Ούτε θέλουν, ούτε μπορούν. ..

Δεν θέλουν γιατί εάν ήθελαν αυτοί που κυβέρνησαν την χώρα (και οι μεν και οι δε...) θα είχαν λύσει το πρόβλημα.

Δεν μπορούν γιατί όντας υπηρέτες των ξένων συμφερόντων ακολουθούν εντολές. Έφτασαν μάλιστα στο σημείο να εκχωρήσουν Χωρίς αιδώ την εθνική μας κυριαρχία με τα περίφημα Μνημόνια και όχι μόνον αυτό....

 Έλληνες κρατείστε ζωντανή την ελπίδα, την Ελπίδα για μια νέα Ελλάδα, Δώστε δύναμη στην Λ.Ε.Π.ΕΝ για μια μεγάλη Ελλάδα!

Ο Πρόεδρος της Λ.Ε.Π.ΕΝ Χρήστος Ρήγας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου