ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Δελτίο τύπου


Οι «αντίχριστοι» που σήμερα κυβερνούν βλέπουν Ράσο και δαιμονίζονται.

-Τα σκουπίδια που κυβερνούν την χώρα πρέπει να φύγουν. Να οδηγηθούν οι Έλληνες όλοι και όχι όπως τα τελευταία χρόνια οι μισοί, στις κάλπες. Οφείλουμε στον εαυτό μας και στα παιδιά μας ένα καλύτερο αύριο. Κυρίως οφείλουμε να υπάρξει ΜΕΛΛΟΝ. Γιατί αυτοί δεν είναι απλά ανίκανοι, δεν είναι απλά πιόνια ξένων συμφερόντων, είναι πολιτικοί της πλάκας και της αρπαχτής. Είναι καιροσκόποι έτοιμοι για όλα αρκεί να παραμείνουν στην εξουσία. 

Αυτοί οι σκοτεινοί άνθρωποι δεν έχουν σημαία. Δεν τους αφορά ο λαός. Γι αυτό δήλωναν «αριστεροί» και εύκολα συνεργάστηκαν με το δεκανίκι τους που δήλωνε «πατριωτική δεξιά» δημιουργώντας μία καρικατούρα. Άοσμο και άχρωμο. Δεν έχει ψυχή. Δεν έχει ζωή.  Έχουν μοναδικό σκοπό την δική τους ευημερία οδηγώντας τον λαό στην πλήρη καταστροφή. Αυτοί που κυβερνούν σήμερα δεν είναι άθεοι όπως δηλώνουν. Ο Άθεος δεν έχει Θεό, δεν μισεί αποκλειστικά την Ορθοδοξία. Αυτό φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού. Προωθούν τον Μουσουλμανισμό και όλα τα παράγωγα αυτού. Ο άθεος δεν πιστεύει σε κανέναν, ενώ οι ΣΥΡΙΖΑΟΙ είναι προστάτες των Ισλαμιστών και διώκτες του Χριστιανισμού.

Έτσι κυβερνούν προσπαθώντας να αλλάξουν τα πάντα στην μάθηση και τις παραδόσεις στο σχολείο, στην κοινωνία, παντού. Κάνουν ανοιχτό πόλεμο στον Χριστιανισμό, πολεμώντας Εκκλησία και λαό που στην απόλυτη πλειοψηφία του είναι βαπτισμένος Ορθόδοξος. Ο λαός εδώ και τρία χρόνια έκανε μεγάλη υπομονή. Πλήρωσε το λάθος του να φέρει αυτούς τους λαοπλάνους (Αντίχριστους) στην εξουσία, αλλά τώρα που θέλουν να του πάρουν σπίτι και ΧΡΙΣΤΟ αντιδρά. Ετοιμάζεται και πάλι να σηκωθεί και να πάρει πίσω ότι του στέρησαν. Ότι του βεβηλώνουν. 

Οι κυβερνώντες βλέπουν Ράσο και κάνουν σαν διαβολεμένοι. Σε αντίθεση με την μπούρκα. Δώστους μπούρκα και αγαλλιάζει η καρδία τους. Δώστους τζαμί, Εκκλησία Χριστού δεν αντέχουν. Αυτούς δεν τους λες άθεους. Μουσουλμάνους τους λες… Κόπτονται για τις ψευτομειονότητες στην Ελλάδα, αλλά δεν ασχολούνται με όσους Έλληνες απέμειναν σε Τουρκία και Αλβανία που καταπιέζονται από τα καθεστώτα των χωρών αυτών. Που πολεμούνται συνέχεια. Κάνουν πως δεν βλέπουν αφήνοντας στο έλεος Ελληνικό Αίμα. Γιατί απλά είναι οι ίδιοι ανθέλληνες.

Τέλειωσαν στην συνείδηση των Ελλήνων και των Ελληνίδων. Και ο τελευταίος Πατριώτης κατάλαβε ποιοι είναι και που το πάνε. Λειτουργούν υπέρ μιας άλλης θρησκείας. Προσπαθούν να φέρουν τετελεσμένα στην Θράκη, ενώ χαϊδεύουν τον μεγάλο «Ψωνισμένο» Ερντογάν. Είναι κρυφομουσουλμάνοι γι αυτό και κάνουν τα πάντα ώστε να γεμίσουν την πατρίδα αλλόθρησκους. 

Αποδεικνύουν περίτρανα πως πλάνεψαν τον λαό με ψέματα, του πήραν την ψήφο και κυβερνούν για τα ξένα συμφέροντα, αρκεί εκείνοι να απολαμβάνουν όλα όσα τους προσφέρει η χρυσή καρέκλα. Είναι προδότες. Και με όποιο προσωπικό κόστος είμαστε υποχρεωμένοι να Αντισταθούμε ώστε να ξεκουμπιστούν εδώ και τώρα. 

-Γονείς κατά συρροή αρνούνται να διδαχθούν τα παιδιά τους τα νέα Θρησκευτικά θεωρώντας πως το περιεχόμενο προσβάλλει την ορθόδοξη πίστη. «Όχι νόμιζαν θα τους περάσει. Αν αγγίξεις σπίτι και Θεό στην Ελλάδα τελείωσες. Πέθανες». 

Χιονοστιβάδα επιστροφών του νέου βιβλίου των Θρησκευτικών από γονείς. Επιστρέφουν τον φάκελο των Θρησκευτικών στο Υπουργείο, θεωρώντας πως το περιεχόμενο προσβάλλει την ορθόδοξη πίστη. Μαζί συνυποβάλλουν και σχετική Υπεύθυνη Δήλωση. «Είναι ψυχροί εκτελεστές ξένων συμφερόντων που θέλουν την Ελλάδα αιχμάλωτη των άρρωστων σχεδίων τους. Έρχεται όπως έχω ξανά προειδοποιήσει ένας πρωτόγνωρος χειμώνας».

Ένας χειμώνας που όπως όλα δείχνουν ο κόσμος θα βγει στον δρόμο. Και να είστε βέβαιοι δεν θέλουν τον κόσμο έξω. Θέλουν τους Έλληνες σε μέθη και λήθη. Δεν έπιασαν όμως οι τεχνικές τους, αυτές της νάρκωσης των Ελλήνων.  Πάτησαν «κόκκινη γραμμή». Ο Έλληνας και η Ελληνίδα γεννήθηκαν Ορθόδοξοι και κανείς αυτό δεν θα μπορέσει να το αλλάξει. Δεν το κατάφεραν οι Τούρκοι στα 400 χρόνια σκλαβιάς, θα το καταφέρουν τα παιδάκια; Όχι! 
Δεν μπορούν. Και αυτό είναι που θα γυρίσει τα πάνω κάτω!

ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ. 
Ο ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ. 
ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ. ΦΥΓΕΤΕ. ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

Ο Γραμματέας του «Κινήματος Ανατροπή» της Λ.Ε.Π.ΕΝ + Ιλαρίων (Θωμάς Κονσολάκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου