ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

Δελτίο τύπου


Οι Σταλινικοί εγκληματίες επιδιώκουν τον αφανισμό των συνταξιούχων και γενικότερα των Ελλήνων Πολιτών.

Ένα σημαντικό  τμήμα του Ελληνικού Λαού ανήκει στην κατηγορία των συνταξιούχων, των ανθρώπων που μόχθησαν μια ζωή και σήμερα δεν λαμβάνουν τους κόπους τους. Σε όλο τον εργασιακό τους βίο κατέβαλαν εισφορές είτε ως μισθωτοί είτε ως επαγγελματίες. Δυστυχώς αυτές τις εισφορές τα διάφορα Ασφαλιστικά Ταμεία, που από το 1950 είναι υποχρεωμένα, να τα καταθέτουν στην Τράπεζα της Ελλάδος χωρίς να έχουν δικαίωμα να τα επενδύσουν. Κάτι που κάνουν όλα τα ασφαλιστικά ταμεία και ασφαλιστικές εταιρείες σε μεγάλο μέρος του Δυτικού Κόσμου. 
Μειώνουν συστηματικά  τις όποιες συντάξεις τις οποίες τα πολιτικά αθύρματα και απόβλητα  της τελευταίας φοράς αριστεράς θεσμοθέτησαν και με σταλινικές μεθόδους προσπαθούν να αρπάξουν, να λεηλατήσουν την όποια ακίνητη περιούσια κατέχουν οι Έλληνες, με ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς,  ώστε να μην μπορούν να αντιδράσουν οι πολίτες για ποσά 500 €.
Αντίθετα κάθε φορά που το Ελληνικό Δημόσιο είχε Ταμειακό πρόβλημα ή ήθελε να κάνει "Κοινωνική Πολιτική" με ξένα κόλλυβα, άρπαζε τα αποθεματικά των Ταμείων και μαζί των στερήσεων και κόπων των Ελλήνων. Το έργο συνεχίστηκε με ανερυθρίαστες κλοπές του Δημόσιου χρήματος από το άθλιο Πολιτικό σύστημα. 
Ενώ προηγούμενες κυβερνήσεις θέσπισαν τον Νόμο περί (ΜΗ) Ευθύνης Υπουργών, επιτρέποντας στον κάθε πολιτικό αλήτη να πράττει ανεξέλεγκτα και εγκληματικά εις βάρος του Ελληνικού Λαού.
Μετά δε από μία σειρά συστηματικής λεηλασίας του Δημόσιου Χρήματος, η Χώρα οδηγήθηκε στην περίοδο των Μνημονίων και των Τοκογλύφων Δανειστών. Με Κυβερνήσεις όλων των πολιτικών αποκομμάτων που διαδέχονταν η μία την άλλη ξεκίνησαν την βίαια φτωχοποίηση του Ελληνικού Λαού, την παράδοση της Εθνικής Κυριαρχίας και την με κάθε τρόπο διάλυση του Κοινωνικού ιστού και της Χώρας.  Δημιούργησαν Ανεξάρτητες Κλεπτικές Αρχές που λογοδοτούν μόνο στους Δανειστές καταστρατηγώντας το Σύνταγμα της  Ελλάδος.
Άνοιξαν τα σύνορα με το δήθεν ανθρωπιστικό σκεπτικό (της παγκοσμιοποίησης)  του τρομοκρατικού πολέμου στην Συρία και γέμισαν την Χώρα με εξτρεμιστές Ισλαμιστές τους οποίους  χρηματοδοτούν από τα αποθεματικά των Ασφαλιστικών Ταμείων και από όσα αρπάζουν με τους Υπερβολικούς φόρους που έχουν επιβάλει, με την δικαιολογία των μεταρρυθμίσεων που δήθεν απαιτούν οι Δανειστές.
Ειδικά από τον μήνα Σεπτέμβριο αρχίζει ο μεγάλος Γολγοθάς των Ελλήνων με τις καταβολές των κλεπτικών φόρων. Και για να το καταλάβετε σας παραθέτω ένα μικρό παράδειγμα: Συνταξιούχος με μηνιαία σύνταξη 645 € έχει να καταβάλει: ΕΝΦΙΑ 345 €, δόση Φόρου Εισοδήματος 432 € και δόση από ρύθμιση 103 € δηλαδή οφείλει να καταβάλει 880 € που σημαίνει 235 € περισσότερα από το εισόδημά του. Φυσικά δεν αναφέρομαι σε ανάγκη πληρωμής ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, Τηλεφώνου, Τροφής & Φαρμάκων και μετακίνησης. 
Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό απλά σκοτώνουν τον συνταξιούχο. Αυτός ήταν εξ αρχής ο σκοπός τους, γι αυτό κορόιδεψαν τον λαό ώστε να του κλέψουν την ψήφο του και τελικά να παραδώσουν την χώρα μας στα ξένα συμφέροντα.
Συμπερασματικά: Τα καθάρματα της Τελευταίας  φοράς Αριστερά επιδιώκουν τον αφανισμό των συνταξιούχων και γενικότερα όλων των Ελλήνων Πολιτών με μειώσεις μισθών, αρπαγή περιουσιών, κλείσιμο καταστημάτων και λοιπών επιχειρήσεων, με εξαθλίωση σε κάθε τομέα και συνάμα αβάσταχτους φόρους, που ενώ γνωρίζουν πως αυτοί δεν είναι δυνατόν να πληρωθούν, δεν τους αφορά. Τους ενδειαφέρει μόνο να βάλουν στο χέρι όλους τους Έλληνες και όλες τις Ελληνίδες  ώστε να περάσουν την χώρα αμαχητί σε ξένα χέρια.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΙΔΕΟΛΗΠΤΙΚΟΙ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΙ ΕΓΛΗΜΑΤΙΕΣ,  ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ - ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

Από την Κεντρική Επιτροπή του κινήματος «Ανατροπή» της Λαϊκής Ελληνικής Πατριωτικής Ένωσης, Άγγελος Μπαβέλλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου