ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

Δελτίο τύπου


Μπερδέψατε την σκιά με το μπόι κύριε Πρωθυπουργέ της κολοτούμπας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ που επί χρόνια αντιδρούσε σε όλα… Αντιδρούσε απέναντι στον νόμο και το «κατεστημένο». Ο ΣΥΡΙΖΑ που έλεγε μην πληρώνετε… Σήμερα ενοχλείται ως κυβέρνηση που όταν εφοριακοί πηγαίνουν για έλεγχο στα καταστήματα (τα οποία με το ζόρι κρατιούνται μέσα στην πολύχρονη κρίση - τους συνεχόμενους ληστρικούς φόρους) και τους υποδέχονται με ζύμες κρέπας όπου και τους περιλούζουν με αυτές. Πως θα αντιδράσουν οι άνθρωποι δηλαδή στο καθεστώς της αφόρητης φορολογικής επίθεσης που καθημερινά δέχονται; 
Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ έκλεινε επί χρόνια τα σχολεία, τους δρόμους, όταν έλεγε μην πληρώνετε τα διόδια ήταν καλά και τώρα που μεταλλάχθηκαν ενοχλούνται από τις αντιδράσεις – αντιστάσεις των βιοπαλαιστών;  Πίστεψαν οι Συριζαίοι της μετάλλαξης πως δεν θα είχαν αντίσταση από τον κόσμο με κάθε μέσο; Και που να δουν τι έρχεται!
Με όσες διεθνείς εταιρίες φύλαξης υψηλών προσώπων και χώρων και αν συνεργαστείτε ώστε να σας προστατεύσουν, είστε τέτοιοι καραγκιόζηδες που η μούτζα του κόσμου θα πάει σύννεφο. Η αντίσταση με κάθε μέσο είναι απαραίτητη είτε σας αρέσει είτε όχι. Αντίσταση δε γίνεται χωρίς μέσα. Χωρίς ενέργειες. Όταν εσείς τα βάζατε με τα ΜΑΤ βρίζοντας τους αστυνομικούς επί δεκαετίες ήταν όμορφα; Και τώρα καλείτε εσείς το κράτος να δράσει εναντίον του λαού; 
Κοροϊδέψατε τον κόσμο χρόνια για να φτάσετε να πείσετε πως είστε και καλά… «Αριστεροί» - «Αντιεξουσιαστές» - «Αντιστασιακοί». Εφόσον αποδειχτήκατε προδότες όσων πρεσβεύατε μέχρι να γίνεται κυβέρνηση, θα λάβετε και την αντίδρασή του λαού. Καμία αλλαγή δεν ήρθε προσκυνώντας. Η Αλλαγή θέλει θυσία. Είναι η ώρα της θυσίας και της αντίστασης. Ήρθε η ώρα για πραγματική Αλλαγή, για γνήσια Ανατροπή. Τι περίμενε ο κύριος Τσίπρας μετά από τόσο ψέμα και απατεωνιά να λούζει ο κόσμος τους εφοριακούς με ροδοπέταλα καθώς μπαίνουν για έλεγχο στα καταστήματα τους;
Να βάλατε υποψηφιότητα στην Δημοκρατική Συμπαράταξη κύριε Τσίπρα. Έχετε περιθώριο έως τις 8 Σεπτέμβρη. Που εάν εσείς φέρνετε έστω και λίγο στον Ανδρέα Παπανδρέου, τότε χρειάζεστε επειγόντως γιατρό. Ή ζείτε σε έναν παράλληλο πλανήτη, αυτόν της λήθης και της ανοησίας. Μπερδέψατε την σκιά με το μπόι κύριε Πρωθυπουργέ της κολοτούμπας. Αναρωτιέμαι που βρήκατε τέτοιους συμβούλους; 
Παντού στην χώρα και το εξωτερικό απορούν ο ΣΥΡΙΖΑ του χθες τι σχέση έχει με τον σημερινό της διαπλοκής, των μνημονίων, της ρεμούλας και της υποκρισίας; Πόσο κρίμα είναι που γεννήσατε την ελπίδα και την θυσιάσατε στον βωμό της εξουσίας και της μίζας. Γιατί μην μου πείτε πως από το πουθενά βγήκατε με τόση προβολή στον στίβο των Εθνικών εκλογών; Πως οργανωθήκατε και κάνατε τον αγώνα σας (πολλών χιλιάδων Ε) με κουπόνια; Γιατί όλοι ξέρουμε και είδαμε λεφτά με το τσουβάλι να χαλάτε και στην πρώτη και στην δεύτερη αναμέτρηση. 
Και σήμερα που ο λαός δεν έχει να φάει εσείς ξοδεύετε αλόγιστα χρήματα, νοικιάζετε νέα γραφεία στην Θεσσαλονίκη, στην Ακρόπολη, κάνετε ταξιδάκια, διακοπές πολυτελείας, σηκώνετε αεροπλάνα να πάτε μία εδώ και μία εκεί, καμία έκπτωση στην χλιδή σας. Αντί να περιορίσετε τα χρήματα που η κυβέρνησή σας και οι συνεργάτες σας χαλάτε χωρίς να λογαριάζετε, αντί να μειώσετε το Δημόσιο χρήμα που τρώτε, σκοτώνετε κάθε μέρα - κάθε ώρα - κάθε στιγμή τους Έλληνες και τις Ελληνίδες. Ντροπή σας πρώην δήθεν επαναστάτες και νυν καθεστωτικοί προδότες των ίδιων των λόγων σας.
Εκτενές σχόλιο για τα πεπραγμένα και τις αντοχές του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα φιλοξενεί η γερμανική εφημερίδα Süddeutsche Zeitung. Tο άρθρο της SZ καταγράφει την πορεία του κ. Τσίπρα τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ τονίζεται «ότι ποτέ κανένας άλλος πρωθυπουργός δεν αθέτησε τόσο γρήγορα την υπόσχεσή του». 
Σε άλλη παράγραφο όπως υπογραμμίζει ο αρθρογράφος, «είναι αξιοσημείωτο ότι ο «εκτελεστής της αυστηρής πολιτικής των περικοπών ταυτίζεται με τον πολιτικό που έβαλε την υπογραφή του κάτω από το κείμενο το 2015». 
Ειρωνικά συνεχίζει: «Ο Τσίπρας όμως κρατάει. Εντέλει ο 43χρονος αριστερός πολιτικός ανέλαβε με την υπόσχεση να τερματίσει τη βάρβαρη πολιτική των περικοπών. Κανένας άλλος πριν από αυτόν δεν αθέτησε τόσο γρήγορα την υπόσχεσή του. Κανονικά μια τόσο κραυγαλέα αθέτηση υπόσχεσης συνεπάγεται το τέλος της πολιτικής καριέρας. Ο Τσίπρας όμως έθεσε την απογοήτευση στην αρχή της θητείας του. Δεν μπορούσε να συνεχίσει να απογοητεύει. Μπορούσε μόνον να τα παρατήσει. Όντας άνθρωπος της εξουσίας όμως δεν το έκανε» υποστηρίζει ο αρθρογράφος της SZ. 
Και προσθέτει σε άλλο σημείο: «Από την άλλη πλευρά, ο Τσίπρας ανταποκρίνεται εντέλει πάντα, κάτι που δεν θα μπορούσαν να πουν οι δανειστές για τους προκατόχους του. Το ότι θα ενεργούσε με αυτό τον τρόπο ο πιο σφοδρός αντίπαλος των περικοπών, έπεισε μάλλον τους πολίτες ότι δεν υπάρχει πιο εύκολος δρόμος». 
Και αναρωτιέμαι εγώ και φαντάζομαι και κάποια εκατομμύρια Έλληνες, ο κύριος Πρωθυπουργός ούτε τώρα δεν ντρέπεται, δεν έχει τσίπα ώστε να παραιτηθεί; Οι συνεργάτες του, οι σύντροφοι του, το άλλο το πολιτικό σκιάχτρο που στηρίζει και συμμετέχει στην κυβέρνηση, κανείς από αυτούς δεν έχει ίχνος ντροπής; Πόσο πουλημένοι είστε λοιπόν;
Δεν είστε όμως απλά προδότες. Είστε ανθέλληνες. «Ξεκινούν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί ακινήτων στα τέλη του Σεπτεμβρίου και θα γίνονται τρεις ημέρες την εβδομάδα με διευρυμένο ωράριο. Ώστε η κυβέρνηση, να αποφεύγει πλέον την αρνητική δημοσιοποίηση των γεγονότων που συμβαίνουν στα δικαστήρια τώρα». Αυτή θα είναι η ταφόπλακα σας. Να θυμάστε οι Έλληνες και οι Ελληνίδες δεν είναι Ισπανοί, ούτε Πορτογάλοι κύριοι και κυρίες ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ. 
Πηγές από την αστυνομία σύμφωνα με δημοσιογράφους λένε: «Η κατάσταση θα γίνει ζοφερή και πιστεύουν ότι το αστυνομικό δελτίο θα μονοπωλείτε πλέον από ιστορίες δικαιολογημένης οργής και αντίστασης όλων όσων θα βρεθούν στην δυσάρεστη θέση να τους κατασχέσουν το σπίτι ή το μαγαζί τους». 
Αυτό θα σας τελειώσει κύριοι, γιατί το όνειρο του Έλληνα και της Ελληνίδας για ένα δικό του κεραμίδι κρατά γενιές ολόκληρες. Είναι ένα με το DNA μας. Δεν θα σας γίνει εύκολο να πάρετε τα σπίτια των φτωχοποιημένων Ελλήνων. Θα είναι τέτοια η αγανάκτηση του λαού που δεν θα αντέξετε την λαοθάλασσα που θα σας παρασύρει.

Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΤΩΡΑ.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ.
ΟΣΑ ΜΕ ΚΟΠΟΥΣ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΑΡΠΑΞΕΤΕ.
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ.

Κίνημα Ανατροπής της Λαϊκής Ελληνικής Πατριωτικής Ένωσης.
Ο Γραμματέας και εκπρόσωπος τύπου + Ιλαρίων (Θωμάς Κονσολάκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου