ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

Δελτίο τύπου


Είστε προδότες. Πολιτικοί μεσάζοντες. Είστε δοτοί ξένων συμφερόντων.

Αυτά που ζούμε και διαβάζουμε τον τελευταίο καιρό δεν έχουν προηγούμενο. Κάθε μέρα η «αριστερή» κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αποδεικνύει την ανευθυνότητα και ανικανότητα της να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Είναι προδότες. Συνθηκολόγησαν για να πουλήσουν την Ελλάδα και τους Έλληνες ώστε να πλουτίσουν οι ίδιοι.  Δεν είναι δημοκρατική κυβέρνηση. Είναι δοτοί των ξένων συμφερόντων. Εκείνο όμως που στην ελληνική πολιτική σκηνή ξεπερνά κάθε όριο υπερβολής (και συνεχίζει ακάθεκτα) είναι η ευκολία με την οποία εκτοξεύεται το ψέμα! Είναι αυτό που πραγματικά θριαμβεύει και βασιλεύει. Το μέγεθός του και η ευκολία με την οποία σερβίρεται από τους κάθε λογής δημαγωγούς είναι πραγματικά απερίγραπτο.

Αυτοί που φώναζαν κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη, είναι οι ίδιοι που βγαίνουν περιχαρείς τώρα να δηλώσουν ότι μέχρι το τέλος του χρόνου η κυβέρνηση θα έχει βγάλει στο σφυρί περισσότερα από 5.000 ακίνητα.  Οι ίδιοι που φώναζαν ότι θα καταργήσουν τον ΕΝΦΙΑ είναι αυτοί οι ίδιοι που κυνηγούν τον κάθε Έλληνα πολίτη που δεν έχει να τον πληρώσει. Όχι δεν θέλει να πληρώσει, δεν του αφήσατε να έχει. Δεν του δίνει τη δυνατότητα η δική σας πολιτική να φάει, όχι να εξυπηρετήσει τους αντισυνταγματικούς σας αβάσταχτους φόρους.. 

Φτωχοποιήσατε τον λαό ώστε να μην μπορεί να ανταπεξέλθει. Μηδενίσατε τα εισοδήματά του, τον αφήσατε άνεργο, ή μειώσατε με κάθε τρόπο όσα έβγαζε πριν, για να έχετε την ευχέρεια να του κλέψετε το σπίτι. Να του κλέψετε ότι του απέμεινε για να στεγάσει – να ζήσει με αξιοπρέπεια τα παιδιά του. Είστε πολιτικοί εγκληματίες. Είστε κοινώς για τα πανηγύρια. 

Αλλά δεν ξεχνάμε ότι αυτά αφορούν τους Έλληνες πολίτες μόνο, γιατί την ώρα που ο ελληνικός λαός λιμοκτονεί, μένει άνεργος , χάνει το σπίτι του από αφόρητους φόρους,  600 «πρόσφυγες» θα φιλοξενηθούν σε διαμερίσματα της Καρδίτσας και της Λάρισας. Άσε τα κέντρα που έχετε φτιάξει και μένουν ήδη πολλές χιλιάδες λαθραίοι, «δήθεν πρόσφυγες». Τους παρέχετε και προπληρωμένες κάρτες για τα έξοδά τους. Την ίδια ώρα που οι Έλληνες αυτοκτονούν ανά χιλιάδες. 

Ήρθατε, κοροϊδέψατε, κλέψατε τις ψήφους των Ελλήνων και των Ελληνίδων για να πάτε σε δήθεν διαπραγματεύσεις και τελικά κάνετε πράξη ότι είχατε προσχεδιάσει. Πουλήσατε κάθε Ιερό και Όσιο, πουλήσατε ότι υποσχεθήκατε και σας εμπιστεύτηκε ο λαός. Αλλά σας πήραμε χαμπάρι, δεν πουλήσατε τσάμπα. Κυβερνάτε και τρώτε εσείς και οι κολλητοί σας με χρυσά κουτάλια. Το 62% των ψηφοφόρων του «Όχι» το ανταλλάξατε προς δικό σας όφελος.  

Στο διάστημα που διανύουμε, βυθιζόμαστε όλο και περισσότερο σε ένα κλίμα πολιτικής αβεβαιότητας και οικονομικής κατάρρευσης. Με μια κυβέρνηση που αρνείται να αφήσει την καρέκλα δίχως να υπολογίζει τη ζημιά που προκαλεί στη χώρα και στον Ελληνικό λαό. Είστε ψευτοπολιτικοί ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ που κάνετε τους μεσάζοντες στο ξεπούλημα της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας, επειδή πιστεύετε ότι θα μείνετε ατιμώρητοι, μιας και ο νόμος περί ευθύνης υπουργών ισχύει ακόμα και σας προστατεύει. 

Με εμάς όμως στα πολιτικά πράγματα, την Λαϊκή Ελληνική Πατριωτική Ένωση να είστε σίγουροι πως θα λογοδοτήσετε στον Ελληνικό λαό. Δεν κάνατε πράξη την εντολή του και αυτό αποτελεί πραξικοπηματική – φασιστική – παράνομη διακυβέρνηση.  

Ο Ελληνικός λαός ξύπνησε…. Αντιδρά και μπαίνει δυναμικά μπροστά για την Ανατροπή σας…
Να είσαστε σίγουροι ότι στο τέλος δε θα ξεφύγει κανένας από την οργή του Ελληνικού λαού.

Εμείς η Λαϊκή Ελληνική Πατριωτική Ένωση λέμε ΟΧΙ στην προδοτική κυβέρνηση τραπεζιτών…
Δεν σας ανεχόμαστε. Είστε υποτακτικοί πολιτικοί σταλινικών αντιλήψεων.

Όλοι μαζί θα αγωνιστούμε  για την σωτηρία της πατρίδας.
Για την επανεκκίνηση των Ελλήνων με πλήρη διαγραφή χρεών.
Για μια Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες.
Μαζί όλοι οι Έλληνες και οι Ελληνίδες θα να χτίσουμε μια Νέα Ελλάδα αντάξια των παιδιών της.

Γεωργία Μουντάκη, μέλος Πολιτικού Συμβουλίου Λ.Ε.Π.ΕΝ «Το Κίνημα της Ανατροπής»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου