ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

Έχετε καταλάβει, ποιος ο λόγος που ζητούν τον Α.Μ.Κ.Α. στην έκδοση ηλεκτρονικού εισιτηρίου;;;;….. Διαβάστε το….


ΠΡΟΣΟΧΗ……. Έλληνες δεν μπορεί να θεωρηθεί καθόλου τυχαία η απαίτηση των μνημονιακων να καταθέτουν τον Α.Μ.Κ.Α. για την έκδοση της ηλεκτρονικής κάρτας στα μέσα μαζικής μεταφοράς, που τα έχουν πληρώσει οι παππούδες μας και οι πατεράδες μας…..

απο δημόσιο περιουσιακό στοιχείο, το καταλήγουν (με την ανοχή την δική μας), σε προσωπικό τους όφελος ……τους ψηφίσαμε για να διαχειρίζονται τα οικονομικά έσοδα της Πατρίδας μας και όχι να είναι Κοτζαμπάσηδες…..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ το νόμο του Α.Μ.Κ.Α. ………Σύμφωνα μέ τόν Νόμο 3655/2008 (άρθρο 153) – ΦΕΚ 58/Α/03.04.2008

« 1. Ο Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ), καθιερώνεται υποχρεωτικά ως αριθμός εργασιακής και ασφαλιστικής ταυτοποίησης όλων των πολιτών της Χώρας.

Από την ίδια ως άνω ημερομηνία ουδείς δύναται να απασχοληθεί ως μισθωτός ή ως αυτοαπασχολούμενος, να ασφαλισθεί ή να καταβάλει ασφαλιστικές εισφορές, να εκδώσει ή να ανανεώσει βιβλιάριο ασθενείας, να δικαιωθεί και να εισπράξει συντάξεις και γενικότερα πάσης φύσεως παροχές, επιδόματα και βοηθήματα, εάν δεν διαθέτει ΑΜΚΑ, ο οποίος αναγράφεται υποχρεωτικά επί όλων των ως άνω αντίστοιχων παραστατικών»
Προσέξατε…….  «ουδείς δύναται να απασχοληθεί ως μισθωτός ή ως αυτοαπασχολούμενος, να ασφαλισθεί ή να καταβάλει ασφαλιστικές εισφορές, να εκδώσει ή να ανανεώσει βιβλιάριο ασθενείας, να δικαιωθεί και να εισπράξει συντάξεις και γενικότερα πάσης φύσεως παροχές, επιδόματα και βοηθήματα, εάν δεν διαθέτει ΑΜΚΑ,…»

Άρα προσθέτουν …τώρα και την απομόνωση μας από την κοινωνική ζωή ….θέλουν με ΔΟΛΟ να υποκύψουμε στον Μεγάλο Αδελφό ….. θέλουν με ΔΟΛΟ την συγκατάθεση μας στην έκδοση της ηλεκτρονικής κάρτας …και δυστυχώς το επιτυγχάνουν μέχρι τώρα  …κινούμαστε ως αρνιά στην σφαγή…. Οι Ιερείς στην πλειοψηφία τους, μούγκα, έχουν αγαπήσει βλέπετε τον μαμμωνά …Στις άλλες χώρες του εξωτερικού, η εν λόγω κάρτα είναι προαιρετική , επιλέγεις χάρτινη ή ηλεκτρονική, εδώ γιατί;;;;;;;;  ΑΠΛΟ …….

Θέλουν να μας ΥΠΟΤΑΞΟΥΝ…. σκεφτείτε μόνο ότι στην πρόσφατη προσπάθεια τους να εφαρμόσουν την Νέα Τάξη Πραγμάτων (Παγκόσμιο Πόλεμο), οι άλλες χώρες πόσο αντισταθήκαν …… ΗΜΕΡΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ Ελλάς: 219, Νορβηγία: 61, Γαλλία: 43 [Η υπερδύναμη της εποχής], Πολωνία: 30, Βέλγιο: 18, Ολλανδία: 4,  Γιουγκοσλαβία: 3 Δανία: 0 μέρες, Τσεχοσλοβακία: 0, Λουξεμβούργο: 0 …………..

Θυμηθείτε και την Αποκάλυψη…….  Αποκάλυψη Ιωάννη Κεφαλαίο 13, Εδάφια «17. Και ίνα μη τις δύνηται αγοράσαι η πωλήσαι ει μη ο έχων το χάραγμα το όνομα του θηρίου η τον αριθμόν του ονόματος αυτού»…

Επίσης προσέξτε την επιμονή τους να την εκδώσουν ….η Αρχή Προστασία Δεδομένων δεν τους έχει δώσει την έγκριση, απλά τους είπε προχωρήστε και βλέπουμε …….. 25 Μάρτη 2018 θα πάρουν πιθανότατα το πράσινο φως…… φυσικά εάν το επιτρέψουμε εμεις ….μην ξεχνάτε ότι υπάλληλοι είναι και αυτοί…… για να αντισταθούν και αυτοί, θέλουν και την δική μας αντίδραση……

Τώρα απλά σκεφτείτε……..

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ……ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΨΟΥΜΕ …..ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ …….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου