ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017

Τσακαλώτος: Οι πλειστηριασμοί είναι σημαντικοί για κοινωνικούς λόγους........


Σε υπεράσπιση των πλειστηριασμών που -όπως είπαν - αφορούν μόνον σε στρατηγικούς κακοπληρωτές προχώρησε η κυβέρνηση μέσω των υπουργών Δικαιοσύνης,  Οικονομικών, αλλά και του κυβερνητικού εκπροσώπου....

Τόνισαν ότι προστατεύεται η πρώτη κατοικία και οι λαϊκές τάξεις, κάνοντας λόγο για παραπληροφόρηση αναφερόμενοι σε ρεπορτάζ που ήθελαν να βγαίνουν στο σφυρί σπίτια ακόμη και για χρέη 30.000 ευρώ. 

Από το κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη, περνάμε ολοταχώς στο όλα τα σπίτια στα χέρια τραπεζιτών και μάλιστα αυτό είναι όπως λένε κοινωνική δικαιοσύνη γιατί αφορά κατοικίες από 300,000 ευρώ και πάνω. Και να έχεις ένα αμόρφωτο πιθηκοειδές σαν τον Καρανίκα που έφτασε να γίνει σύμβουλος πρωθυπουργού και να λέει ότι λυπάται για αυτούς που αντιδρούν στους πλειστηριασμούς!!! !!! 

Μόνο όσοι έχουν υπαχθεί στο Νόμο Κατσέλη ή προλάβουν να υπαχθούν έως το τέλος του 2017, καθώς από το 2018 δεν θα έχουν δικαίωμα, θα μπορούν να καταφύγουν στο δικαστήριο και να «φρενάρουν» ή να αποφύγουν τον πλειστηριασμό της πρώτης κατοικίας τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου